|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#61 Posted: 27 Apr 2010 04:23 pm Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Rogal wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Nord wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | głupki, nie ma nic przyjemniejszego niż pogaduszki z gorącymi laskami ktore w gronie 6-7osób rozmawiają przede wszystkim z tobą, i to wlasnie do was kieruja najserdeczniejsze gesty i usmiechy  |
A opowiadasz o tym jakbys byl jebanym gimbusem, ktory nigdy nie mial kontaktu z dziewczynami.
Na moim kierunku jest 50 osob, ja jestem jedynym facetem, na wykladach z polaczonych grup mam 220 dziewczyn i ja jeden.
TERAZ PŁACZ, ŻE MASZ ZJEBANY RYJ |
szlifowanie tipsów 5 letnie dzienne ? | będzie nauczycielem HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
Mi sie to podoba...so what? Sa w zyciu rzeczy wazniejsze. Ty z kolei pokazujesz jaki plytki jestes piszac o "wyrywaniu na kase" czy inne tam "dowcipy o Janie Kowalskim"
Napisalem Ci dla porownania te liczby, ale to nic nie znaczy. Nie "bajeruje" nikogo, bo mam dziewczyne od dluzszego czasu i wole taka z charakterem niz odjebana laske lecaca na hajs, ktorej uroda przeminia a debilizm pozostanie. Zanim napiszesz "z pasztetem to tak se mozesz byc do konca zycia" napomne, ze 2 uzytkownikow tego forum nas widzialo i o ile siebie nie bede ocenial, o tyle oni mogliby potwierdzic, ze wygladu jej nie brakuje. Nadal placz, ze nie potrafisz zadbac o swoj wlasny ryj, a rzekomo tak szastasz kasa wydajac ja na panienki.
EDIT: Przypomnialo mi sie, moglem dopisac epickie quote: "Mam duzo FG, ogladam rozne seriale" i moj post bylby kompletny ; DDD |
Potwierdzam. Zajebista kobitka. | no to się cieszę ze zajebista. Sam wolalbym srednia, ale interesującą niz taka monie sex-zabawkę.
Ale powiedz szczerze... Wyobrazasz sobie dorosłe życie zarabiając te 2k/miesiąc (tyle chyba zarabiaja nauczyciele z kilkuletnim stażem)? Z twoich postow wnioskuje, ze jestes nawet inteligentny, na poziomie i moze nawet bylbys lepszym nauczycielem od pozostałych, ale zawód nauczyciela, to prawie jakby zostać księdzem - poświęcenie i zmarnowanie sobie życia juz na starcie: / |
a monia to niby nie jest srednia? O_o |
wnioskuje po tym poscie ze gdyby monia rozlozyla nogi i powiedziala "bierz co chcesz" zapierdolilbys jej LCD ze sciany :< |
a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#62 Posted: 27 Apr 2010 04:24 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | a monia to niby nie jest srednia? O_o | Jest nieziemsko piekna, naturalna jak zapach pierwszego dnia wiosny, delikatna i krucha niczym świtezianka... wbrew pozorom łatwo ją skrzywdzić - nie, nie jest średnia. |
Jest średnia. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
lszcz
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Donor:  Posts: 1222 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#63 Posted: 27 Apr 2010 04:24 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Sisio wrote: | | I TAK NIE ZARUCHASZ | ZALEŻY CZY BĘDZIE ŁADNA! |
Jesli bedzie ładna to nie poruchasz. |
to _____________________
[quote="Maciey"]wyjebane mam na te wasze plebejskie zabawy.[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#64 Posted: 27 Apr 2010 04:25 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | a monia to niby nie jest srednia? O_o | Jest nieziemsko piekna, naturalna jak zapach pierwszego dnia wiosny, delikatna i krucha niczym świtezianka... wbrew pozorom łatwo ją skrzywdzić - nie, nie jest średnia. |
te krzywe mongolskie oczy ci rzeczywistosc wypaczaja _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#65 Posted: 27 Apr 2010 04:31 pm Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Rogal wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Nord wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | głupki, nie ma nic przyjemniejszego niż pogaduszki z gorącymi laskami ktore w gronie 6-7osób rozmawiają przede wszystkim z tobą, i to wlasnie do was kieruja najserdeczniejsze gesty i usmiechy  |
A opowiadasz o tym jakbys byl jebanym gimbusem, ktory nigdy nie mial kontaktu z dziewczynami.
Na moim kierunku jest 50 osob, ja jestem jedynym facetem, na wykladach z polaczonych grup mam 220 dziewczyn i ja jeden.
szlifowanie tipsów 5 letnie dzienne ? | będzie nauczycielem HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
Mi sie to podoba...so what? Sa w zyciu rzeczy wazniejsze. Ty z kolei pokazujesz jaki plytki jestes piszac o "wyrywaniu na kase" czy inne tam "dowcipy o Janie Kowalskim"
Napisalem Ci dla porownania te liczby, ale to nic nie znaczy. Nie "bajeruje" nikogo, bo mam dziewczyne od dluzszego czasu i wole taka z charakterem niz odjebana laske lecaca na hajs, ktorej uroda przeminia a debilizm pozostanie. Zanim napiszesz "z pasztetem to tak se mozesz byc do konca zycia" napomne, ze 2 uzytkownikow tego forum nas widzialo i o ile siebie nie bede ocenial, o tyle oni mogliby potwierdzic, ze wygladu jej nie brakuje. Nadal placz, ze nie potrafisz zadbac o swoj wlasny ryj, a rzekomo tak szastasz kasa wydajac ja na panienki.
EDIT: Przypomnialo mi sie, moglem dopisac epickie quote: "Mam duzo FG, ogladam rozne seriale" i moj post bylby kompletny ; DDD |
Potwierdzam. Zajebista kobitka. | no to się cieszę ze zajebista. Sam wolalbym srednia, ale interesującą niz taka monie sex-zabawkę.
Ale powiedz szczerze... Wyobrazasz sobie dorosłe życie zarabiając te 2k/miesiąc (tyle chyba zarabiaja nauczyciele z kilkuletnim stażem)? Z twoich postow wnioskuje, ze jestes nawet inteligentny, na poziomie i moze nawet bylbys lepszym nauczycielem od pozostałych, ale zawód nauczyciela, to prawie jakby zostać księdzem - poświęcenie i zmarnowanie sobie życia juz na starcie: / |
wnioskuje po tym poscie ze gdyby monia rozlozyla nogi i powiedziala "bierz co chcesz" zapierdolilbys jej LCD ze sciany :< |
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#66 Posted: 27 Apr 2010 04:40 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Nord wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | sram na wasze komentarze, bo laski w moim towarzystwie nigdy się nie nudzą i mnie lubią; P |
 | no seryjka, w szkole mi nie wychodzilo, bylem jaki byłem : P Zawsze takim donżuan wannnabe byłem, ale dopiero teraz mi wychodzi;p
Laski lubia zabawnych inteligentnych dzianych i zadbanych chłopaków z ktorymi nie będą się nudzić!!  |
chyba nie raczysz mowic o sobie... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#67 Posted: 27 Apr 2010 04:43 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Sam bylem takim pojebanym gimbusem...nie umialem sie porzadnie zachowac, wkurwialem wszystkich i lamalem wszelkie zasady ( INB4: nie wynioslem tego z domu a ze srodowiska, zawsze chcialem pokazac ze "nie wymiekam"). Mialem mozliwosci i zdolnosci a srodowisko doprowadzilo mnie do tego, ze zaprzepascilem szanse. Oczywiscie zanim sie wygrzebalem to bylo za pozno
Teraz wybralem taki kierunek, bo czuje ze wiem jak podejsc do takich osob, by wykorzystac potencja, a zarazem jestem zbyt nerwowy zeby dac sobie wejsc na glowe a takich nauczycieli u nas brakuje (widze po tym jakie sa dziewczyny na moim kierunku i czuje, ze szybko zrezygnuja z tej pracy) |
widać, że nie masz gówna w głowie, rly, szacun |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#68 Posted: 27 Apr 2010 04:48 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | Kolba wrote: |
Sam bylem takim pojebanym gimbusem...nie umialem sie porzadnie zachowac, wkurwialem wszystkich i lamalem wszelkie zasady ( INB4: nie wynioslem tego z domu a ze srodowiska, zawsze chcialem pokazac ze "nie wymiekam"). Mialem mozliwosci i zdolnosci a srodowisko doprowadzilo mnie do tego, ze zaprzepascilem szanse. Oczywiscie zanim sie wygrzebalem to bylo za pozno
Teraz wybralem taki kierunek, bo czuje ze wiem jak podejsc do takich osob, by wykorzystac potencja, a zarazem jestem zbyt nerwowy zeby dac sobie wejsc na glowe a takich nauczycieli u nas brakuje (widze po tym jakie sa dziewczyny na moim kierunku i czuje, ze szybko zrezygnuja z tej pracy) |
Wielkie dzieki. Szkoda, ze pare lat wczesniej tak nie myslalem ; )
Last edited by Kolba on 27 Apr 2010 04:49 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#69 Posted: 27 Apr 2010 04:52 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | ClubBase wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Rogal wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Nord wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | głupki, nie ma nic przyjemniejszego niż pogaduszki z gorącymi laskami ktore w gronie 6-7osób rozmawiają przede wszystkim z tobą, i to wlasnie do was kieruja najserdeczniejsze gesty i usmiechy  |
a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zakladajac ze pozyzsza scenka odbyla sie wkuchni zapierdolilbym toster _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
|
#70 Posted: 27 Apr 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Nimf wrote: | | Kolba wrote: |
Wielkie dzieki. Szkoda, ze pare lat wczesniej tak nie myslalem ; ) |
nieistotne, ważne co jest teraz, ważne że teraz jesteś ogranięty ; P |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#71 Posted: 27 Apr 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | Quote: | | a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zakladajac ze pozyzsza scenka odbyla sie wkuchni zapierdolilbym toster | Tasi to samo mowil, a skonczyl jako podnozek rudego kurwiszcza z bachorem
Last edited by spiochek_ma_bana on 27 Apr 2010 04:54 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
|
#72 Posted: 27 Apr 2010 04:54 pm Post subject: |
|
|
śpioch nie poznaję Cię  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#73 Posted: 27 Apr 2010 04:55 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | śpioch nie poznaję Cię  | rowniez nie chcę Cię znać : / _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#74 Posted: 27 Apr 2010 04:59 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | ClubBase wrote: | | Quote: | | a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zakladajac ze pozyzsza scenka odbyla sie wkuchni zapierdolilbym toster | Tasi to samo mowil, a skonczyl jako podnozek rudego kurwiszcza z bachorem |
zasluzyla na takie miano bo ci pocisnela podczlowieku? jeszcze zycz jej rodzinie smierci za to ze pojechala ci w internecie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
|
#75 Posted: 27 Apr 2010 05:02 pm Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ClubBase wrote: | | Quote: | | a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zakladajac ze pozyzsza scenka odbyla sie wkuchni zapierdolilbym toster | Tasi to samo mowil, a skonczyl jako podnozek rudego kurwiszcza z bachorem |
zasluzyla na takie miano bo ci pocisnela podczlowieku? jeszcze zycz jej rodzinie smierci za to ze pojechala ci w internecie |
zasłużyła na takie miano chwaląc się swoim "zajebistym" rlem na tym forum.
| spiochek_ma_bana wrote: | | Nimf wrote: | śpioch nie poznaję Cię  | rowniez nie chcę Cię znać : / |
ty chujku, naucz się w golfa grać : /
Last edited by Nimf on 27 Apr 2010 05:03 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#76 Posted: 27 Apr 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ClubBase wrote: | | Quote: | | a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zasluzyla na takie miano bo ci pocisnela podczlowieku? jeszcze zycz jej rodzinie smierci za to ze pojechala ci w internecie | jestem dobrym i serdecznym czlowiekiem z natury, ale lejdi to pachołek : / Umawia sie z dresami, uprawia seks bez zabezpieczen, na dancingach upija sie do nieprzytomnosci i żre piguły czego nastepstwem byla ciaza. Do tego nie ma wlasnego zdania i ciagle mnie wyzywa, nie bede pochlebnie wypowiadał się na jej temat.
Last edited by spiochek_ma_bana on 27 Apr 2010 05:05 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#77 Posted: 27 Apr 2010 05:08 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | ClubBase wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ClubBase wrote: | | Quote: | | a wez sie zastanow... zalozmy ze bylby to dobry telewizor LCD ;D nie wolalbys zajebistego, drogiego telewizora niz ruchanie jakiegos pustaka? od niektorych strasznie wieje desperacja |
zasluzyla na takie miano bo ci pocisnela podczlowieku? jeszcze zycz jej rodzinie smierci za to ze pojechala ci w internecie | jestem dobrym i serdecznym czlowiekiem z natury, ale lejdi to pachołek : / Umawia sie z dresami, uprawia seks bez zabezpieczen, na dancingach upija sie do nieprzytomnosci i żre piguły czego nastepstwem byla ciaza. Do tego nie ma wlasnego zdania i ciagle mnie wyzywa, nie bede pochlebnie wypowiadał się na jej temat. |
szkoda, ze jakbys mial mozliwosc, to tez bys ja ruchnal i w tym miejscu konczy sie polemika _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#78 Posted: 27 Apr 2010 05:10 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | szkoda, ze jakbys mial mozliwosc, to tez bys ja ruchnal i w tym miejscu konczy sie polemika | Moze i bym ruchnął, ale wyłącznie na dyskotece, bo na trzezwo nie chcialoby mi sie marnowac czasu na rozmowe z glupia laska : / _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#79 Posted: 27 Apr 2010 05:11 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | | szkoda, ze jakbys mial mozliwosc, to tez bys ja ruchnal i w tym miejscu konczy sie polemika | Moze i bym ruchnął, ale wyłącznie na dyskotece, bo na trzezwo nie chcialoby mi sie marnowac czasu na rozmowe z glupia laska : / |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#80 Posted: 27 Apr 2010 05:12 pm Post subject: |
|
|
| Spoko, ale wypierdalaj. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|