|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 14 Apr 2010 06:03 am Post subject: Chue chue chue |
|
|
dostalem propozycje pracy jako przedstawiciel handlowy na wakacje po maturze, dadza mi mieszkanie we wroclawiu beda placic za wyzywienie, i wyciagne moze kolo 10 k jezeli sie uda wszystko
szefowa dzisiaj dzwonila  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 14 Apr 2010 06:05 am Post subject: |
|
|
Gowno kurwa, wywioza Cie do Niemieckich burdelow albo sprzedadza piratom na atlantyku i chuj z Twoich 10k.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#3 Posted: 14 Apr 2010 06:05 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Gowno kurwa, wywioza Cie do Niemieckich burdelow albo sprzedadza piratom na atlantyku i chuj z Twoich 10k.
 |
juz tam pracowalem  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#4 Posted: 14 Apr 2010 06:06 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | Kolba wrote: | Gowno kurwa, wywioza Cie do Niemieckich burdelow albo sprzedadza piratom na atlantyku i chuj z Twoich 10k.
 |
juz tam pracowalem  |
I co, dupa boli?  |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#5 Posted: 14 Apr 2010 06:07 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Kolba wrote: | Gowno kurwa, wywioza Cie do Niemieckich burdelow albo sprzedadza piratom na atlantyku i chuj z Twoich 10k.
 |
juz tam pracowalem  |
I co, dupa boli?  |
Łoooo jezuuuu 
Last edited by Pan_Jezus on 14 Apr 2010 06:07 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#6 Posted: 14 Apr 2010 06:14 am Post subject: |
|
|
wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#7 Posted: 14 Apr 2010 06:19 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
albowiem pracowalem u nich rok temu i osiagalem takie wyniki sprzedazy po pierwszym sezonie pracy jak inni po 3 bylem 3 na koniec pomimo tego ze drugi miesiac sezonu olalem  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#8 Posted: 14 Apr 2010 06:21 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
albowiem pracowalem u nich rok temu i osiagalem takie wyniki sprzedazy po pierwszym sezonie pracy jak inni po 3 bylem 3 na koniec pomimo tego ze drugi miesiac sezonu olalem  | lol to co ty sprzedajesz, swoja siostre? _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#9 Posted: 14 Apr 2010 06:22 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
albowiem pracowalem u nich rok temu i osiagalem takie wyniki sprzedazy po pierwszym sezonie pracy jak inni po 3 bylem 3 na koniec pomimo tego ze drugi miesiac sezonu olalem  | lol to co ty sprzedajesz, swoja siostre? |
niewazne co takie bylegowno, ale nie spodziewalbys sie ze na tym mozna tyle zarobic  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#10 Posted: 14 Apr 2010 06:23 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
albowiem pracowalem u nich rok temu i osiagalem takie wyniki sprzedazy po pierwszym sezonie pracy jak inni po 3 bylem 3 na koniec pomimo tego ze drugi miesiac sezonu olalem  | lol to co ty sprzedajesz, swoja siostre? |
niewazne co takie bylegowno, ale nie spodziewalbys sie ze na tym mozna tyle zarobic  | bardzo wazne:D
juz nawet nie chce dalej brnac w oczernianiu cie, po prostu jestem ciekawy; p
Last edited by spiochek_ma_bana on 14 Apr 2010 06:24 am; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#11 Posted: 14 Apr 2010 06:25 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
niewazne co takie bylegowno, ale nie spodziewalbys sie ze na tym mozna tyle zarobic  | bardzo wazne:D
juz nawet nie chce dalej brnac w oczernianiu cie, po prostu jestem ciekawy; p |
prosze cie nei oczerniaj mnie zabije sie jezeli jeszcze raz to zrobisz 
Last edited by Pan_Jezus on 14 Apr 2010 06:26 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#12 Posted: 14 Apr 2010 06:25 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
A kto kurwo Ciebie z takim ryjem zatrudnil? Myslisz jebany idioto, ze ktos wierzy ze byles managerem dla znanych polskich zespolow? Wypierdalaj mongolski pomiocie biegiem. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#13 Posted: 14 Apr 2010 06:31 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
A kto kurwo Ciebie z takim ryjem zatrudnil? Myslisz jebany idioto, ze ktos wierzy ze byles managerem dla znanych polskich zespolow? Wypierdalaj mongolski pomiocie biegiem. | a czy ja iedykolwiek mowilem, ze bylem menadzerem? organizacja charytatywnych festiwali to nie menadzerstwo. Ciebie za to nikt by nie zatrudnil na takim stanowisku, bo jestes za głupi, za brzydki, za tępy, za wolno sie uczysz, nie umiesz sie wypowiedziec nawet po polsku + skonczysz 50-tkę jako pomocnik budowalny.
i do tego jestes tak oszpecony przez matke, ze wlazisz na forum i wyzywasz innych leczac wlasne kompleksy. Twoja matka musi byc z ciebie dumna. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#14 Posted: 14 Apr 2010 06:38 am Post subject: |
|
|
Zabiorą Ci xboxa. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#15 Posted: 14 Apr 2010 06:42 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Zabiorą Ci xboxa. |
przyszedl mi liscik od komornika :O |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#16 Posted: 14 Apr 2010 06:45 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
A kto kurwo Ciebie z takim ryjem zatrudnil? Myslisz jebany idioto, ze ktos wierzy ze byles managerem dla znanych polskich zespolow? Wypierdalaj mongolski pomiocie biegiem. | a czy ja iedykolwiek mowilem, ze bylem menadzerem? organizacja charytatywnych festiwali to nie menadzerstwo. Ciebie za to nikt by nie zatrudnil na takim stanowisku, bo jestes za głupi, za brzydki, za tępy, za wolno sie uczysz, nie umiesz sie wypowiedziec nawet po polsku + skonczysz 50-tkę jako pomocnik budowalny.
i do tego jestes tak oszpecony przez matke, ze wlazisz na forum i wyzywasz innych leczac wlasne kompleksy. Twoja matka musi byc z ciebie dumna. |
Tak kurwo, jak widac byles tam jako dziecko mongolskich emigrantow lub z innej fundacji Polsat a rzniesz cwaniaka.
Poza tym, co do tego co napisales, o ile dobrze pamietam to uczysz sie na jakichs podrzednych studiach w swojej malej miescinie wiec nie szczekaj bo latwo wnioskuje, ze Moje studia > Twoje
Teraz placz, ze masz mongolski ryj.
Last edited by Kolba on 14 Apr 2010 06:46 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#17 Posted: 14 Apr 2010 06:46 am Post subject: |
|
|
koledzy po co gniew ?  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#18 Posted: 14 Apr 2010 06:50 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | koledzy po co gniew ?  |
Nudzi mi sie ; DD
A tak na serio to nawet nie hejtuje go for real tylko z nudow...nie wiem co mam dzis robic. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#19 Posted: 14 Apr 2010 06:53 am Post subject: |
|
|
Kolba co studiujesz  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#20 Posted: 14 Apr 2010 06:53 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wytlumacz mi po co mieliby zatrudniac jakiegos frajera bez jakiegokolwiek doswiadczenia zyciowego i placic mu kupe kasy? poza tym przedstawiciel handlowy musi wzbudzac zaufanie, a jakis podrostek po maturze mojego zaufania by nie zyskal. |
i do tego jestes tak oszpecony przez matke, ze wlazisz na forum i wyzywasz innych leczac wlasne kompleksy. Twoja matka musi byc z ciebie dumna. |
Tak kurwo, jak widac byles tam jako dziecko mongolskich emigrantow lub z innej fundacji Polsat a rzniesz cwaniaka.
Poza tym, co do tego co napisales, o ile dobrze pamietam to uczysz sie na jakichs podrzednych studiach w swojej malej miescinie wiec nie szczekaj bo latwo wnioskuje, ze Moje studia > Twoje
Teraz placz, ze masz mongolski ryj. | to jest politechnika wrocławska. Filia, ale wciaz pwr. Wybralem te studia, bo i tak w papierach nawet nie bedzie wzmianki o tym ze to filia, 30% zajec mamy we wroclawiu, egzaminy, wykladowcy dokladnie ten sam poziom. Jestem zadowolony ze swojego zycia i nie czuje potrzeby wywyzszania sie nad randomami w internecie, dlatego nie bede zbytnio przynudzał o moim zyciu osobistym
A ty gdzie sie uczysz Mr. objawienie naukowe Polski 2010 ?
Last edited by spiochek_ma_bana on 14 Apr 2010 06:54 am; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|