#1Posted: 11 Apr 2010 12:53 pm Post subject: Moja nowa focia <3
Takkk pamietam te super chwile przed kompem all day 24/7 !!!! Od 3 miesiecy skonczylem z tym i wiecie co ?!!? moje zycie odmienilo sie w 50x lepsze !!! Przez ten jebany komputer chodzilem jak nacpany , dzialal na mnie gorzej niz marichuana... Kiedy wyszedlem pierwszy raz na miasto na piwo pomyslalem ee zjebanie wole grac... Na 2 dzien mowie sproboje jeszcze raz spotkalismy dziewczyny , poznalismy nowych znajomych mysle sobie Super !! od tam tego dnia nie siedze juz przed kompem wiecej niz 3h dziennie Wiec radze wam zebyscie wyszli z domu i zaznali prawdziwego zycia wiem ze na tym forum jest duzo no life ale mozna to zmienic ~!
Pozdrawiam / cuz locked cry !
Bs : Teraz z tymi nowymi znajomymi spotykamy sie prawie codziennie I powiem wam ze na tym swiecie sa jeszcze super ludzie _____________________
dlaczego tak myslisz ? Wedlug mnie twoje myslenie jest bardzo krytyczne ... W domu rodzina sie caly czas kluci ? i szukasz ludzi do wyżywania na forum ? ehh wyjdz na swieze powietrze i poznaj sile natury jaka Bog nam daje bysmy mogli sie cieszyc naszym marnym zyciem...
o w kurwe, dobrze ma ziomus poryte _____________________
dlaczego tak myslisz ? Wedlug mnie twoje myslenie jest bardzo krytyczne ... W domu rodzina sie caly czas kluci ? i szukasz ludzi do wyżywania na forum ? ehh wyjdz na swieze powietrze i poznaj sile natury jaka Bog nam daje bysmy mogli sie cieszyc naszym marnym zyciem...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum