|
| Author |
Message |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#21 Posted: 01 May 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
wiadomo ze takom |
to sie niczym nie rozni od 'i sluchawki pfk' |
owszem |
czyli pfk = wu? nieee
a ty guwnojad morda, sam mowiles wczesniej, ze dobra kretynie ;D |
teraz to cie chce wkurwic tak w ogole
poza tym wzor calkiem fajny ale kolor bialy to ojapierdole
a tak w ogole to ty nie masz co robic tylko zapamietywac co mowilem kurwa z rok temu? ;D |
pamietam bo sam chce sobie kupic taki t-shirt, ale jakos nie moge sie zebrac i wiem, ze ci ja pokazywalem :< jeszcze szare so.
@macioch - standardowo, wow spaczyl ci umysl _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#22 Posted: 01 May 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
mnie tak samo zawsze wypominał, cały rekwon _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#23 Posted: 01 May 2010 05:16 pm Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | III jest w kurwę obciachowa.
I to jedyny słuszny wybór. |
Pod względem kroju i ilości najebanych murzyńskich gówien, których ta właściwie nie posiada chyba jest najlepsza. Gdyby nie białe paski i napis vans sam bym ją brał, reszta to jakieś worki na zimioki. |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#24 Posted: 01 May 2010 05:22 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Deathray wrote: | III jest w kurwę obciachowa.
Pod względem kroju i ilości najebanych murzyńskich gówien, których ta właściwie nie posiada chyba jest najlepsza. Gdyby nie białe paski i napis vans sam bym ją brał, reszta to jakieś worki na zimioki. |
ta ci sie podoba pewnie
http://www.lastfm.pl/music/Honor/+images/34787837 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#25 Posted: 01 May 2010 05:32 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Deathray wrote: | III jest w kurwę obciachowa.
ja pierdole..nie wiem co widzisz murzynskiego w firmach typowo deskorolkowych, ktore akurat z rapem i murzynami maja chuja wspolnego. wycziluj troche bo twoje zachowanie jest strasznie niezdrowe. poza tym czy jest na swiecie jakas rzecz ktora albo ci calkowicie pasuje albo jest ci calkiem obojetna?
Last edited by RozpalonyMareczeg on 01 May 2010 05:33 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#26 Posted: 01 May 2010 05:34 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Deathray wrote: | III jest w kurwę obciachowa.
ja pierdole..nie wiem co widzisz murzynskiego w firmach typowo deskorolkowych, ktore akurat z rapem i murzynami maja chuja wspolnego. wycziluj troche bo twoje zachowanie jest strasznie niezdrowe. |
jedną maścią smarowane, żaden czarnuch by się takiej nie powstydził jeśli by taką dostał.
aha niezdrowe to jest to co ty robisz
Last edited by Scream on 01 May 2010 05:34 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#27 Posted: 01 May 2010 05:37 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Deathray wrote: | III jest w kurwę obciachowa.
ja pierdole..nie wiem co widzisz murzynskiego w firmach typowo deskorolkowych, ktore akurat z rapem i murzynami maja chuja wspolnego. wycziluj troche bo twoje zachowanie jest strasznie niezdrowe. |
jedną maścią smarowane, żaden czarnuch by się takiej nie powstydził jeśli by taką dostał.
aha niezdrowe to jest to co ty robisz |
tu byl maly wall of text ale w sumie to jest bez sensu
masz swoj swiat ziomeczku i zyj tam sobie w nim. ja sie spac, elo
Last edited by RozpalonyMareczeg on 01 May 2010 05:41 pm; edited 3 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#28 Posted: 02 May 2010 04:40 am Post subject: |
|
|
| #3 najlepsza z tych wszystkich. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#29 Posted: 02 May 2010 04:45 am Post subject: |
|
|
| 2 odpada definitywnie |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#30 Posted: 02 May 2010 06:22 am Post subject: |
|
|
brzydki krój _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#31 Posted: 02 May 2010 06:53 am Post subject: |
|
|
Tylko pierwsza jakos ujdzie.
Btw: ile kosztuja? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#32 Posted: 02 May 2010 07:25 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | Tylko pierwsza jakos ujdzie.
Btw: ile kosztuja? |
1- 179
2- 149
3 - 159 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#33 Posted: 02 May 2010 07:28 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | Tylko pierwsza jakos ujdzie.
1- 179
2- 149
3 - 159 | i myslisz ze jestes fajny bo robisz z siebie frajera placac 150zl za bluze ktora wyglada jak z lumpeksu? _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#34 Posted: 02 May 2010 07:32 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | Tylko pierwsza jakos ujdzie.
1- 179
2- 149
3 - 159 | i myslisz ze jestes fajny bo robisz z siebie frajera placac 150zl za bluze ktora wyglada jak z lumpeksu? |
mam wrzucic twoje foty?
jesli te bluzy wygladaja jak z lumpeksu to twoje ubrania jak ze smietnika. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#35 Posted: 02 May 2010 07:33 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | Tylko pierwsza jakos ujdzie.
1- 179
2- 149
3 - 159 | i myslisz ze jestes fajny bo robisz z siebie frajera placac 150zl za bluze ktora wyglada jak z lumpeksu? |
mam wrzucic twoje foty?
jesli te bluzy wygladaja jak z lumpeksu to twoje ubrania jak ze smietnika. | w takim razie moje ubrania wygladaja jak ze smietnika, niech ci bedzie. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#36 Posted: 02 May 2010 07:37 am Post subject: |
|
|
drogi zakompleksiony mongole, pokaz mi bluze, ktora wg ciebie ma fajny kroj i nie wyglada jak z lumpeksu ;DDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#37 Posted: 02 May 2010 07:38 am Post subject: |
|
|
/e: i kosztuje mniej wiecej tyle samo
Last edited by spiochek_ma_bana on 02 May 2010 07:39 am; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
arczi19
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 316 Gold: 5.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#39 Posted: 02 May 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: |  |
napewno dam sie sporowokowac czyms tak marnym, jak chcesz prowokowac to sie postaraj albo olej to i wrzuc bluze, ktora serio uwazasz za fajna _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#40 Posted: 02 May 2010 07:41 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: |  |
napewno dam sie sporowokowac czyms tak marnym, jak chcesz prowokowac to sie postaraj albo olej to i wrzuc bluze, ktora serio uwazasz za fajna | czuowiek posong _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|