#1Posted: 07 May 2010 05:36 pm Post subject: ja pierdole
brat mnie z praktyk podwiozl do domu idziemy z praktyk a jakis dres sie drze "eeeeee" odwracamy sie a on macie fajka
kumpel mowi ze nie to jeden zaczal go napierdalac brat miall fajki to im dal
kurwa pojebani ci ludzie o glupiego papierosa, zalosne to dla mnie _____________________ Regards.
#3Posted: 07 May 2010 05:39 pm Post subject: Re: ja pierdole
Swartor wrote:
brat mnie z praktyk podwiozl do domu idziemy z praktyk a jakis dres sie drze "eeeeee" odwracamy sie a on macie fajka
kurwa pojebani ci ludzie o glupiego papierosa, zalosne to dla mnie
Jakies kilka lat temu, w moim miescie zabili kolesia za paczke fajek i wino. (pod monopolowym) _____________________
#6Posted: 07 May 2010 05:42 pm Post subject: Re: ja pierdole
Gumisiowy wrote:
Swartor wrote:
kurwa pojebani ci ludzie o glupiego papierosa, zalosne to dla mnie
Jakies kilka lat temu, w moim miescie zabili kolesia za paczke fajek i wino. (pod monopolowym)
a i tak zabrali mojemu bratu cala paczke
e/ a jak sie kurwa cieszyl ze cala paczke zabral
Last edited by Swartor on 07 May 2010 05:43 pm; edited 2 times in total _____________________ Regards.
Lepiej oddać całą paczkę niż dostać wpierdol imo. _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
dokladnie moze jakby nas troche wiecej bylo...
ale tez nie wiem ten co napierdalal to szeroki byl nie ma co startowac... _____________________ Regards.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum