|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 24 May 2010 01:15 pm Post subject: wyjebali mnie na odzywki |
|
|
Witajcie
Sprawa wygląda tak. Zamówiłem od pewnego kolesia odżywki (kreatyna, białko) za jakieś 60% wartości rynkowej. Przesyłka miała iść do mnie za pobraniem. Listonosz dzisiaj przyniósł paczuszkę ok 10. Mnie nie było w domu. Ok godziny 12 pojawiłem się w domu i rodzice oddali mi paczuszkę. Od razu widzę, że jest strasznie mała jak na to co miało w niej być, otwieram i widzę jakieś tabletki zapakowane w 4 kartoniki stoperanu!. Pojechałem od razu na pocztę, żeby zablokowali przelew bo zostałem oszukany, ale pani w okienku powiedziała, że nic z tego bo paczka nie miała opcji otwarcia przy listonoszu. Jakaś kurcze paranoja!. Nie wiem co teraz robić. Pisałem do koleszki to zablokował mnie na gg. Na blankiecie pobraniowym mam jakieś dane, ale są strasznie słabo widoczne. Blankiet pobraniowy składa się z dwóch lub trzech kalek i teraz pytanie czy ta główna kalka na której się wszystko i piszę i z niej się odbija jest zachowywana na poczcie?. Co mam robić by odzyskać 150pln?. Zgłaszać to na policję?. Proszę pomóżcie mi _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
nSybastian
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 578 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 24 May 2010 01:17 pm Post subject: Re: wyjebali mnie na odzywki |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | Witajcie
Sprawa wygląda tak. Zamówiłem od pewnego kolesia odżywki (kreatyna, białko) za jakieś 60% wartości rynkowej. Przesyłka miała iść do mnie za pobraniem. Listonosz dzisiaj przyniósł paczuszkę ok 10. Mnie nie było w domu. Ok godziny 12 pojawiłem się w domu i rodzice oddali mi paczuszkę. Od razu widzę, że jest strasznie mała jak na to co miało w niej być, otwieram i widzę jakieś tabletki zapakowane w 4 kartoniki stoperanu!. Pojechałem od razu na pocztę, żeby zablokowali przelew bo zostałem oszukany, ale pani w okienku powiedziała, że nic z tego bo paczka nie miała opcji otwarcia przy listonoszu. Jakaś kurcze paranoja!. Nie wiem co teraz robić. Pisałem do koleszki to zablokował mnie na gg. Na blankiecie pobraniowym mam jakieś dane, ale są strasznie słabo widoczne. Blankiet pobraniowy składa się z dwóch lub trzech kalek i teraz pytanie czy ta główna kalka na której się wszystko i piszę i z niej się odbija jest zachowywana na poczcie?. Co mam robić by odzyskać 150pln?. Zgłaszać to na policję?. Proszę pomóżcie mi |
przeczytalem pierwsze zdanie
i zaraz przeszedlem na ostatnie dwa
Tak idz na policje! _____________________ Rest in peace Sebastian, you will always be with us in our hearts and minds.
November 1st 2005 - June 16th 2009
:'DD |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 24 May 2010 01:20 pm Post subject: |
|
|
Tu Mariusz P. wlasciciel tej firmy z odzywkami. Niestety nie moge Ci pomoc, mozesz sprobowac napisac cos na naszym forum albo na forum poczty polskiej ale watpie zeby to cos dalo. Po prostu zwieksz mase kolego to Cie poczta nie okradnie. Wzamian proponujemy 20% znizki na najnowszy suplement diety "Wyciag z Fiuta".
Jesli tylko bedziesz mial jakies dowody, niezwlocznie sie skontaktuj z nami.
Dziekuje Rogal za tlumaczenie i pomoc w zwiekszeniu masy. |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#4 Posted: 24 May 2010 01:21 pm Post subject: |
|
|
jestę bomblę i nie mogę ci pomuc  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
nSybastian
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 578 Gold: 0.00

|
#5 Posted: 24 May 2010 01:21 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Tu Mariusz P. wlasciciel tej firmy z odzywkami. Niestety nie moge Ci pomoc, mozesz sprobowac napisac cos na naszym forum albo na forum poczty polskiej ale watpie zeby to cos dalo. Po prostu zwieksz mase kolego to Cie poczta nie okradnie. Wzamian proponujemy 20% znizki na najnowszy suplement diety "Wyciag z Fiuta".
Jesli tylko bedziesz mial jakies dowody, niezwlocznie sie skontaktuj z nami.
Dziekuje Rogal za tlumaczenie i pomoc w zwiekszeniu masy.
z powazaniem Nmasa |
_____________________ Rest in peace Sebastian, you will always be with us in our hearts and minds.
November 1st 2005 - June 16th 2009
:'DD |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#6 Posted: 24 May 2010 01:22 pm Post subject: |
|
|
wyjebane mam na ciebie Bana to ty mozesz dostac najwyzej i wpierdol jak nagrabisz ^^
nie badz taki wiracha przez internet _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#7 Posted: 24 May 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
bardzo dobrze sie stalo poniewaz jestes imbecylem i winienes cierpiec niepowodzenia _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
CIEKAWE
Group: Banned Joined: 25 May 2010 Posts: 19 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#8 Posted: 25 May 2010 11:17 am Post subject: |
|
|
ujebales klase podobno _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#9 Posted: 25 May 2010 11:19 am Post subject: |
|
|
| CIEKAWE wrote: | | ujebales klase podobno |
tez tak słyszałem  |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#10 Posted: 25 May 2010 01:05 pm Post subject: |
|
|
| CIEKAWE wrote: | | ujebales klase podobno |
locked[*] nie mozesz handlowac na forum d3jsp wielka strata _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#12 Posted: 25 May 2010 01:18 pm Post subject: |
|
|
Chujowa prowokacja, wypierdalaj. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#13 Posted: 25 May 2010 01:19 pm Post subject: |
|
|
| eZ |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

|
#14 Posted: 25 May 2010 01:21 pm Post subject: |
|
|
fake.
Last edited by olaboga on 25 May 2010 01:21 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#15 Posted: 25 May 2010 01:27 pm Post subject: |
|
|
ja bym dzwonił do GROM'u _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#16 Posted: 25 May 2010 01:52 pm Post subject: |
|
|
O TY KURWO
Last edited by Hastner on 25 May 2010 01:53 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#17 Posted: 25 May 2010 05:23 pm Post subject: |
|
|
zweszyliscie moj chytry podstep ale ja tu jeszcze wroce 
Last edited by Pan_Jezus on 25 May 2010 05:24 pm; edited 1 time in total _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#18 Posted: 25 May 2010 07:41 pm Post subject: Re: wyjebali mnie na odzywki |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | Witajcie
Sprawa wygląda tak. Zamówiłem od pewnego kolesia odżywki (kreatyna, białko) za jakieś 60% wartości rynkowej. Przesyłka miała iść do mnie za pobraniem. Listonosz dzisiaj przyniósł paczuszkę ok 10. Mnie nie było w domu. Ok godziny 12 pojawiłem się w domu i rodzice oddali mi paczuszkę. Od razu widzę, że jest strasznie mała jak na to co miało w niej być, otwieram i widzę jakieś tabletki zapakowane w 4 kartoniki stoperanu!. Pojechałem od razu na pocztę, żeby zablokowali przelew bo zostałem oszukany, ale pani w okienku powiedziała, że nic z tego bo paczka nie miała opcji otwarcia przy listonoszu. Jakaś kurcze paranoja!. Nie wiem co teraz robić. Pisałem do koleszki to zablokował mnie na gg. Na blankiecie pobraniowym mam jakieś dane, ale są strasznie słabo widoczne. Blankiet pobraniowy składa się z dwóch lub trzech kalek i teraz pytanie czy ta główna kalka na której się wszystko i piszę i z niej się odbija jest zachowywana na poczcie?. Co mam robić by odzyskać 150pln?. Zgłaszać to na policję?. Proszę pomóżcie mi |
eheh po pierwsze żadne odzywki ci nie pomogą, gdyż zrujnowałeś organizm tym gównem któreś zwykł zażywać.
Po drugie jak jesteś cwelem to cię ruchają, cóż się dziwić. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#19 Posted: 25 May 2010 07:45 pm Post subject: |
|
|
masz 7dni na zwrot produktu bez podania przyczyny - tak mowi prawo internetowe, nie wiem jakie formalnosci musisz podjac i czy jest to mozliwe jesli nie otwierales przy listonoszu _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
|