Co to za dreptanie kurwa, ludzie juz nie maja co robic do szkoly tepe kurwy a nie tuptac po chodniku _________________ This user's signature has been disabled
cwalk wyglada milion razy lepiej niz ten zjebany popping
tyś widział
zawsze mnie zastanawia co przeszkadza tym "tancerzom" co sie jaraja poppingiem tanczyc do rytmu
maciej mi pokazywal 9283479345 filmikow i na kazdym praktycznie muzyka sobie a jakis blazen sie miota po swojemu
NIE DO RYMU NIE DO TAKTU WSADZ SE CHUJA DO KONTAKTU _____________________
tyś widział
zawsze mnie zastanawia co przeszkadza tym "tancerzom" co sie jaraja poppingiem tanczyc do rytmu
maciej mi pokazywal 9283479345 filmikow i na kazdym praktycznie muzyka sobie a jakis blazen sie miota po swojemu
NIE DO RYMU NIE DO TAKTU WSADZ SE CHUJA DO KONTAKTU
bo kazdy utwor ma wiecej niz jedna linie melodyczna
trzeba wylapywac akcenty i sie dosluchiwac
bozatym trzymanie sie ciagle jednego beatu jest monotonne _____________________ [quote=
tyś widział
NIE DO RYMU NIE DO TAKTU WSADZ SE CHUJA DO KONTAKTU
bo kazdy utwor ma wiecej niz jedna linie melodyczna
trzeba wylapywac akcenty i sie dosluchiwac
bozatym trzymanie sie ciagle jednego beatu jest monotonne
w ogole uwazam, ze muzyka przeszkadza w tancu i jest niepotrzebna _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum