|
| Author |
Message |
Varanthan
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 735 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#1 Posted: 24 May 2010 02:30 pm Post subject: GOT GOT GOT |
|
|
oglądałeś już ostatni odcinek lostów? _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#2 Posted: 24 May 2010 02:31 pm Post subject: |
|
|
ja za niedlugo bede ogladal _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
|
#3 Posted: 24 May 2010 02:32 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | ja za niedlugo bede ogladal |
także, już czeka na dysku :drool: _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#4 Posted: 24 May 2010 02:33 pm Post subject: |
|
|
A W OSTATNIM ODCINKU OKAZUJE SIE ZE ONI TAK NAPRAWDE
NIE, DALES SIE NABRAC ZE TO SPOILER HEHEHEHE _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
|
#5 Posted: 24 May 2010 02:34 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | A W OSTATNIM ODCINKU OKAZUJE SIE ZE ONI TAK NAPRAWDE
NIE, DALES SIE NABRAC ZE TO SPOILER HEHEHEHE |
o ty chuju, już był furious scrolling do góry :<< _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#6 Posted: 24 May 2010 02:55 pm Post subject: |
|
|
| Oglądałem na ABC, bez napisów, nie usłyszałem wszystkiego, oglądnąłem z napisami jeszcze raz, tak czy siak byłem wkurwiony, a teraz jestem jeszcze rozczarowany wogóle chujnia jakaś była. pewnie dlatego, że nic nie wytłumaczyli i teraz jest droga wolna dla fanów tworzenia alternatywnych teorii. W zasadzie żałuję, że zmarnowałem czas na ten serial, mimo, że był wykurwisty, to końcówka zjebana. |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#7 Posted: 24 May 2010 02:57 pm Post subject: |
|
|
I jak się zakończyło?
Wszystko śniło się psu syna brata tego murzyna co samolot prowadził? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#8 Posted: 24 May 2010 03:03 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | I jak się zakończyło?
Wszystko śniło się psu syna brata tego murzyna co samolot prowadził? |
chujowo, podobał mi się ten serial ze względu na nutkę mistycyzmu, która została ujęta w tak banalny sposób. To całe światło, hieroglify, miałem nadzieję, że coś więcej pokażą w tych klimatach, a zakończyło się jak zwykle z uśmiechem i chuj. Wolałbym, żeby wszystkich odjebało i przynajmniej raz by się zakończyło niekonwencjonalnie. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#9 Posted: 24 May 2010 03:21 pm Post subject: |
|
|
losty to daremny serial _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#10 Posted: 24 May 2010 03:32 pm Post subject: |
|
|
Lost to pojebany serial. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#11 Posted: 24 May 2010 03:34 pm Post subject: |
|
|
breaking bad zacząłem ostatnio oglądać, ogólnie to nie lubię serialów ale ten ma genialny motyw, nie mogę się doczekać kolejnych odcinków  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#12 Posted: 24 May 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | losty to daremny serial |
Taaaaa, ekspert się odezwał. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
|
#13 Posted: 24 May 2010 06:38 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Fatality wrote: | I jak się zakończyło?
chujowo, podobał mi się ten serial ze względu na nutkę mistycyzmu, która została ujęta w tak banalny sposób. To całe światło, hieroglify, miałem nadzieję, że coś więcej pokażą w tych klimatach, a zakończyło się jak zwykle z uśmiechem i chuj. Wolałbym, żeby wszystkich odjebało i przynajmniej raz by się zakończyło niekonwencjonalnie. |
wlasnie skonczylem ogladac
faktycznie, mogliby dac wiecej odpowiedzi, zostawili miliard niedokonczonych watkow... szkoda
no i w sumie nie wiadomo co sie stalo z bohaterami (wtf @ Christian)
ruwnierz bez napisow ogladalem _____________________
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#14 Posted: 24 May 2010 06:41 pm Post subject: |
|
|
rozjebali wyspe i uciekli samolotem _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#15 Posted: 24 May 2010 06:48 pm Post subject: |
|
|
| Varanthan wrote: | | Scream wrote: | | Fatality wrote: | I jak się zakończyło?
faktycznie, mogliby dac wiecej odpowiedzi, zostawili miliard niedokonczonych watkow... szkoda
ruwnierz bez napisow ogladalem |
Przebolałbym gdybym nie uzyskał odpowiedzi na kilka pytań, które w zasadzie w każdym filmie mogą pozostać bez odpowiedzi, ale tutaj było tego tyle, że pozostaje wielki niedosyt, rozczarowanie: jak to kurwa już koniec?
A co się z nimi stało? Można interpretować na 1000 sposobów. Oglądałem 2x i mam z 10teorii na to.
Ta alternatywna rzeczywistość polegała na tym, że po wybuchu atomówki i podróżach w czasie ich świadomość została rozszczepiona i znajdowali się jednocześnie w dwóch "wymiarach", w końcu doszło do połączenia podświadomości, dlatego że ojciec Jacka mówi, ze on tez nie żyje, a na końcu umiera również na wyspie. Oczywiście to tylko teoria. Już wolałbym, gdyby wyjaśnili to magią, czy związkiem z Bogami Egipskimi, bo teraz nie wiadomo, czy to kosmici, czy fizyka, czy bogowie, czy chuj wie co jeszcze.
Wkurwia mnie coś takiego, ja nie chcę wymyślać, na zasadzie: "jak mi pasuje", chcę czegoś zajebistego od twórców, a nie zrób to sam, po to ogląda się filmy i wyczekuje na następne części.
Last edited by Scream on 24 May 2010 06:49 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#16 Posted: 24 May 2010 06:57 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Varanthan wrote: | | Scream wrote: | | Fatality wrote: | I jak się zakończyło?
Przebolałbym gdybym nie uzyskał odpowiedzi na kilka pytań, które w zasadzie w każdym filmie mogą pozostać bez odpowiedzi, ale tutaj było tego tyle, że pozostaje wielki niedosyt, rozczarowanie: jak to kurwa już koniec?
A co się z nimi stało? Można interpretować na 1000 sposobów. Oglądałem 2x i mam z 10teorii na to.
Ta alternatywna rzeczywistość polegała na tym, że po wybuchu atomówki i podróżach w czasie ich świadomość została rozszczepiona i znajdowali się jednocześnie w dwóch "wymiarach", w końcu doszło do połączenia podświadomości, dlatego że ojciec Jacka mówi, ze on tez nie żyje, a na końcu umiera również na wyspie. Oczywiście to tylko teoria. Już wolałbym, gdyby wyjaśnili to magią, czy związkiem z Bogami Egipskimi, bo teraz nie wiadomo, czy to kosmici, czy fizyka, czy bogowie, czy chuj wie co jeszcze.
Wkurwia mnie coś takiego, ja nie chcę wymyślać, na zasadzie: "jak mi pasuje", chcę czegoś zajebistego od twórców, a nie zrób to sam, po to ogląda się filmy i wyczekuje na następne części. | umrzesz w niewiedzy + prawiq na wusq inwalickim _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#17 Posted: 24 May 2010 07:06 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Scream wrote: | | Varanthan wrote: | | Scream wrote: | | Fatality wrote: | I jak się zakończyło?
Wkurwia mnie coś takiego, ja nie chcę wymyślać, na zasadzie: "jak mi pasuje", chcę czegoś zajebistego od twórców, a nie zrób to sam, po to ogląda się filmy i wyczekuje na następne części. | umrzesz w niewiedzy + prawiq na wusq inwalickim |
Żółtym niewolnikom głosu nikt nie udzielił. Won ty nędzna pokrako, |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|