|
| Author |
Message |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#21 Posted: 22 May 2010 03:30 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: |
Rogal to nie gimnazjalista i nie wkurwiają mnie jego wpisy, jeśli nie widzisz różnicy między tym to rly jesteś kretynem. |
Nie pograzaj sie ; D Napisales, ze skoro rzekomo sie denerwuje to internet nie jest dla mnie, a sam wylewasz ocean zawierajacy gimbusowa frustracje. Napisanie idiotom prawdy o nich uznajesz za oznake kretynizmu a placz po zyskaniu procentow to cos normalniejszego? Co to za roznica czy to Rogal czy 14 letni pokurw jakich tam wielu? I to i tamto moze dla niektorych byc powodem do frustracji, nie rozumiem tej selekcji ; D |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#22 Posted: 22 May 2010 03:30 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Kolba wrote: | | R4v3n wrote: | | Kolba wrote: | | No kurwa a warto tam siedziec? Dyskusje na poziomie gimnazjalistow z ktorych zreszta sklada sie 90% owego forum. Nie wytrzymalbym tam bez napisania WYPIERDALAJ takim jak Ty. |
To chyba oznacza, że internet nie jest dla ciebie. Upierdol kabel i będziesz miał spokój, nie będziesz się biedaczku musiał denerwować. |
| R4v3n wrote: | | Rogal to jebana kurwa w dupe pchana przez stado murzynów. Dziękuję za uwagę. |
O ironio, to po chuj zalozyles ten temat z takim wpisem? ; D |
Rogal to nie gimnazjalista i nie wkurwiają mnie jego wpisy, jeśli nie widzisz różnicy między tym to rly jesteś kretynem.
|
Niestety nie zrozumiałeś intencji postu Kolby  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#23 Posted: 22 May 2010 03:30 pm Post subject: |
|
|
| cieszymy sie wszyscy |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#24 Posted: 22 May 2010 03:33 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: |
Niestety nie zrozumiałeś intencji postu Kolby  |
On mysli chyba, ze skoro napiszesz idiocie wypierdalaj to znaczy, ze ten idiota doprowadzil Cie do furii
; D
Pamietaj jednak obywatelu! Jezeli sie zloscisz na Rogala, to jest uzasadnione i wcale nie powinienes jak wskazuje kolega: "upierdolic kabel". Jezeli jednak Wookash czy PoRo napisze cos spierdolonego, a Ty odpowiesz to tnij, kurwa tnij! |
|
| Back to top |
|
 |
R4v3n
Group: Members Joined: 17 May 2010 Posts: 72 Gold: 3.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#25 Posted: 22 May 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Fatality wrote: |
On mysli chyba, ze skoro napiszesz idiocie wypierdalaj to znaczy, ze ten idiota doprowadzil Cie do furii
; D
Pamietaj jednak obywatelu! Jezeli sie zloscisz na Rogala, to jest uzasadnione i wcale nie powinienes jak wskazuje kolega: "upierdolic kabel". Jezeli jednak Wookash czy PoRo napisze cos spierdolonego, a Ty odpowiesz to tnij, kurwa tnij! |
Wymieniłeś największą spierdolinę polskiej sekcji, opuszczam ten temat bo zaraz będzie kolejna fala nienawiści  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#26 Posted: 22 May 2010 07:52 pm Post subject: |
|
|
| R4v3n wrote: | | Kolba wrote: | | Fatality wrote: |
; D
Wymieniłeś największą spierdolinę polskiej sekcji, opuszczam ten temat bo zaraz będzie kolejna fala nienawiści  |
Nie bo wiesz ja...To że mam tyle fg nie znaczy że nie mam życia. Jestem szczęśliwy.
Mam żonę, chodzę na siłownie, mam dobrą pracę, dużo fg lubię grać w d2, oglądam rożne seriale |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#27 Posted: 23 May 2010 09:47 am Post subject: |
|
|
Ostatnio mam 10% tygodniowo za flame,szkoda gadać. _____________________