|
| Author |
Message |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#21 Posted: 23 Apr 2010 12:51 pm Post subject: |
|
|
Rotto zaruchaj  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#22 Posted: 23 Apr 2010 12:57 pm Post subject: |
|
|
Chaos_n zaruchaj  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#23 Posted: 23 Apr 2010 01:06 pm Post subject: |
|
|
Sorry ale mało rzeczy bawi mnie bardziej, niż licealista z bogatej rodziny, który nigdy nie pracował, płaczący, że urodził się w Polsce i jak bardzo mu to ogranicza perspektywy.
Będziesz chciał to stąd wypierdolisz, proste.
Last edited by chaos_n on 23 Apr 2010 01:08 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#24 Posted: 23 Apr 2010 01:10 pm Post subject: |
|
|
nie placze o perspektywy tylko o pojebanych ludzi
pracowałem w subwayu na zmywaku _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#25 Posted: 23 Apr 2010 01:12 pm Post subject: |
|
|
Wszędzie są pojebani ludzie, rly. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#26 Posted: 23 Apr 2010 01:15 pm Post subject: |
|
|
to prawda, ale bardziej "płakałem" o brudne miasta itp
jak byłem na wymianie w Niemczech to nie bałem się wracać w nocy do domu, zajebiste tramwaje jeżdzące co 3-4 minuty, a nie to co mam u siebie ;]
mam chyba prawo wymagać większego komfortu życia, o jakich ja ograniczeniach perspektyw mówię? nadinterpretujesz kolego _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#27 Posted: 23 Apr 2010 01:17 pm Post subject: |
|
|
Znam kilka osób z takim podejściem jak Twoje i oni narzekają na wszystko niezależnie od sytuacji.
Poza tym jestem pewien, że pożyłbyś u gerów kilka - kilkanaście miesięcy i chciałbyś wracać. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#28 Posted: 23 Apr 2010 01:20 pm Post subject: |
|
|
może, nie ukrywam, ale jakbym się urodził niemcem to tylko teoretycznie żyłoby mi się inaczej, nie zaprzeczysz.
nie mówię o wyjeździe, nie wiem czy wyjadę, może tak się uda że nie będę musiał. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#29 Posted: 23 Apr 2010 01:24 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | może, nie ukrywam, ale jakbym się urodził niemcem to tylko teoretycznie żyłoby mi się inaczej, nie zaprzeczysz.
nie mówię o wyjeździe, nie wiem czy wyjadę, może tak się uda że nie będę musiał. |
Kurwa, typowy malkontent. Skoro masz odpowiednie warunki do rozwoju w Polsce, to po chuj mieszkac na zachodzie? Zyje sie im lepiej, bo maja kupe kasy.
Nie widze wiekszego sensu zycia w gerach, gdy w Polsce ma sie stateczna przyszlosc (pieniadze) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#30 Posted: 23 Apr 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
macie racje, jestem chujowy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#31 Posted: 23 Apr 2010 01:30 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | macie racje, jestem chujowy |
ALE ZALOZE SIE, ZE NIE POPELNISZ SAMOBOJSTWA! ; D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#32 Posted: 23 Apr 2010 01:32 pm Post subject: |
|
|
Nie jesteś chujowy, tylko niepotrzebnie założyłeś szare okulary. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#33 Posted: 23 Apr 2010 01:39 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | rotto wrote: | | macie racje, jestem chujowy |
ALE ZALOZE SIE, ZE NIE POPELNISZ SAMOBOJSTWA! ; D |
co????? ja nie dam rady?????
ZARAZ CI UDOWODNIE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#34 Posted: 23 Apr 2010 01:45 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | śląsk kiedyś należał do niemców i do czechów, osobiście uważam że ponowne przyłączenie śląska do polski to chujowy pomysł, takie jest moje zdanie, może ty wolisz mieszkać w brudnym kraju pełnym kurw i złodziei, ja tam wolałbym jeździć fajnymi drogami i chociażby nie bać się nocą wracać do domu.
na chuj mnie obrażasz? takie mam po prostu zdanie, nic o mnie nie wiesz więc jak możesz oceniać ;] |
to, że tak jest to wyłącznie wina twoja i tobie podobnych, nawet jeśli nie przyczyniacie się do tego w szczególny sposób dajecie kurwom przyzwolenie na działania, które doprowadzają ten kraj do ruiny.
Chciałbym, żeby ludzie się w końcu wkurwili i poszli rozpierdolić wszystko od małych układzików, po pseudoelity tzw. kwiat(hoho) polskiej(czyżby?) inteligencji(inteligencja nie czyni kogoś nieskurwysynem), którego część ostatnio pochłonęła sprawiedliwość.
Ale tak nie będzie, więc mam nadzieję iż w dniu własnej zagłady co niektórzy przejrzą na oczy, chociaż większość i tak dostanie nagłego olśnienia i poleci do synagogi błagać żyda o wybaczenie. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#35 Posted: 23 Apr 2010 01:49 pm Post subject: |
|
|
o ile oni prezentują jakiś poziom to twojego postu nawet nie czytam, chuj ci w dupę _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#36 Posted: 23 Apr 2010 01:57 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | o ile oni prezentują jakiś poziom to twojego postu nawet nie czytam, chuj ci w dupę |
Ja przeczytalem i o ile czasami prezentuje ciekawe poglady o tyle tutaj pierdoli glupoty prezentujac utopijna wizje "zaglady", po ktorej bedziemy blagac zydow o przebaczenie.
Gocie: Ten kraj przeszedl wiele i nigdy sie nie poddawal i tak bedzie zawsze. To, ze obecne spoleczenstwo "zachlysnelo" sie Amerykanizacja i calym jej spierdoleniem jest spowodowane zyciem latami w ciemnocie Komunizmu (nie mowie, ze caly system jest zly!), musimy sie "wyszalec". |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#37 Posted: 23 Apr 2010 02:18 pm Post subject: |
|
|
Nie rozumiem trudnych słow tutaj pisanych, nie wypowiem się. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#38 Posted: 23 Apr 2010 02:22 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | rotto wrote: | | o ile oni prezentują jakiś poziom to twojego postu nawet nie czytam, chuj ci w dupę |
Ja przeczytalem i o ile czasami prezentuje ciekawe poglady o tyle tutaj pierdoli glupoty prezentujac utopijna wizje "zaglady", po ktorej bedziemy blagac zydow o przebaczenie.
Gocie: Ten kraj przeszedl wiele i nigdy sie nie poddawal i tak bedzie zawsze. To, ze obecne spoleczenstwo "zachlysnelo" sie Amerykanizacja i calym jej spierdoleniem jest spowodowane zyciem latami w ciemnocie Komunizmu (nie mowie, ze caly system jest zly!), musimy sie "wyszalec". |
żyda w sensie jezusa
Ono się nie zachłysnęło, utraciło swoją tożsamość, która płynie we krwi i w sercu, ponieważ serca już są z kamienia, nadszedł czas na krew, a gdy ona zostanie zmieszana nic już nie będzie w stanie przywrócić normalności.
Chyba mi nie powiesz, że jakiś tam mulat mający 10% polskiej krwi, oraz dowód z Orłem, jest Polakiem?
Jeszcze jest czas, ale nie wiele nam go zostało. Nie widzę żadnej nadziei w tym, że "ludzie"staną się ludźmi i otworzą im się oczy.
nie chce mi się więcej pisać po 100x tego samego. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#39 Posted: 23 Apr 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Kolba wrote: | | rotto wrote: | | o ile oni prezentują jakiś poziom to twojego postu nawet nie czytam, chuj ci w dupę |
żyda w sensie jezusa
Ono się nie zachłysnęło, utraciło swoją tożsamość, która płynie we krwi i w sercu, ponieważ serca już są z kamienia, nadszedł czas na krew, a gdy ona zostanie zmieszana nic już nie będzie w stanie przywrócić normalności.
Chyba mi nie powiesz, że jakiś tam mulat mający 10% polskiej krwi, oraz dowód z Orłem, jest Polakiem?
Jeszcze jest czas, ale nie wiele nam go zostało. Nie widzę żadnej nadziei w tym, że "ludzie"staną się ludźmi i otworzą im się oczy.
właśnie ja nie rozumiem najbardziej, jak przyjedzie np. czarny do Polski i dostanie obywatelstwo, to się mianuje Polakiem. imo nie powinno takiego czegoś być, czarny to czarny, zaś Polak to Polak i tyle |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy

|
#40 Posted: 23 Apr 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Kolba wrote: | | rotto wrote: | | o ile oni prezentują jakiś poziom to twojego postu nawet nie czytam, chuj ci w dupę |
żyda w sensie jezusa
NIE CZYTALEM 8D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|