|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#41 Posted: 15 May 2010 04:26 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Scream wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Scream wrote: | | Kolba wrote: | | To juz kurwa lepiej Michalad13 czytac, ktory bierze wszystko na powaznie czy Macieya notoryczne: "wypierdalaj"? Czemu nie zalozysz o nich tematu, przyjales za cel typa, ktory pomimo tego co tutaj pisze jest normalny, w porzadku (znam go dluzej niz z JSP), a zostawiles prawdziwych popierdolencow. Nie rozumiem tylko jak po kilku zdaniach mozesz przypiac osobie tak rozlegla latke, przeraza mnie Twoja nienawisc do wszystkich i zastanow sie czasem czy Ty kurwa nie powinienes wyluzowac i przestac pierdolic, ze jestes lepszy? |
ehehe, o tego typu posty mi chodziło. Jednak odniosę się do tego.
Gość zaintrygował mnie zerową powtarzam ZEROWĄ umiejętnością czytania ze zrozumieniem, pomyślałem - przecież on kurwa nigdy nie napisał nic prócz jakiegoś gówna, w związku z czym mam powody by domniemać iż jest kretynem. |
A Ty walcz!
Internetowy Wojowniku! |
dokładnie |
nie zrozumiałeś ironii, tępy wojowniku  |
Skąd wiesz czego nie zrozumiałem? nie oceniaj kogoś lepszego od siebie. |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#42 Posted: 15 May 2010 04:28 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | | Scream wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Scream wrote: | | Kolba wrote: | | To juz kurwa lepiej Michalad13 czytac, ktory bierze wszystko na powaznie czy Macieya notoryczne: "wypierdalaj"? Czemu nie zalozysz o nich tematu, przyjales za cel typa, ktory pomimo tego co tutaj pisze jest normalny, w porzadku (znam go dluzej niz z JSP), a zostawiles prawdziwych popierdolencow. Nie rozumiem tylko jak po kilku zdaniach mozesz przypiac osobie tak rozlegla latke, przeraza mnie Twoja nienawisc do wszystkich i zastanow sie czasem czy Ty kurwa nie powinienes wyluzowac i przestac pierdolic, ze jestes lepszy? |
Gość zaintrygował mnie zerową powtarzam ZEROWĄ umiejętnością czytania ze zrozumieniem, pomyślałem - przecież on kurwa nigdy nie napisał nic prócz jakiegoś gówna, w związku z czym mam powody by domniemać iż jest kretynem. |
A Ty walcz!
Internetowy Wojowniku! |
dokładnie |
żeby wiedzieć czy ktoś jest lepszy trzeba go ocenić.
My nie zakładamy z góry czegoś. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#43 Posted: 15 May 2010 04:28 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | | Scream wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Scream wrote: | | Kolba wrote: | | To juz kurwa lepiej Michalad13 czytac, ktory bierze wszystko na powaznie czy Macieya notoryczne: "wypierdalaj"? Czemu nie zalozysz o nich tematu, przyjales za cel typa, ktory pomimo tego co tutaj pisze jest normalny, w porzadku (znam go dluzej niz z JSP), a zostawiles prawdziwych popierdolencow. Nie rozumiem tylko jak po kilku zdaniach mozesz przypiac osobie tak rozlegla latke, przeraza mnie Twoja nienawisc do wszystkich i zastanow sie czasem czy Ty kurwa nie powinienes wyluzowac i przestac pierdolic, ze jestes lepszy? |
A Ty walcz!
Internetowy Wojowniku! |
dokładnie |
udajesz kogoś inteligentnego, a po twoich wypowiedziach widzę, że jesteś tępą szmatą pokroju arabba czy innych fatality893047214. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#44 Posted: 15 May 2010 06:23 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | Scream wrote: | | rotto wrote: | | Scream wrote: | | MERCEDRES wrote: | | Scream wrote: | | Kolba wrote: | | To juz kurwa lepiej Michalad13 czytac, ktory bierze wszystko na powaznie czy Macieya notoryczne: "wypierdalaj"? Czemu nie zalozysz o nich tematu, przyjales za cel typa, ktory pomimo tego co tutaj pisze jest normalny, w porzadku (znam go dluzej niz z JSP), a zostawiles prawdziwych popierdolencow. Nie rozumiem tylko jak po kilku zdaniach mozesz przypiac osobie tak rozlegla latke, przeraza mnie Twoja nienawisc do wszystkich i zastanow sie czasem czy Ty kurwa nie powinienes wyluzowac i przestac pierdolic, ze jestes lepszy? |
A Ty walcz!
Internetowy Wojowniku! |
dokładnie |
udajesz kogoś inteligentnego, a po twoich wypowiedziach widzę, że jesteś tępą szmatą pokroju arabba czy innych fatality893047214. |
vice versa (bold), bo ty nawet nie udajesz |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#45 Posted: 15 May 2010 06:26 am Post subject: |
|
|
LEAVE FATALITY ALONE!
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|