|
| Author |
Message |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#21 Posted: 23 May 2010 06:31 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
czyli nie maja koszykowki? spierdolone polskie spoleczenstwo, tylko siatka i noga, jebane tlumoki. |
Owszem maja, tu jest prawie kazdy sport, ale w kosza za slaby jestem. |
aj tam, wystarczy byc w miare atletycznym, umiejetnosci przychodza z czasem. |
y, ja też nie lubiłem kosza ale ostatnio często grałem i lubię i całkiem nieźle mi idzie. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#22 Posted: 23 May 2010 06:33 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
czyli nie maja koszykowki? spierdolone polskie spoleczenstwo, tylko siatka i noga, jebane tlumoki. |
Nie chodzi o to, po prostu jakos nie lubie tego sportu. Zawsze brali mnie na zawody w gimnazjum bo bylem najwyzszy Kurwicy dostawalem. |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#23 Posted: 23 May 2010 06:35 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
Nie chodzi o to, po prostu jakos nie lubie tego sportu. Zawsze brali mnie na zawody w gimnazjum bo bylem najwyzszy Kurwicy dostawalem. |
lolol, toc to krulowa sportuw zespolowych. ale faktycznie cie troche skrzywdzili ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#24 Posted: 23 May 2010 06:39 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
lolol, toc to krulowa sportuw zespolowych. ale faktycznie cie troche skrzywdzili ;D |
Ja tesknie za sportem zwanym w Polsce uni-hokejem Juz pewnie nie uda mi sie zagrac nigdy  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#25 Posted: 23 May 2010 06:40 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
lolol, toc to krulowa sportuw zespolowych. ale faktycznie cie troche skrzywdzili ;D |
Ja tesknie za sportem zwanym w Polsce uni-hokejem Juz pewnie nie uda mi sie zagrac nigdy  |
lol uni-hokej to crap  |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#26 Posted: 23 May 2010 06:46 am Post subject: |
|
|
a jakie ma wymagania unihokey ? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#27 Posted: 23 May 2010 06:51 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Kolba wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: |
lol uni-hokej to crap  |
Wykluczam, 6 lat gralem na bramce i to jest cos zajebistego, trzeba miec w chuj skilla i reflexu, jesli tak jak ja nie jestem gruby zebym zaslanial cala bramke ; D |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#28 Posted: 23 May 2010 07:33 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Wykluczam, 6 lat gralem na bramce i to jest cos zajebistego, trzeba miec w chuj skilla i reflexu, jesli tak jak ja nie jestem gruby zebym zaslanial cala bramke ; D |
Same here. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#29 Posted: 23 May 2010 08:30 am Post subject: |
|
|
Pasjonujące dyskusje, szkoda, że mam 40lat 120kg i 165cm wzrostu i nie jestem tak zajebisty jak wy  |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#30 Posted: 23 May 2010 08:34 am Post subject: |
|
|
Nadrabiasz ogładą i inteligencją. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#31 Posted: 23 May 2010 08:57 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | 86.1 - mam szanse?  |
Przy jakim wzroście? |
W dowodzie niby 183 ale z pewnoscia mam 1-2cm wiecej. |
To nie jesteś grubasem jak rotto. Nie masz szans. |
Niestety zmuszony jestem wykluczyc. Zapuscilem sie, ale juz niedlugo zaczne cos z tym robic, narazie przestalem wpierdalac na potege, nie kupilem miesiecznego i zapierdalam 3.5km w jedna strone do szkoly. Jak juz wreszcie wyjade z tego Gdanska to bedzie lepiej...znowu wiecej ruchu, mniej komputera i sport. |
Też się zapuściłem. Muszę się poruszać. W sumie za chwile idę na basen. Głównie po to, żeby podszkolić dziewczynę w pływaniu, bo słabo jej to idzie, a ma zaliczenie z tego na uczelni (;o). Przy okazji sam spalę troche mięśnia piwnego ; o | ilu trenerów musi ją zaliczyć na tróję? _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#32 Posted: 23 May 2010 09:14 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | ilu trenerów musi ją zaliczyć na tróję? |