|
| Author |
Message |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 19 Apr 2010 11:53 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | i wgl mnie to wkurwia jak jakies dresy kolo mnie w autobusie sie rozpychaja jak jakies kurwa cwele pierdolone. Dotykaja moich nog swoimi kolanami naruszajac moja czesc siedzenia, jak to mnie kurwa wkurwia, ja pierdole, jebane dresiska. Zastanawialem sie czy jesli mnioe to tak wqrwia, to czy laski czesto spotykaja sie z ocieractwem i reaguja tak samo; o |
kurwa, a jak taki anemik jak ty mógł zareagować? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#22 Posted: 19 Apr 2010 11:57 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | i wgl mnie to wkurwia jak jakies dresy kolo mnie w autobusie sie rozpychaja jak jakies kurwa cwele pierdolone. Dotykaja moich nog swoimi kolanami naruszajac moja czesc siedzenia, jak to mnie kurwa wkurwia, ja pierdole, jebane dresiska. Zastanawialem sie czy jesli mnioe to tak wqrwia, to czy laski czesto spotykaja sie z ocieractwem i reaguja tak samo; o |
kurwa, a jak taki anemik jak ty mógł zareagować? | po 1. na pewno nie anemik, po 2. wkurwiaja mnie dresy bo to debile i nie umieja czytac znakow na drodze zycia. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#23 Posted: 19 Apr 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
Obiecałem, że przedstawię wam sposób Mokrego Otarcia na Gołe Ciało (tzw. MONGOŁ - np. jak jadę z moim kolegą po fachu Staszkiem i przyuważę odpowiednią laskę to mówię półgłosem - mongoł - i on już wie o co chodzi : )
Ja pierdole  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#24 Posted: 19 Apr 2010 01:11 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | i wgl mnie to wkurwia jak jakies dresy kolo mnie w autobusie sie rozpychaja jak jakies kurwa cwele pierdolone. Dotykaja moich nog swoimi kolanami naruszajac moja czesc siedzenia, jak to mnie kurwa wkurwia, ja pierdole, jebane dresiska. Zastanawialem sie czy jesli mnioe to tak wqrwia, to czy laski czesto spotykaja sie z ocieractwem i reaguja tak samo; o |
hahaha jaka pizda i niedojda zyciowa. jedyne co robisz w takiej sytuacji to grzecznie jak piesek wracasz do domu a nastepnie piszesz o nich na internecie ze sa jebanymi dresami bo takich lamusow jak ty gniota w autobusie ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#25 Posted: 19 Apr 2010 01:12 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | i wgl mnie to wkurwia jak jakies dresy kolo mnie w autobusie sie rozpychaja jak jakies kurwa cwele pierdolone. Dotykaja moich nog swoimi kolanami naruszajac moja czesc siedzenia, jak to mnie kurwa wkurwia, ja pierdole, jebane dresiska. Zastanawialem sie czy jesli mnioe to tak wqrwia, to czy laski czesto spotykaja sie z ocieractwem i reaguja tak samo; o |
hahaha jaka pizda i niedojda zyciowa. jedyne co robisz w takiej sytuacji to grzecznie jak piesek wracasz do domu a nastepnie piszesz o nich na internecie ze sa jebanymi dresami bo takich lamusow jak ty gniota w autobusie ;D | ty bys sie pewnie z nimi lizal pederasto. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#26 Posted: 19 Apr 2010 01:14 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Shapiro wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | i wgl mnie to wkurwia jak jakies dresy kolo mnie w autobusie sie rozpychaja jak jakies kurwa cwele pierdolone. Dotykaja moich nog swoimi kolanami naruszajac moja czesc siedzenia, jak to mnie kurwa wkurwia, ja pierdole, jebane dresiska. Zastanawialem sie czy jesli mnioe to tak wqrwia, to czy laski czesto spotykaja sie z ocieractwem i reaguja tak samo; o |
hahaha jaka pizda i niedojda zyciowa. jedyne co robisz w takiej sytuacji to grzecznie jak piesek wracasz do domu a nastepnie piszesz o nich na internecie ze sa jebanymi dresami bo takich lamusow jak ty gniota w autobusie ;D | ty bys sie pewnie z nimi lizal pederasto. |
ja nie jezdze autobusami od tego zacznijmy ale nie dalbym z siebie robic takiej zyciowej pizdy jak ty ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|