sie kurwy smiejecie a przynajmniej cos robi w zyciu a nie jak Wy gnijecie przed tym forum albo taki Pan Jezus jest jebanym no lifem + prowadzi bandyckie zycie sprzeciwiajac sie systemowi edukacji LOL _________________ This user's signature has been disabled
sie kurwy smiejecie a przynajmniej cos robi w zyciu a nie jak Wy gnijecie przed tym forum albo taki Pan Jezus jest jebanym no lifem + prowadzi bandyckie zycie sprzeciwiajac sie systemowi edukacji LOL
po chuju bede tanczyl jakies gowno jak jakis niedopierdol i nieudacznik
wole sobie walnac +1
Ale kurwa macie problemy, ja się z niego nie naśmiewam.
Dobrze, że robi to co robi, przynajmniej coś będzie miał z życia, kurwa żałuję, że się nie zapisałem jak byłem młodszy tak bym teraz był miszczem parkietu _____________________ THIS IS SPARTA!!!
Azure wrote:
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
Pan Jezus ćwiczy razem ze mną i chłopakami z Krakowa, jeździ na różne warsztaty, także [x]. _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum