|
| Author |
Message |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#41 Posted: 21 Apr 2010 10:04 pm Post subject: |
|
|
do gory podnosze moj epicki temat  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#42 Posted: 22 Apr 2010 03:04 am Post subject: |
|
|
| niestety potwierdzam |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#43 Posted: 22 Apr 2010 03:24 am Post subject: |
|
|
I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#44 Posted: 22 Apr 2010 03:31 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!... |
;DDDD kogo to kurwa ;DD _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#45 Posted: 22 Apr 2010 03:39 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!... |
czyje to kurwa ? hahaha : DD |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#46 Posted: 22 Apr 2010 03:59 am Post subject: |
|
|
"HWDP o ile wiesz co to znaczy", ahahah  |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#47 Posted: 22 Apr 2010 04:07 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: |
Ty chuju jebany, wlasnie udowodniles jakim jestes frajerem lamusie. Bolalo Cie to ze Twoje riposty nie robily na mnie wrazenia tak? Trzeba bylo zrobic cos takiego ?
Jakim prawem mieszasz sie w moj rl ?
Jesli Cie to usatysfakcjonuje wiedz, ze teraz siedze i placze, dziekuje za zjebanie mi zycia w miescie ! Wielkie dzieki! jestes skurwysynem jakich malo ! Kup se podium i stan na 1 miejscu !
|
| Rataman wrote: | Mam 192 cm, 103 kg, ogólnie dobrze zbudowany. Chcę zapolować na niedźwiedzia brunatnego z nożem. Myślę że go zajebię. Plan jest taki że przywiążę ten nóż do kija i trafię go tak żeby się wykrwawił. Oczywiście będę miał 2 zapasowe. Fallkniven głównie, dobre noże. Pewnie mnie zaatakuje jak już go trafię, ale będę próbował unikać ataków.
Mam pozwolenie na broń bo jestem myśliwym.
Macie jakieś rady? |
hahahahahah o kurwa posikalem sie ze smiechu  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#48 Posted: 22 Apr 2010 04:13 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
Ty chuju jebany, wlasnie udowodniles jakim jestes frajerem lamusie. Bolalo Cie to ze Twoje riposty nie robily na mnie wrazenia tak? Trzeba bylo zrobic cos takiego ?
Jesli Cie to usatysfakcjonuje wiedz, ze teraz siedze i placze, dziekuje za zjebanie mi zycia w miescie ! Wielkie dzieki! jestes skurwysynem jakich malo ! Kup se podium i stan na 1 miejscu !
|
| Rataman wrote: | Mam 192 cm, 103 kg, ogólnie dobrze zbudowany. Chcę zapolować na niedźwiedzia brunatnego z nożem. Myślę że go zajebię. Plan jest taki że przywiążę ten nóż do kija i trafię go tak żeby się wykrwawił. Oczywiście będę miał 2 zapasowe. Fallkniven głównie, dobre noże. Pewnie mnie zaatakuje jak już go trafię, ale będę próbował unikać ataków.
Mam pozwolenie na broń bo jestem myśliwym.
Macie jakieś rady? |
hahahahahah o kurwa posikalem sie ze smiechu  |
miałem to z pół roku w profilu na d2 : D |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#49 Posted: 22 Apr 2010 05:51 am Post subject: |
|
|
[quote="Ne)V(eR"] | Monia89 wrote: |
|
ej o co tam chodziło? Bo jesli o fotke z dupa rozeslana do jej znajomych na nk, to kurwa ja zrobiłem! A tego postu jej nie pamietam  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#50 Posted: 22 Apr 2010 05:52 am Post subject: |
|
|
[quote="spiochek_ma_bana"] | Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
|
ej o co tam chodziło? Bo jesli o fotke z dupa rozeslana do jej znajomych na nk, to kurwa ja zrobiłem! A tego postu jej nie pamietam  |
chodziło o przerobioną fotkę ze spustem, a ty możesz zrobić log out |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#51 Posted: 22 Apr 2010 05:53 am Post subject: |
|
|
[quote="Studnia06"] | spiochek_ma_bana wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
|
ej o co tam chodziło? Bo jesli o fotke z dupa rozeslana do jej znajomych na nk, to kurwa ja zrobiłem! A tego postu jej nie pamietam  |
chodziło o przerobioną fotkę ze spustem, a ty możesz zrobić log out | odrub chuju podstawowke hahah
Przeze mnie i tak miala bardziej przejebane, pisała mi na gg : D
Last edited by spiochek_ma_bana on 22 Apr 2010 05:54 am; edited 1 time in total _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#52 Posted: 22 Apr 2010 05:56 am Post subject: |
|
|
[quote="spiochek_ma_bana"] | Studnia06 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
|
chodziło o przerobioną fotkę ze spustem, a ty możesz zrobić log out | odrub chuju podstawowke hahah
Przeze mnie i tak miala bardziej przejebane, pisała mi na gg : D |
masz sie czym chwalić |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#53 Posted: 22 Apr 2010 05:59 am Post subject: |
|
|
[quote="Studnia06"] | spiochek_ma_bana wrote: | | Studnia06 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
|
masz sie czym chwalić | trzeba było sie nie rozbierac na forum dla prawikow _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#54 Posted: 22 Apr 2010 06:03 am Post subject: |
|
|
[quote="spiochek_ma_bana"] | Studnia06 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Studnia06 wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Monia89 wrote: |
|
masz sie czym chwalić | trzeba było sie nie rozbierac na forum dla prawikow |
czyli to zdjęcie było również dla ciebie. |
|
| Back to top |
|
 |
Wiadro
Group: Banned Joined: 27 Feb 2010 Posts: 478 Gold: Locked

Status: Warn: Banned Reputation: 2

|
#55 Posted: 22 Apr 2010 06:04 am Post subject: |
|
|
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#56 Posted: 22 Apr 2010 06:12 am Post subject: |
|
|
| Wiadro wrote: |  |
nie wtracaj sie; p _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06

|
#57 Posted: 22 Apr 2010 06:32 am Post subject: |
|
|
| Wiadro wrote: |  |
łatwo |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#59 Posted: 23 Apr 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
Podbijam epicki temat  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#60 Posted: 23 Apr 2010 07:52 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | cez wrote: | | Rataman wrote: | | to co napisales. za to mozna dostac bana i nie popuszcze ci huju jebany frajerze. |
:DDDDDDDDDDDDDDD
a odrobiles huju podstawufke? |
nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz |
mam kase mam wszystko kurwo jebana |
jestes na strzała kurwo jebana skecjiku pierdolony umyj sie konski zwisie + fix'd |
jakbys nie wiedizalem juz wolno uzywac przeszlem zamiast przeszedlem cuz uz pez |
wypierdalaj szmaciarzu jebany!!! nie lansuje sie tym ze bede to pil tylko sie pytam kurwa jak to zrobic!! nie podniecam sie ile moge wypic kurwa!! <a> |
macie lagi czy poprostu jestescie opuznieni? |
mam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebana |
siedze po uszy w show-biznesie, skonczylem jedna z najlepzych szkol w kraju, odnosze sukcesy w Szkocji i wyrywam mnostwo lasek za pomoca opowiadanych kawalow o janie kowalskim w saunie. Ot co. |
Płakałeś że mam zjebaną morde. Założyłem ankietę na 3 niezależnych forach (w działach dla pań), wrzuciłem obok moje i twoje foto i zrobiłem ankietę "który ładniejszy"
Były głosy na mnie, na "obaj nie w moim typie", a na ciebie równe zero
To się nazywa esencja łatwości
Teraz płacz, że masz zjebany ryj. |
Uwielbiam meskich kolesiow z szerokimi barami i zajebistym kaloryferem oraz wyjebana klata, co by mozna zlizywac bita smietana z tak przepysznego ciasteczka.
W bicu musi miec co najmniej 40 i miec niechlujny zarost. Musi miec czarne wlosy i zielone oczy! Miec klase, zajebisty samochod!
I JEBAC SIE W KIBLACH HIPERMARKETOW. |
Jesli Cie to usatysfakcjonuje wiedz, ze teraz siedze i placze, dziekuje za zjebanie mi zycia w miescie ! Wielkie dzieki! jestes skurwysynem jakich malo ! Kup se podium i stan na 1 miejscu ! |
Czytam posty pierdolonych debili twojego pokroju, drukuję je, po czym wpycham je sobie w zwierzęcej furii do gęby zapijając wodą. |
Czyj to tekst ?  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
|