|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#1 Posted: 04 May 2010 05:36 pm Post subject: Nakarmiłem rybki i idę spać |
|
|
Tylko najpierw zdejmę koszulkę i nakarmię jeszcze raz rybki. Noc jest długa, więc mogą zgłodnieć. Wstanę jutro około godziny 8, po czym włączę komputer, napiszę na jsp co robię, następnie umyję zęby, rączki i buźkę, ogolę się, gdyż jestem już zarośnięty, spakuję laptopa i udam się do pracy. Tam będę nadal dzielił się z wami moimi spostrzeżeniami. No może przerwę to na chwile, gdy będę musiał popracować. Po pracy udam się do pobliskiego sklepu, gdzie kupię sobie browarka na droge. Popołudniu pewnie będę ładował browarki, bądź pisał na jsp. Zależy od pogody. Jutro (czyli we wtorek) ma w Krakowie padać. Pogoda ostatnio nie rozpieszcza tego najwspanialszego polskiego miasta. Wieczorem zapewne pogram sobie w coda4. Ostatnio gram bardzo mało, więc trzeba troszke naprawić skilla, który ucierpiał w wyniku braku treningu. Może udam się też do auchana, w celu zakupienia pizzy ristorante. Jest to najlepsza z mrożonych pizz. Oczywiście nie umywa się ona do domowej, ale z domową jest za dużo pierdolenia, więc łatwiej kupić mrożonkę. Z auchana jest też blisko do empiku, gdzie być może pójdę zakupić jakąś fajną płytę z polksim rapem do kolekcji. Jest to najzajebistsza muzyka. Szczególnie podoba mi się twórczość Ryszarda A. Jest on ostatnio niesłusznie jechany przez słabszych od niego komercyjnych raperów jak np tede. Wracając do tematu. Po całym dniu różnych ważnych zajęć udam się na spoczynek. Położę głowę w mojej kolorowej pościeli. Przyśni mi się zapewne, że jestem fajny na jsp, gdyż internet jest bardzo poważną sprawą i często mam o nim sny. To tyle ode mnie. Dobranoc polska sekcjo.
Last edited by Michald13 on 04 May 2010 05:39 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 04 May 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
;DDDDD _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 04 May 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| Czemu mu odpisales? Liczylem, ze nie zyska atencji i umrzy smiercia naturalna |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#4 Posted: 04 May 2010 05:58 pm Post subject: Re: Nakarmiłem rybki i idę spać |
|
|
| Michald13 wrote: | | Tylko najpierw zdejmę koszulkę i nakarmię jeszcze raz rybki. Noc jest długa, więc mogą zgłodnieć. Wstanę jutro około godziny 8, po czym włączę komputer, napiszę na jsp co robię, następnie umyję zęby, rączki i buźkę, ogolę się, gdyż jestem już zarośnięty, spakuję laptopa i udam się do pracy. Tam będę nadal dzielił się z wami moimi spostrzeżeniami. No może przerwę to na chwile, gdy będę musiał popracować. Po pracy udam się do pobliskiego sklepu, gdzie kupię sobie browarka na droge. Popołudniu pewnie będę ładował browarki, bądź pisał na jsp. Zależy od pogody. Jutro (czyli we wtorek) ma w Krakowie padać. Pogoda ostatnio nie rozpieszcza tego najwspanialszego polskiego miasta. Wieczorem zapewne pogram sobie w coda4. Ostatnio gram bardzo mało, więc trzeba troszke naprawić skilla, który ucierpiał w wyniku braku treningu. Może udam się też do auchana, w celu zakupienia pizzy ristorante. Jest to najlepsza z mrożonych pizz. Oczywiście nie umywa się ona do domowej, ale z domową jest za dużo pierdolenia, więc łatwiej kupić mrożonkę. Z auchana jest też blisko do empiku, gdzie być może pójdę zakupić jakąś fajną płytę z polksim rapem do kolekcji. Jest to najzajebistsza muzyka. Szczególnie podoba mi się twórczość Ryszarda A. Jest on ostatnio niesłusznie jechany przez słabszych od niego komercyjnych raperów jak np tede. Wracając do tematu. Po całym dniu różnych ważnych zajęć udam się na spoczynek. Położę głowę w mojej kolorowej pościeli. Przyśni mi się zapewne, że jestem fajny na jsp, gdyż internet jest bardzo poważną sprawą i często mam o nim sny. To tyle ode mnie. Dobranoc polska sekcjo. |
FFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
a co do pizzy mrozonej to najlepsza jest rigga
Last edited by RozpalonyMareczeg on 04 May 2010 05:58 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#5 Posted: 04 May 2010 06:15 pm Post subject: |
|
|
kurwa mac wall of text ja pierdole Michald13 zrobil sobie z d3jsp bloga skurwiel jebany _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#6 Posted: 04 May 2010 06:16 pm Post subject: |
|
|
| a gdzie pracujesz cuz zapomnialem |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#7 Posted: 04 May 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | a gdzie pracujesz cuz zapomnialem |
Na budowie. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#8 Posted: 04 May 2010 06:20 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | cez wrote: | | a gdzie pracujesz cuz zapomnialem |
Na budowie. |
to po chuj mu laptop do kopania dołuf? |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#9 Posted: 04 May 2010 06:49 pm Post subject: |
|
|
tl;dr + wykurwiaj. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#10 Posted: 04 May 2010 06:56 pm Post subject: |
|
|
0 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#11 Posted: 04 May 2010 08:03 pm Post subject: |
|
|
| umrzyj |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#12 Posted: 04 May 2010 08:07 pm Post subject: |
|
|
smacznego im zycze  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#13 Posted: 05 May 2010 02:40 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Rogal wrote: | | cez wrote: | | a gdzie pracujesz cuz zapomnialem |
Na budowie. |
to po chuj mu laptop do kopania dołuf? |
Bo ja pracuje w nadzorze budowy i potrzebny mi autocad  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#14 Posted: 05 May 2010 02:46 am Post subject: |
|
|
Przeczytałem  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
|