|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#21 Posted: 03 May 2010 05:33 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | Mareg zmien operę na najnowszą.
OK. |
raczej na chroma |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#22 Posted: 03 May 2010 05:35 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Rogal wrote: | Mareg zmien operę na najnowszą.
OK. |
raczej na chroma |
Obczaj najnowszą operę.
Z testów wynika, że jest najszybszą przeglądarką.
Posiadam również najnowszego chroma. Fajnie się korzysta dopiero po zainstalowaniu widgetów. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#23 Posted: 03 May 2010 05:58 pm Post subject: |
|
|
Aske>all _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#24 Posted: 04 May 2010 04:09 am Post subject: |
|
|
ni chuja
filosofem >>>>> _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#25 Posted: 04 May 2010 04:11 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
Chociaż nadal mam wątpliwości czy wiesz jak tego słuchać. |
a ty znowu wyciagasz jakies z dupy teorie ;D
po prostu mam bardzo szeroki gust muzyczny _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#26 Posted: 04 May 2010 04:35 am Post subject: |
|
|
| tak |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#27 Posted: 04 May 2010 06:37 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
po prostu mam bardzo szeroki gust muzyczny |
Żadne z dupy, po prostu to jest niemożliwe, żeby jedna osoba miała zakres muzyczny od hip hopu po BM/A, jedno z drugim się wyklucza. Masz w tym łbie coś normalnego jednak, a to zauroczenie czarnuchami to tylko zauroczenie i wpływ zapewne środowiska. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#28 Posted: 04 May 2010 06:39 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
Żadne z dupy, po prostu to jest niemożliwe, żeby jedna osoba miała zakres muzyczny od hip hopu po BM/A, jedno z drugim się wyklucza. Masz w tym łbie coś normalnego jednak, a to zauroczenie czarnuchami to tylko zauroczenie i wpływ zapewne środowiska. |
Nie mierz swoją miarką. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#29 Posted: 04 May 2010 06:42 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
Nie mierz swoją miarką. |
chodzi ci o miarkę do mierzenia mnie? czy miarkę, która ja używam do mierzenia ludzi? |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#30 Posted: 05 May 2010 02:02 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
ujme to tak, przez cale gimnazjum i na poczatku technikum sluchalem glownie bm. potem przyszly inne gatunki ale sentyment do bm nadal pozostal. dla ciebie bm to obiekt kultu i wielkie aj waj a dla mnie to po porstu muzyka. obiektem kultu moga byc floydzi czy tez radiohead. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#31 Posted: 05 May 2010 03:09 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
ujme to tak, przez cale gimnazjum i na poczatku technikum sluchalem glownie bm. potem przyszly inne gatunki ale sentyment do bm nadal pozostal. dla ciebie bm to obiekt kultu i wielkie aj waj a dla mnie to po porstu muzyka. obiektem kultu moga byc floydzi czy tez radiohead. |
Jakby ci się podobał tylko Saltus, czy nawet Arkona mógłbyś tak powiedzieć, ale BM w tym wydaniu nie jest robiony dla potencjalnych słuchaczy.
Tego typu dźwięki nie trafią do wszystkich, wielu może sądzić, że to jakieś brzdąkanie, bzyczenie i darcie ryja z którego nic nie wynika. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#32 Posted: 05 May 2010 03:44 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | Zaskakujesz mnie, to znaczy, że to kim jesteś teraz jest tylko przykrywką i spowodowane jest jakimś urazem
ujme to tak, przez cale gimnazjum i na poczatku technikum sluchalem glownie bm. potem przyszly inne gatunki ale sentyment do bm nadal pozostal. dla ciebie bm to obiekt kultu i wielkie aj waj a dla mnie to po porstu muzyka. obiektem kultu moga byc floydzi czy tez radiohead. |
Jakby ci się podobał tylko Saltus, czy nawet Arkona mógłbyś tak powiedzieć, ale BM w tym wydaniu nie jest robiony dla potencjalnych słuchaczy.
Tego typu dźwięki nie trafią do wszystkich, wielu może sądzić, że to jakieś brzdąkanie, bzyczenie i darcie ryja z którego nic nie wynika. |
jednak za malolata te dzwieki do mnie trafily bo w sumie troche oryginalnych albumow bm nazbieralem.. z czasem jednak bardziej spasowaly mi inne gatunki muzyki, jednak jak mam odpowiedni nastroj to czasami jakis bm lubie puscic.
na uczelnie ide, cze
Last edited by RozpalonyMareczeg on 05 May 2010 03:45 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|