|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#1 Posted: 18 May 2010 06:52 am Post subject: pan_jezus |
|
|
jak ja cie kurwo pierdolona nienawidze...zdechnij imbecylu ograniczony _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#2 Posted: 18 May 2010 07:03 am Post subject: |
|
|
marku znam was obu i niestety ty jestes wiekszym betonem od niego
poza tym on specjalnie pisze takie pierdoly i w ten sposob. nie pamietasz juz jak pisales - jem guwno, jem smulke itp? dajesz sie wciagnac we wlasne sidla, otrzasnij sie _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 18 May 2010 07:04 am Post subject: |
|
|
ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby kogos nie nawidziec  |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

|
#4 Posted: 18 May 2010 07:05 am Post subject: |
|
|
nie ma takiego płaczu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#5 Posted: 18 May 2010 07:07 am Post subject: |
|
|
| niech wypierdala, to internet sada |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#6 Posted: 18 May 2010 07:08 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | marku znam was obu i niestety ty jestes wiekszym betonem od niego
poza tym on specjalnie pisze takie pierdoly i w ten sposob. nie pamietasz juz jak pisales - jem guwno, jem smulke itp? dajesz sie wciagnac we wlasne sidla, otrzasnij sie |
twoja opinia jest najcenniejsza sposrod opinii ;D z pewnoscia wezme ja do serca. poza tym ja moge, on nie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#7 Posted: 18 May 2010 07:08 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby kogos nie nawidziec  |
ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby myslec, ze ja go nienawidze (lub jak wolisz "nie nawidze") na powaznie
a topic mial na celu tylko i wylacznie wywolanie placzu i gniewu macieja murzyna. naturalnie odniosl oczekiwany skutek.
Last edited by RozpalonyMareczeg on 18 May 2010 07:12 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#8 Posted: 18 May 2010 07:11 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby kogos nie nawidziec  |
ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby myslec, ze ja go nienawidze (lub jak wolisz "nie nawidze") na powaznie  |
no chuj tam jebnalem sie na tym nie z czasownikami piszemy osobno
zreszta jezyka polskiego nie mialem od ok 6 lat wiec mam prawo, szczegolnie kurwa w internecie  |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#9 Posted: 18 May 2010 07:14 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby kogos nie nawidziec  |
ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby myslec, ze ja go nienawidze (lub jak wolisz "nie nawidze") na powaznie  |
zreszta jezyka polskiego nie mialem od ok 6 lat wiec mam prawo, szczegolnie kurwa w internecie  |
każdy ma prawo do błędów, ale rogal tego nie widzi i swoje błędy naprawia władzą i tyranią.
jak zostaniesz moderatorę, to pamiętaj że jesteś wyrobem z krwi i kości a nie mąki i wody
nabrało mnie na taki bezsensowny post, sorki :<
Last edited by MoRo123 on 18 May 2010 07:15 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#10 Posted: 18 May 2010 07:16 am Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | | cez wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | cez wrote: | ja pierdole jak mozna brac internet tak powaznie zeby kogos nie nawidziec  |
każdy ma prawo do błędów, ale rogal tego nie widzi i swoje błędy naprawia władzą i tyranią.
jak zostaniesz moderatorę, to pamiętaj że jesteś wyrobem z krwi i kości a nie mąki i wody
nabrało mnie na taki bezsensowny post, sorki :< |
owszem, szcegulnie rze jest to tylko internet :]
ps. owszem zajebiscie w chuj bezsensowny post  |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#11 Posted: 18 May 2010 07:17 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | murzyn wrote: | marku znam was obu i niestety ty jestes wiekszym betonem od niego
poza tym on specjalnie pisze takie pierdoly i w ten sposob. nie pamietasz juz jak pisales - jem guwno, jem smulke itp? dajesz sie wciagnac we wlasne sidla, otrzasnij sie |
twoja opinia jest najcenniejsza sposrod opinii ;D z pewnoscia wezme ja do serca. poza tym ja moge, on nie. |
keruje w ciebie, baw sie dobrze elko _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#12 Posted: 18 May 2010 07:18 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | no chuj tam jebnalem sie na tym nie z czasownikami piszemy osobno
Nie, nie masz.
W ogóle co to za głupia wymówka ... |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#13 Posted: 18 May 2010 07:25 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | cez wrote: | no chuj tam jebnalem sie na tym nie z czasownikami piszemy osobno
Nie, nie masz.
ty mi nie bedziesz mowil do czego mam prawo a do czego nie, jestes zwyklym szarakiem jakich wielu
a wymowka taka, ze jezyk polski stal sie praktycznie moim podrzednym jezykiem, a jak wiadomo, jak czegos sie nie uzywa przez jakis czas to potem zanika |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#14 Posted: 18 May 2010 07:29 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | srubokret wrote: | | cez wrote: | no chuj tam jebnalem sie na tym nie z czasownikami piszemy osobno
Nie, nie masz.
ty mi nie bedziesz mowil do czego mam prawo a do czego nie, jestes zwyklym szarakiem jakich wielu
a wymowka taka, ze jezyk polski stal sie praktycznie moim podrzednym jezykiem, a jak wiadomo, jak czegos sie nie uzywa przez jakis czas to potem zanika |
spoko ziomeg luzuj, łukasz jest internetowym profesorem z e-dramy _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#15 Posted: 18 May 2010 07:30 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | cez wrote: | | srubokret wrote: | | cez wrote: | no chuj tam jebnalem sie na tym nie z czasownikami piszemy osobno
Nie, nie masz.
spoko ziomeg luzuj, łukasz jest internetowym profesorem z e-dramy |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#16 Posted: 18 May 2010 07:31 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | ty mi nie bedziesz mowil do czego mam prawo a do czego nie, jestes zwyklym szarakiem jakich wielu
Pogrążaj się dalej. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#17 Posted: 18 May 2010 07:38 am Post subject: |
|
|
ja tu tylko przejezdzam sobie na moim koniku
_____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#18 Posted: 18 May 2010 07:39 am Post subject: |
|
|
duzy wall of text warto czytac ? czy swieza walka o internet ? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

|
#19 Posted: 18 May 2010 07:41 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | ja tu tylko przejezdzam sobie na moim koniku
|
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#20 Posted: 18 May 2010 07:58 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | murzyn wrote: | marku znam was obu i niestety ty jestes wiekszym betonem od niego
twoja opinia jest najcenniejsza sposrod opinii ;D z pewnoscia wezme ja do serca. poza tym ja moge, on nie. |
keruje w ciebie, baw sie dobrze elko |
|
 |
|