|
| kture? |
| #1 |
|
40% |
[ 2 ] |
| #2 |
|
60% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 5 |
|
| Author |
Message |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#21 Posted: 05 May 2010 02:14 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
no z wygladu szalu nie robia, to trzeba przyznac
ale na blacik te modele sa najlepsze |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
idz sie uczyc kurwo bo nie zdasz |
przyznales, ze chcesz kupic buty, ktore ci sie nawet nie podobaja, ALE MAJA RENOME I SA KLASYCZNE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#22 Posted: 05 May 2010 02:18 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
przyznales, ze chcesz kupic buty, ktore ci sie nawet nie podobaja, ALE MAJA RENOME I SA KLASYCZNE |
rozumiesz co to znaczy "nie robia szalu" ?
nie powiedzialem, ze mi sie nie podobaja... sa takie nawet nawet
chce je kupic bo podobno sa fenomenalne na deske i jesli je kupie to od razu pojda na blat
a poza tym chocby nie wiem jak buty byly piekne to czy beda ci sie nadal podobac jesli po ok miechu wygladaja tak?
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#23 Posted: 05 May 2010 02:22 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
przyznales, ze chcesz kupic buty, ktore ci sie nawet nie podobaja, ALE MAJA RENOME I SA KLASYCZNE |
chce je kupic bo podobno sa fenomenalne na deske i jesli je kupie to od razu pojda na blat
a poza tym chocby nie wiem jak buty byly piekne to czy beda ci sie nadal podobac jesli po ok miechu wygladaja tak?
 |
po chuj wydawac 300zl na buty, ktore 'nie robia szalu', kurwo globusie metrogrzywkowcu
i nie wiem co ty z tymi butami robisz, jak po miesiacu tak wygladaja, moje po 1,5 roku sa 392851390 razy lepsze _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#24 Posted: 05 May 2010 02:28 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | http://store.nike.com/index.jsp?country=PL&lang_locale=en_GB&sitesrc=pllp#l=shop,pdp,ctr-nikeid/pn-mavMid21001/pbid-INSPI_189082_v9_0_20091218/piid-14083/pid-321433/cid-103203
godny obuw |
niestety nie. nie rozumiem tej dzisiejszej 'kolorowej' mlodziezy. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#25 Posted: 05 May 2010 02:59 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
 |
po chuj wydawac 300zl na buty, ktore 'nie robia szalu', kurwo globusie metrogrzywkowcu
i nie wiem co ty z tymi butami robisz, jak po miesiacu tak wygladaja, moje po 1,5 roku sa 392851390 razy lepsze |
chociazby po to zeby sie dobrze jezdzilo
zapierdalam na desce
a przy tym jak czesto jezdze nawet najlepsze buty trzymaja maksymalnie 2.5 miesiaca a potem sa do wyrzucenia _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#26 Posted: 05 May 2010 03:14 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
 |
i nie wiem co ty z tymi butami robisz, jak po miesiacu tak wygladaja, moje po 1,5 roku sa 392851390 razy lepsze |
zapierdalam na desce
a przy tym jak czesto jezdze nawet najlepsze buty trzymaja maksymalnie 2.5 miesiaca a potem sa do wyrzucenia |
ja sklejalem tasma izolacyjna i hulały jak nówki funki |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#27 Posted: 05 May 2010 03:25 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
 |
zapierdalam na desce
a przy tym jak czesto jezdze nawet najlepsze buty trzymaja maksymalnie 2.5 miesiaca a potem sa do wyrzucenia |
wydajesz na buty ponad 1k złotówek rocznie? : D _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#28 Posted: 05 May 2010 03:28 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
 |
zapierdalam na desce
wydajesz na buty ponad 1k złotówek rocznie? : D |
wiecej
| skaczoncy_skokobryk wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Macioch wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | rotto wrote: | | vansy są ok ale to jest straszne, no straszne Mareczku. |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co za debil |
 |
zapierdalam na desce
ja sklejalem tasma izolacyjna i hulały jak nówki funki |
ja zalewam shoe goo
ale jak pojdzie dziura w podeszwie to juz nic nie poradzisz specjalnie
Last edited by RozpalonyMareczeg on 05 May 2010 03:29 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#29 Posted: 05 May 2010 04:04 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |  |
Kurwa, tak mnie teraz zastanawia jedna rzecz; Co wy robicie na tych deskorolkach, że w dobrych, markowych butach pojawiają się dziury o średnicy ca. 1 cm?
Skaczecie przez zasieki, czy inny chuj?  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#30 Posted: 05 May 2010 04:06 pm Post subject: |
|
|
może po prostu trą papierem ściernym o buta? _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#31 Posted: 05 May 2010 04:06 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |  |
Kurwa, tak mnie teraz zastanawia jedna rzecz; Co wy robicie na tych deskorolkach, że w dobrych, markowych butach pojawiają się dziury o średnicy ca. 1 cm?
Skaczecie przez zasieki, czy inny chuj?  |
przeciez deska jest pokryta papierem sciernym, zeby sie trzymala butow. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#32 Posted: 05 May 2010 04:21 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | przeciez deska jest pokryta papierem sciernym, zeby sie trzymala butow. |
No to tłumaczy ścieranie się podeszwy.
A co z "gorą" i noskiem obuwia? |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#33 Posted: 05 May 2010 04:30 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | przeciez deska jest pokryta papierem sciernym, zeby sie trzymala butow. |
gryze ci buty _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#34 Posted: 05 May 2010 04:55 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | przeciez deska jest pokryta papierem sciernym, zeby sie trzymala butow. |
no jak kopiesz tricki to kopiesz je wlasnie noskiem buta a przy takim ollie to praktycznie calym bokiem buta trzesz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#35 Posted: 05 May 2010 05:03 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | no jak kopiesz tricki to kopiesz je wlasnie noskiem buta a przy takim ollie to praktycznie calym bokiem buta trzesz |
Aha, czaję.
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | gryze ci buty |
Nic w tym dziwnego, w końcu potomkowie Marcina Lucjana Krula tak mają  |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#36 Posted: 05 May 2010 05:09 pm Post subject: |
|
|
| #1. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#37 Posted: 05 May 2010 05:09 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | straszne gówno |
dokładnie tak
up: ale najebałaś postów, zaczynam zastanawiać się nad przyszłością dziecka...
Last edited by Scream on 05 May 2010 05:10 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#38 Posted: 05 May 2010 05:14 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | | straszne gówno |
dokładnie tak
up: ale najebałaś postów, zaczynam zastanawiać się nad przyszłością dziecka... |
Teraz ma sie kto nim zajmowac ; ) |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#39 Posted: 05 May 2010 06:26 pm Post subject: |
|
|
Drugie, zdecydowanie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#40 Posted: 05 May 2010 07:34 pm Post subject: |
|
|
Żadne, wypierdalaj _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
|