ta może walczyć o miano najlepszej, oczywiście moim zdaniem.
albo każda inna paktofoniki.
łatwo
ja wiem że ta nie jest paktofoniki, ale ja mówię że ta lub jakakolwiek paktofoniki jako że te zespoły najbardziej cenię.
przecież ewidentnie nazwa tego co podałem to "pokahontaz", zresztą w pokahontaz występują fokus i rahim, którzy dobrze grali już w pfk, to taki skrót myślowy, ok. _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
łatwo
ja wiem że ta nie jest paktofoniki, ale ja mówię że ta lub jakakolwiek paktofoniki jako że te zespoły najbardziej cenię.
przecież ewidentnie nazwa tego co podałem to "pokahontaz", zresztą w pokahontaz występują fokus i rahim, którzy dobrze grali już w pfk, to taki skrót myślowy, ok.
nvm
Last edited by Rogal on 11 May 2010 02:57 pm; edited 3 times in total _____________________
[quote=
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
łatwo
przecież ewidentnie nazwa tego co podałem to "pokahontaz", zresztą w pokahontaz występują fokus i rahim, którzy dobrze grali już w pfk, to taki skrót myślowy, ok.
napisałeś "albo inna" ale ofc wiem o co chodzi, tak dla zasady sie przyczepiłem
michald nawet sie nie wypowiadaj, ogranicz sie do oplakiwania porazki swojej druzyny W PILCE NOZNEJ
Jeśli chodzi o michalda, to uważam, żę gust ma zajebisty. _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum