|
| Author |
Message |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#21 Posted: 02 May 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | | arabb wrote: | | Hmm, czyż nie jest on miedzy innymi za : legalizają ? |
PIERDOLENI IDIOCI, NAUCZCIE SIE PODSTAWOWYCH FAKTOW O USTROJU KRAJU, W KTORYM ZYJECIE
POGLADY PREZYDENTA W ZADNEN SPOSOB NIE MOGA WPLYNAC NA USTAWODAWSTWO W POLSCE, WIEC JEDEN CHUJ CZY KORWIN JEST ZA LEGALIZACJA, WPROWADZENIEM KARY SMIERCI, CZY WYSTAPIENIEM Z UE. NAWET, JEZELI ZOSTANIE PREZYDENTEM, TO I TAK WSZYSTKIW W/W RZECZY POZOSTANA MRZONKA
PREZYDENT NIE MA WPLYWU NA USTAWY KURWA JEGO W DUPE PIERDOLONA MAC | tak, ale moze jak pyrtaz przekonamy 231posłow do legalizacji, to KM tego nie zawetuje; P
No i prezydent ma tez inicjatywe ustawodawcza; P
A co do samego tematu:
korwin-mikke szuka jeleni, ktorzy chca pozowac jako madrzejsi od innych i dwoch juz znalazl: chaos_n + Scream ;] |
no i chuj, ze ma inicjatywe ustawodawcza, skoro sejm tego nie przeglosuje? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#22 Posted: 02 May 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | Sisio wrote: | | Macioch wrote: | | Sisio wrote: | | JEBAC PRAWICE! JEBAC KATOLI! JEBANE SCIERWO! |
chyba cie popierdolilo, krzysiu |
Nie chce isc w jednym szeregu z katolickim scierwem. |
racja, lepiej isc pod reke z chlopakiem |
Ja nic zlego w tym nie widze. Od kiedy homoseksualizm nie jest chorba, to nie ma nic w tym zlego. A legalizacja zwiazkow partnerskich wyjdzie panstwu tylko na dobre.
Lepiej przeciez wydawac w miliony na powstawanie nowych swiatyn, prawda? |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj

|
#23 Posted: 02 May 2010 05:08 pm Post subject: |
|
|
| Sisio wrote: | | Macioch wrote: | | Sisio wrote: | | Macioch wrote: | | Sisio wrote: | | JEBAC PRAWICE! JEBAC KATOLI! JEBANE SCIERWO! |
chyba cie popierdolilo, krzysiu |
Nie chce isc w jednym szeregu z katolickim scierwem. |
racja, lepiej isc pod reke z chlopakiem |
Ja nic zlego w tym nie widze. Od kiedy homoseksualizm nie jest chorba, to nie ma nic w tym zlego. A legalizacja zwiazkow partnerskich wyjdzie panstwu tylko na dobre.
sugerujesz, ze poki ciagaty do plci podobnej byly uznawane ze chorobe, uwazales to za cos chujowego, ale jak wyjechano z propaganda 'to ludzie jak my, tylko lubia miec kutasa w ustach', to sa ok?
e: chcialem tez przypomniec, ze ziemia nie jest okragla od 1492, gdy kolumb odkryl ameryke, co dowiodlo kulistosci planety, tylko od zawsze, a ze ludziom sie upierdolilo, ze jest inaczej, to inna sprawa
Last edited by Macioch on 02 May 2010 05:09 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#24 Posted: 02 May 2010 05:08 pm Post subject: |
|
|
nikt nie wydaje milionow na swiatynie glupi lewaku legalizacja zwiazkow = wieksza patologia spoleczna, to sie w Polsce nie przyjmie, cioty sie by sie gnebilo i wiecej osob by siedzialo za rasizm w ten sposob nie rozwiazesz problemow a je przyspozysz _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#25 Posted: 02 May 2010 05:10 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | nikt nie wydaje milionow na swiatynie glupi lewaku legalizacja zwiazkow = wieksza patologia spoleczna, to sie w Polsce nie przyjmie, cioty sie by sie gnebilo i wiecej osob by siedzialo za rasizm w ten sposob nie rozwiazesz problemow a je przyspozysz | mowi sie geje. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#26 Posted: 02 May 2010 05:13 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | nikt nie wydaje milionow na swiatynie glupi lewaku legalizacja zwiazkow = wieksza patologia spoleczna, to sie w Polsce nie przyjmie, cioty sie by sie gnebilo i wiecej osob by siedzialo za rasizm w ten sposob nie rozwiazesz problemow a je przyspozysz | mowi sie geje. |
ty chyba coś o tym wiesz. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#27 Posted: 02 May 2010 05:27 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | A co do samego tematu:
korwin-mikke szuka jeleni, ktorzy chca pozowac jako madrzejsi od innych i dwoch juz znalazl: chaos_n + Scream ;] |
Gówno wiesz.
| Sisio wrote: | | JEBAC PRAWICE! JEBAC KATOLI! JEBANE SCIERWO! |
Ostatecznie wolę stać w jednym szeregu z tymi "katolami" niż z pedałami - przynajmniej mój odbyt na tym nie ucierpi. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#28 Posted: 02 May 2010 05:29 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | mowi sie geje. |
Nazywajmy rzeczy po imieniu.
Złodzieja nazwiesz złodziejem, kurwę - kurwą, a pedała - pedałem.
// Kurde, double.
Last edited by srubokret on 02 May 2010 05:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj

|
#29 Posted: 02 May 2010 05:29 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | mowi sie geje. |
Nazywajmy rzeczy po imieniu.
Złodzieja nazwiesz złodziejem, kurwę - kurwą, a pedała - pedałem. |
tak. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#30 Posted: 02 May 2010 05:30 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | A co do samego tematu:
Gówno wiesz.
| Sisio wrote: | | JEBAC PRAWICE! JEBAC KATOLI! JEBANE SCIERWO! |
Ostatecznie wolę stać w jednym szeregu z tymi "katolami" niż z pedałami - przynajmniej mój odbyt na tym nie ucierpi. | Przykro mi, ale to ty gowno wiesz: / Jesli myslisz, ze nie znam programu wyborczego KM, to zapoznalem sie z nim doglebnie 4lata temu i nie widze sensu ponownego zajmowania sie tym randomem zerujacym na niedowartosciowanych idiotach : / _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj

|
#31 Posted: 02 May 2010 05:32 pm Post subject: |
|
|
spiochek, odpisz szczerze
czy ciebie naprawde jara to, jak inni ludzie ciagle cie besztaja i mieszaja z gownem? juz mniejsza, jezeli chodzi o twoja opinie o nich/o nas, jezeli 20 osob mowi ci, ze jestes popierdolony to
a) maja racje
b) moze i nie maja racji, ale w takim wypadku nie warto przebywac z nimi
tak czy siak, wychodzisz na tym na minus. serio, nie rozumiem, czym sie kierujesz przebywajac tutaj. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#32 Posted: 02 May 2010 05:37 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
czy ciebie naprawde jara to, jak inni ludzie ciagle cie besztaja i mieszaja z gownem? juz mniejsza, jezeli chodzi o twoja opinie o nich/o nas, jezeli 20 osob mowi ci, ze jestes popierdolony to
a) maja racje
tak czy siak, wychodzisz na tym na minus. serio, nie rozumiem, czym sie kierujesz przebywajac tutaj. |
Kiedys mnie to jaralo, ale mi sie znudzilo.
A takie tępaki jak ty maciey studnia i tasi mnie rejdzuja dlatego, ze sa debilami i nie akceptuja kogos, kto nie jest do nich podobny. Przykro mi, to naturalne i nie musisz z tym walczyc, płacz dalej. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj

|
#33 Posted: 02 May 2010 05:39 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
a) maja racje
tak czy siak, wychodzisz na tym na minus. serio, nie rozumiem, czym sie kierujesz przebywajac tutaj. |
A takie tępaki jak ty maciey studnia i tasi mnie rejdzuja dlatego, ze sa debilami i nie akceptuja kogos, kto nie jest do nich podobny. Przykro mi, to naturalne i nie musisz z tym walczyc, płacz dalej. |
usmiechnalem sie z politowaniem czytajac twego posta
Last edited by Macioch on 02 May 2010 05:39 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#34 Posted: 02 May 2010 05:42 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
a) maja racje
A takie tępaki jak ty maciey studnia i tasi mnie rejdzuja dlatego, ze sa debilami i nie akceptuja kogos, kto nie jest do nich podobny. Przykro mi, to naturalne i nie musisz z tym walczyc, płacz dalej. |
Zauwazyłem, że im większym ktoś jest debilem, tym ciekawiej jego mechanizmy obronne trzymają go w jego własnym świecie iluzji, w którym nie jest debilem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#35 Posted: 02 May 2010 05:43 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
a) maja racje
usmiechnalem sie z politowaniem czytajac twego posta | no patrz, to tak samo jak ja 10minut gdy widzialem jak rejdżujesz podludzi za to, ze nie wiedza jakie kompetencje ma prezydent. To takie zabawne, kiedy glupek zdobedzie podstawowa wiedze i czujac sie lepszym, zaczyna wrzeszczec na innego glupka, ktory tej wiedzy nie posiadl ;D Cos ala sredniowieczny wyścig żab.
| chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
a) maja racje
Zauwazyłem, że im większym ktoś jest debilem, tym ciekawiej jego mechanizmy obronne trzymają go w jego własnym świecie iluzji, w którym nie jest debilem. |
znasz to z autopsji, co?
Last edited by spiochek_ma_bana on 02 May 2010 05:44 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj

|
#36 Posted: 02 May 2010 05:45 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Macioch wrote: | spiochek, odpisz szczerze
a) maja racje
usmiechnalem sie z politowaniem czytajac twego posta | no patrz, to tak samo jak ja 10minut gdy widzialem jak rejdżujesz podludzi za to, ze nie wiedza jakie kompetencje ma prezydent. To takie zabawne, kiedy glupek zdobedzie podstawowa wiedze i czujac sie lepszym, zaczyna wrzeszczec na innego glupka, ktory tej wiedzy nie posiadl ;D Cos ala sredniowieczny wyścig żab. |
no, jeszcze fajniej jest jak moge sie popisac bardziej zaawansowana wiedza, np wiem, ze 'bym' z czasownikami w formie osobowej pisze sie lacznie, a taki agent po 20 latach zycia w ojczystym kraju tego nie wie.
fakt, powod do dumy jak sam skurwysyn _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#37 Posted: 02 May 2010 05:45 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Przykro mi, ale to ty gowno wiesz: / Jesli myslisz, ze nie znam programu wyborczego KM, to zapoznalem sie z nim doglebnie 4lata temu i nie widze sensu ponownego zajmowania sie tym randomem zerujacym na niedowartosciowanych idiotach : / |
To idź głosować na eurosocjalistów z PO, czy SLD, ale wiedz, że wtedy sprzedajesz naszą suwerenność eurosocjalistom z Brukseli.
| Sisio wrote: | Ja nic zlego w tym nie widze. Od kiedy homoseksualizm nie jest chorba, to nie ma nic w tym zlego. A legalizacja zwiazkow partnerskich wyjdzie panstwu tylko na dobre.
Owszem, homoseksualizm jest chorobą.
To, że WHO wykreśliła to z oficjalnej listy chorób nie znaczy, że mamy im wierzyć.
Last edited by srubokret on 02 May 2010 05:48 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#38 Posted: 02 May 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: |
znasz to z autopsji, co? |
Jeszcze nie, ale jak umrzesz, to wykonam na tobie autopsję i będę znał. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#39 Posted: 02 May 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Przykro mi, ale to ty gowno wiesz: / Jesli myslisz, ze nie znam programu wyborczego KM, to zapoznalem sie z nim doglebnie 4lata temu i nie widze sensu ponownego zajmowania sie tym randomem zerujacym na niedowartosciowanych idiotach : / |
To idź głosować na eurosocjalistów z PO, czy SLD, ale wiedz, że wtedy sprzedajesz naszą suwerenność Eurosocjalistom z Brukseli. | jestem europejczykiem, co w rodzinie to nie zginie. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#40 Posted: 02 May 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: |
znasz to z autopsji, co? |
Jeszcze nie, ale jak umrzesz, to wykonam na tobie autopsję i będę znał. |
popracuj nad wieksza iloscia wulgaryzmow, bo bez tego sobie nie radzisz. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|