Nie no ogolnie sie nie wpierdalam, taki RZarcik. Milego dnia.
zeby to jeszcze byla pojara
a to jest CALAK ledwie ruszony
prawdziwy dzentelman, powodzenia lejdi ; D _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
Ostatnio założył mi płaszczyk jak u niego byliśmy, ciągle przepuszcza mnie w drzwiach i takie tam różne Aaa i ma mega mamę
Azur'd _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
W piątek wpadaj na osiedle, bo tu Cię polubili, a sobota for us
jesteście niczym romeo i julia, internetowy kochankowie na śmierć i życie. dobra, a teraz inaczej -jeśli faktycznie miedzy wami cos jest to nie pisz takich rzeczy na forum i nie osmieszaj sie tylko zachowaj troche prywatnosci tepa kurwo
tyle ode mnie, jak to prowokacje to sorki, nie bylo emotek _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
jesteście niczym romeo i julia, internetowy kochankowie na śmierć i życie. dobra, a teraz inaczej -jeśli faktycznie miedzy wami cos jest to nie pisz takich rzeczy na forum i nie osmieszaj sie tylko zachowaj troche prywatnosci tepa kurwo
tyle ode mnie, jak to prowokacje to sorki, nie bylo emotek
Jeden tępak poleciał, cel osiągnięty
po prostu daje ci do zrozumienia, ze jesli faktycznie cos miedzy wami jest i ty piszesz takie rzeczy tutaj to na miejscu tasiora bym sie wkurwil i to srogo, prywatnosci kobieto, a juz tymbardziej w takich sprawach ale co ja ci bede mowil o prywatnosci jak znam okolicznosci poczecia mateuszka _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
Jeden tępak poleciał, cel osiągnięty
po prostu daje ci do zrozumienia, ze jesli faktycznie cos miedzy wami jest i ty piszesz takie rzeczy tutaj to na miejscu tasiora bym sie wkurwil i to srogo, prywatnosci kobieto, a juz tymbardziej w takich sprawach ale co ja ci bede mowil o prywatnosci jak znam okolicznosci poczecia mateuszka
murzyn piszacy o prywatnosci w necie ))))))))))))))))))))))))))))))))) _____________________
po prostu daje ci do zrozumienia, ze jesli faktycznie cos miedzy wami jest i ty piszesz takie rzeczy tutaj to na miejscu tasiora bym sie wkurwil i to srogo, prywatnosci kobieto, a juz tymbardziej w takich sprawach ale co ja ci bede mowil o prywatnosci jak znam okolicznosci poczecia mateuszka
Zabijasz się własną bronią, idioto, ale nvm i tak nie zrozumiesz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum