Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Nimfa
Previous  1, 2

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
RozpalonyMareczeg

Group: Members
Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#21 Posted: 22 May 2010 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
RozpalonyMareczeg wrote:
Scream wrote:
ska bawisz się na spierdolonych koncertach dla niewolników?
oj coś ci się chyba od tolerancji pomieszało

ale z ciebie ciezka osoba -.-

Scream wrote:
srubokret wrote:
Scream wrote:

GoT, ujarzmij swą nienawiść briggrin

Postałem, pogadałem ze znajomymi, posłuchałem innej muzyki dla odmiany. I tyle ...

Toż to muzyka od mentalnych niewolników, dla takich samych.

jesli ktos tutaj jest mentalnym niewolnikiem to ty...jestes wrecz wzorowym przykladem z tym swoim zakutym lbem

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Rozumiesz co to znaczy być mentalnym niewolnikiem?

tobie po prostu nigdy nic nie pasuje, wszystko musisz kurwa gleboko analizowac, to jest zle tamto be to dla takich ludzi to dla innych, tam nie pojdziesz bo jest to impreza dla takich ludzi
jak ktos ma inne poglady niz te twoje zjebane to od kopa jest wrogiem
poza tym jestes caly czas pospinany...twoje zycie musi byc kurewsko meczace jak nie potrafisz na nic lagi polozyc tylko musisz wszystko przezywac i analizowac

Back to top
View user's profile Send private message
srubokret

Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#22 Posted: 22 May 2010 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Michald13 wrote:
On w prawie każdym kawałku propaguje palenie zioła ; DDD

Ale na szczęście każdy ma swój rozum smile
Back to top
Scream

Gold: Locked

Status:
Warn:

Post#23 Posted: 22 May 2010 11:29 am    Post subject: Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:

1.tobie po prostu nigdy nic nie pasuje, wszystko musisz kurwa gleboko analizowac, to jest zle tamto be to dla takich ludzi to dla innych, tam nie pojdziesz bo jest to impreza dla takich ludzi

2.jak ktos ma inne poglady niz te twoje zjebane to od kopa jest wrogiem

3.poza tym jestes caly czas pospinany...twoje zycie musi byc kurewsko meczace jak nie potrafisz na nic lagi polozyc tylko musisz wszystko przezywac i analizowac

Raz: To chyba dobrze, że wszystko głęboko analizuję?
Dwa: To ty powiedziałeś, ja nigdzie nic takiego nie napisałem.
Trzy: Już nie będę się rozwodził nad tym, że na forum odnoszę się zazwyczaj do tego co mi się nie podoba, a jeśli mi coś pasuje bo siedzę cicho(zazwyczaj), więc widać tylko jedną stronę, oraz nad tym, że na forum mogę rozbić zupełnie co innego niż w rl.
Dodam tylko, że od plebsu różni mnie to, że ja nie potrzebuje stabilizacji. Wy musicie czuć bezpieczeństwo i nawet za cenę wolności, je będziecie starali się pozyskać (to nie wszystko). Nowoczesne trendy właśnie polegają na tym, żeby się wyluzować nie myśleć o niczym... Im bardziej przejebane tym lepiej, chociaż nie zawsze, ale to nie miejsce na takie wywody.
Back to top
srubokret

Status:
Warn:

Post#24 Posted: 22 May 2010 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:

Trzy: Już nie będę się rozwodził nad tym, że na forum odnoszę się zazwyczaj do tego co mi się nie podoba, a jeśli mi coś pasuje bo siedzę cicho(zazwyczaj), więc widać tylko jedną stronę, oraz nad tym, że na forum mogę rozbić zupełnie co innego niż w rl.
Dodam tylko, że od plebsu różni mnie to, że ja nie potrzebuje stabilizacji. Wy musicie czuć bezpieczeństwo i nawet za cenę wolności, je będziecie starali się pozyskać (to nie wszystko). Nowoczesne trendy właśnie polegają na tym, żeby się wyluzować nie myśleć o niczym... Im bardziej przejebane tym lepiej, chociaż nie zawsze, ale to nie miejsce na takie wywody.

Chora moda na "mam na to wyjebane".
Doskonałym przykładem obrazującym to jest choćby parada pederastów, która niestety odbyła się 15-go w Krakowie.
Gdyby mniej ludzi miało "wyjebane" i przyłączyło się do kontrmanifestantów, to zapewne pederaści wróciliby do swoich domostw, a nie szerzyliby tej swojej głupkowatej propagandy ukrytej za ładnie brzmiącą frazą "obrona swobód obywatelskich".

Last edited by srubokret on 22 May 2010 11:38 am; edited 1 time in total
Back to top
RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#25 Posted: 22 May 2010 11:38 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:
Scream wrote:

Doskonałym przykładem obrazującym to jest choćby parada pederastów, która niestety odbyła się 15-go w Krakowie.
Gdyby mniej ludzi miało "wyjebane" i przyłączyło się do kontrmanifestantów, to zapewne pederaści wróciliby do swoich domostw, a nie szerzyliby tej swojej głupkowatej propagandy ukrytej za ładnie brzmiącą frazą "obrona swobód obywatelskich".

wolalem wtedy pojsc na deske
nielicha pogoda byla

Back to top
rotto
◣_◢

Clan: drum & bass

Status:
Warn:

Post#26 Posted: 22 May 2010 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
Nowoczesne trendy właśnie polegają na tym, żeby się wyluzować nie myśleć o niczym... Im bardziej przejebane tym lepiej, chociaż nie zawsze, ale to nie miejsce na takie wywody.

vouch, też niesamowicie mnie to wkurwia.
z tym, że nie można do końca znowu być spiętym, złoty środek to jest to.
Back to top
Scream

Status:
Warn:

Post#27 Posted: 22 May 2010 11:40 am    Post subject: Reply with quote

srubokret wrote:

To tylko mały skutek tego trendu.
Back to top
Hastner

Gold: 5.10

Status:
Warn:

Post#28 Posted: 22 May 2010 11:44 am    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
Scream wrote:
Nowoczesne trendy właśnie polegają na tym, żeby się wyluzować nie myśleć o niczym... Im bardziej przejebane tym lepiej, chociaż nie zawsze, ale to nie miejsce na takie wywody.

Tak.
Back to top
Kolba

Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#29 Posted: 22 May 2010 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

rotto wrote:
Scream wrote:

Vouch na obie wypowiedzi. Skutek tej mody widzimy juz w latach gimnazjalnych, oczywiscie bunt przychodzacy z wiekiem to jedno ale wplyw mass mediow na mlode, latwo chlonace wiadomosci umysly to drugie. Niestety zyjemy w dziwnych czasach, jestesmy tak pomiedzy szczerze mowiac. Jednostki, ktorym ta amerykanizacja spoleczenstwa nie wyprala mozgu potrafia dostrzec zepsucie danej ideologii. W przyszlosci natomiast moze byc juz tylko gorzej. Zastanawiam sie, czy ten znany cytat Einstein'a: "Nie wiem jaka bron bedzie uzyta w 3 wojnie, ale wiem ze 4ta bedzie toczyla sie na palki i kamienie" moze byc odebrany (metaforycznie oczywiscie) jako wplyw tej wyzej wymienionej komercjalizacji i wszechobecnej tepoty na przyszlosc, w ktorej ludzie uwstecznia sie w rozwoju, a z lenistwa pracowaly za nich beda maszyny. Naukowo jeszcze jakis czas bedziemy sie rozwijac, ale juz niedlugo moze sie to zmienic.

INB4: (sorry za niedokladnosc w cytacie ale nie chcialo mi sie googlowac)
Back to top
Studnia06

Gold: 15.07
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#30 Posted: 22 May 2010 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Scream wrote:
srubokret wrote:
Scream wrote:

GoT, ujarzmij swą nienawiść briggrin

Postałem, pogadałem ze znajomymi, posłuchałem innej muzyki dla odmiany. I tyle ...

Toż to muzyka od mentalnych niewolników, dla takich samych.

jestem niewolnikem
Back to top
Nimf
chillout.

Clan: chillout

Status:
Warn:

Post#31 Posted: 22 May 2010 01:36 pm    Post subject: Reply with quote

cez wrote:
Martyna >:

smile
Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway