|
| Author |
Message |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#21 Posted: 13 May 2010 05:15 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | arabb wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | nikt nie zwroci uwagi na fail w topicu?: o |
Tak samo jak lekarze podczas twojego porodu, a mogli kurwe dobic ;/ |
Hipokryta.
Jestes równie popierdolony jak spiochek. |
MILO TO SLYSZEC OD TAK RANDOMOWEGO RANDOMA. |
Gdy idiotę uderza się w słaby punkt, zawsze szuka wymówki. Najgorsze jest gdy zrobi to "random" ponieważ dany idiota nie mając o nim żadnych informacji nie może się do niego w żaden sposób przypierdolić, na szczęście dla idioty ostatnią deską ratunku jest nazwanie go randomem co oczywiście załatwia sprawę. |
Zaiste. |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#22 Posted: 13 May 2010 05:19 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | arabb wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | nikt nie zwroci uwagi na fail w topicu?: o |
Hipokryta.
Gdy idiotę uderza się w słaby punkt, zawsze szuka wymówki. Najgorsze jest gdy zrobi to "random" ponieważ dany idiota nie mając o nim żadnych informacji nie może się do niego w żaden sposób przypierdolić, na szczęście dla idioty ostatnią deską ratunku jest nazwanie go randomem co oczywiście załatwia sprawę. |
JESTEM GOTĘ, WSZYSTKIE KURWY SWĄ GLUPOTĄ GNIOTĘ.
WON SZMATO, NIE CZYTALEM CIE CWELU.
A TERAZ KURWA GRYZ PAZNOKCIE JEZUSOWI. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#23 Posted: 13 May 2010 05:23 pm Post subject: |
|
|
ty to jestes troszeczke takim internetowym pakerem
wszystkich bijesz  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#24 Posted: 13 May 2010 05:24 pm Post subject: |
|
|
Hipokryta.
Gdy idiotę uderza się w słaby punkt, zawsze szuka wymówki. Najgorsze jest gdy zrobi to "random" ponieważ dany idiota nie mając o nim żadnych informacji nie może się do niego w żaden sposób przypierdolić, na szczęście dla idioty ostatnią deską ratunku jest nazwanie go randomem co oczywiście załatwia sprawę. | niestety analizujac twoje wypowiedzi latwo zauiwazyc ze jestes starym i pojebanym filozofem, ktory wierzy w niesamowite trafy szczescia i wychowywal sie wsrod totalnych debili. Owe zycie wsrod totalnych debili sprawilo ze jako przeciętny idiota czuł się lepszy, mądrzejszy, myślał, że wszystkie rozumy pozjadał. Podążając tą ścieżką życiową, jako dorosły człowiek również chciał czuć się wyjątkowy i najlepszy. Postanowił więc podzielać poglądy, których nikt w jego otoczeniu nie podziela i nie akeptuje. I tak oto odrzucony przez społeczeństwo półdebil-półrasista osiągając 40rok życia, zwątpiwszy w swe wyjątkowe zdolności intelektualne zalogował się na jsp mając nadzieje, ze wsrod 17latkow bedzie krulem internetu i nikt mu merytorycznie nie podskoczy.
mystery solved. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#25 Posted: 13 May 2010 05:35 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Scream wrote: | | Gumisiowy wrote: | | arabb wrote: | | Gumisiowy wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | nikt nie zwroci uwagi na fail w topicu?: o |
Hipokryta.
Gdy idiotę uderza się w słaby punkt, zawsze szuka wymówki. Najgorsze jest gdy zrobi to "random" ponieważ dany idiota nie mając o nim żadnych informacji nie może się do niego w żaden sposób przypierdolić, na szczęście dla idioty ostatnią deską ratunku jest nazwanie go randomem co oczywiście załatwia sprawę. | niestety analizujac twoje wypowiedzi latwo zauiwazyc ze jestes starym i pojebanym filozofem, ktory wierzy w niesamowite trafy szczescia i wychowywal sie wsrod totalnych debili. Owe zycie wsrod totalnych debili sprawilo ze jako przeciętny idiota czuł się lepszy, mądrzejszy, myślał, że wszystkie rozumy pozjadał. Podążając tą ścieżką życiową, jako dorosły człowiek również chciał czuć się wyjątkowy i najlepszy. Postanowił więc podzielać poglądy, których nikt w jego otoczeniu nie podziela i nie akeptuje. I tak oto odrzucony przez społeczeństwo półdebil-półrasista osiągając 40rok życia, zwątpiwszy w swe wyjątkowe zdolności intelektualne zalogował się na jsp mając nadzieje, ze wsrod 17latkow bedzie krulem internetu i nikt mu merytorycznie nie podskoczy.
mystery solved. |
mongą odpisau, misdrzu jezdę pot wrarzenię tfoih zdolnosci analizy lóckih harakteruw, osobowości
nikt mnie nie potrafił do tej pory rozgryźć a tu nagle podczłowiekowi się udało, muszę się usunąć w cień, przemyśleć swoje dotychczasowe życie, otworzyć się na świat, wyjechać do anglii na zmywak, kupić sobie wersacze wypierdacze, pojechać do mongolii zrobić dziecko i nauczyć swojego syna wszystkiego czego TYŚ MNIE NAUCZIŁ. |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#26 Posted: 13 May 2010 05:39 pm Post subject: |
|
|
Cześć GoT. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#27 Posted: 13 May 2010 05:40 pm Post subject: |
|
|
Ja chce jeszcze Winghavena i bedzie kurwa full service na caly wieczor ; D
I to to tez. Czesc Rogal przy okazji ; D
Last edited by Kolba on 13 May 2010 05:41 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#28 Posted: 13 May 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Ja chce jeszcze Winghavena i bedzie kurwa full service na caly wieczor ; D
I to to tez. Czesc Rogal przy okazji ; D |
cześć
Zmieniłem styl, nie chce mi się już nakurwiać ścian tekstu. Chociaż jak obiecałem tak z wingwangiem bym pogadał, ale po uprzednim odpisaniu bez pomijania kluczowych (jak to w jego stylu) stwierdzeń.
Chociaż nie wiem czy jest sens, im więcej zaczynałem do niego pisać, tym mniej odpisywał, aż skończyło się. Później tylko płakał mi przez jakiś czas. |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#29 Posted: 13 May 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
Ma ktoś kontakt z wigwangiem? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#30 Posted: 13 May 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | Ma ktoś kontakt z wigwangiem? |
Nie masz co się trudzić, nie odpisze (na mój post z tamtego forum oczywiście), widać było, że jest kretynem i zaczynało mu brakować argumentów. |
|
| Back to top |
|
 |
|