|
| Author |
Message |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#1 Posted: 17 Apr 2010 10:10 am Post subject: Chyba przyszedł czas, że trzeba i tutaj wypierdolić |
|
|
D2JSP zostało opanowane przez kurewnika Rogala.
Nie da się tam przesiadywać, zamyka i warnuje gdzie popadnie.
Myślałem, że tutaj mamy normalnych moderatorów, którzy zrozumieją, iż polska sekcja dla Polaków i się po prostu odpierdolą i zajmą całą resztą. Niestety, widać moderatorem nie może być normalna osoba.
Dopóki nas tu nie było, nie mieli za bardzo co robić, forum wolno się rozwija, posty też nie najszybciej się nabijają. Teraz poczuli, że można się wykazać i zaczynają siać terror tutaj suspendując za byle gówno.
Nie wiem co powiedzieć =( Z deszczu pod rynnę.
VITAN FAGOT, I WILL TRANSLATE IT FOR YOU PERSONALY, SO YOU WON'T MISSUNDERSTAND WHILE USING GOOGLE TRANSLATOR. (I apologize for any mistakes)
D2JSP has been controlled by fucktard Rogal(mod).
It's impossible to be there nowadays, he closes topics and wars everyone around.
I thought that here we have reasonable moderators who understand that polish section for Polish people and they just fuck off and take care of the rest. Unfortunatelly, we see that moderator cannot be normal person.
Until we didn't come here they have no work to do, forum was slow, posts were beeing posting(?) rarely. Now, they felt that it is time to show off and began terror here suspending for any shit.
What can I say =( from the rain under the gutter
Last edited by Own3r on 17 Apr 2010 10:10 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

|
#2 Posted: 17 Apr 2010 10:11 am Post subject: |
|
|
Aha, prawie zapomniałem.
mdebil13 co lubi chuje nie musi zabierać głosu
.!. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#3 Posted: 17 Apr 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
keracja w to ziomie _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#4 Posted: 17 Apr 2010 10:19 am Post subject: |
|
|
taka już natura ludzka, jedni lubią rządzić drugimi dlatego nie powinno być żadnych moderatorów.
zresztą nudno tutaj jest, a siedzę tu jedynie dlatego że tam nie mam konta ;] _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 17 Apr 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
| mowilem juz dawno, jak przez pierwsze pare dni do ok 2 tygodni bylo fajnie tak potem pojawil sie mod z dupy i zaczelo sie robic rogalowo, fakt ze napoczatku troche nakurw byl ostry no ale z biegiem czasu jednak sie czlowiek uspokoil ale widze ze to nie wystarcza |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#6 Posted: 17 Apr 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
Jak sie bawicie? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#7 Posted: 17 Apr 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
Za bardzo się tym przejmujesz gościu.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#8 Posted: 17 Apr 2010 10:38 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Jak sie bawicie? | \
chujowo
czuje siarke w powietrzu :O _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

|
#9 Posted: 17 Apr 2010 10:39 am Post subject: |
|
|
przecież są te wybory na moderatora polskiego, wybierzcie kogoś i reszta moderatorow bedzie miala nakaz odpierdolenia się _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#10 Posted: 17 Apr 2010 10:41 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | przecież są te wybory na moderatora polskiego, wybierzcie kogoś i reszta moderatorow bedzie miala nakaz odpierdolenia się |
Raczej nikt się do tego nie nadaje. ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#11 Posted: 17 Apr 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | przecież są te wybory na moderatora polskiego, wybierzcie kogoś i reszta moderatorow bedzie miala nakaz odpierdolenia się |
ale nie o to chodzi, bo co z tego jak np szafir czy tam hawer czy ktos inny dostanie moda? jak nie beda wykonywac swojej roli poprzez warnowanie za przegiecia regulaminu to szybko straca posade wiec imo albo brak moda albo powoli trzeba wypierdalac? ewentualnie dostosowac sie do regulaminu ktory co jak co ale do tego z d2jsp jest lagodny w chuj  |
|
| Back to top |
|
 |
crev
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 247 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#12 Posted: 17 Apr 2010 10:51 am Post subject: |
|
|
| Chuj mnie to boli |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#13 Posted: 17 Apr 2010 11:00 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Jak sie bawicie? |
za-je-biś-cie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#14 Posted: 17 Apr 2010 11:01 am Post subject: |
|
|
Pierdolnij się w ten pusty łeb. Internet poważna sprawa ; DDD _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#15 Posted: 17 Apr 2010 11:07 am Post subject: |
|
|
Podobno powstaje jakieś nowe forum, które ma mieć inną politykę niż d2jsp czy d3jsp =ooo
Miałem gdzieś screeny od starego znajomego z innego polskiego forum o d2 xd
Z tego co najbardziej pamiętam co mnie rozjebało to, że ma być obok "Reply" guzik "+1"...
Wszelkie te fg, orby itd też są, oraz forum ma być międzynarodowe wraz z Polską Sekcją...
dyskusja. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#16 Posted: 17 Apr 2010 11:22 am Post subject: |
|
|
| Rataman wrote: | Podobno powstaje jakieś nowe forum, które ma mieć inną politykę niż d2jsp czy d3jsp =ooo
Z tego co najbardziej pamiętam co mnie rozjebało to, że ma być obok "Reply" guzik "+1"...
Wszelkie te fg, orby itd też są, oraz forum ma być międzynarodowe wraz z Polską Sekcją...
dyskusja. |
fake  |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#17 Posted: 17 Apr 2010 11:24 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Rataman wrote: | Podobno powstaje jakieś nowe forum, które ma mieć inną politykę niż d2jsp czy d3jsp =ooo
dyskusja. |
fake  |
nie fake ^^
znalazłem te screeny  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#18 Posted: 17 Apr 2010 11:35 am Post subject: |
|
|
c\_\ i tak tutaj sie nic nie dzieje.
inb4 przewrucony kubek _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#19 Posted: 17 Apr 2010 12:05 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | taka już natura ludzka, jedni lubią rządzić drugimi dlatego nie powinno być żadnych moderatorów.
zresztą nudno tutaj jest, a siedzę tu jedynie dlatego że tam nie mam konta ;] | wszystko zalezy od charakteru czlowieka, ktory siedzi po drugiej stronie kabelka i od tego, jak jego zdaniem powinno wygladac zdrowe spoleczenstwo  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#20 Posted: 17 Apr 2010 12:07 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | rotto wrote: | taka już natura ludzka, jedni lubią rządzić drugimi dlatego nie powinno być żadnych moderatorów.
zresztą nudno tutaj jest, a siedzę tu jedynie dlatego że tam nie mam konta ;] | wszystko zalezy od charakteru czlowieka, ktory siedzi po drugiej stronie kabelka i od tego, jak jego zdaniem powinno wygladac zdrowe spoleczenstwo  |
Ty to akurat nie pokazałeś się z dobrej strony, panie PaleNisko  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|