|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#21 Posted: 26 May 2010 05:18 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
ja mialem cala prawa strone ryja rozjebana bo sie wykurwilem po pijaku o asfalt |
Jak sie ostatnio wyjebalem podczas biegu o kraweznik, to poscieralem bluze na lokciu, nadgarstki i cala bransolete od zegarka
Ale widze, ze zul skill bo nie wypuscilem browara z dloni :DDDDDD |
ja wtedy bieglem z flaszka w rece i chyba ja rozjebalem glowa o ziemie bo mialem szklo na ryju i wisniowke we wlosach ;d |
Co to za masc? Nazwa? Bylem bity kablem od prodiza, moze sie przydac |
dermatix
bylem u dermatologa i podobno pomaga szybko i zajebiscie skutecznie...zobaczymy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#22 Posted: 26 May 2010 05:20 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
ja mialem cala prawa strone ryja rozjebana bo sie wykurwilem po pijaku o asfalt |
Jak sie ostatnio wyjebalem podczas biegu o kraweznik, to poscieralem bluze na lokciu, nadgarstki i cala bransolete od zegarka
ja wtedy bieglem z flaszka w rece i chyba ja rozjebalem glowa o ziemie bo mialem szklo na ryju i wisniowke we wlosach ;d |
dermatix
bylem u dermatologa i podobno pomaga szybko i zajebiscie skutecznie...zobaczymy |
W sumie sporo kasy za taka mala tubke. Powiedz mi czy skuteczna, jak tak to tez zakupie ;] _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#23 Posted: 26 May 2010 05:24 pm Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
dermatix
bylem u dermatologa i podobno pomaga szybko i zajebiscie skutecznie...zobaczymy |
W sumie sporo kasy za taka mala tubke. Powiedz mi czy skuteczna, jak tak to tez zakupie ;] |
no sporo ale tego sie strasznie malo naklada
ale to tez zalezy jakie masz blizny
ja w sumie blizn na ryju nie mam tylko takie malo wyrazne przebarwienia po zejsciu strupow.. na 99% to by zeszlo samo za pare tygodni bez sladu ale po prostu chce to przyspieszyc ;d _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#24 Posted: 26 May 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
Ciekaw jestem czy ten specyfik działa, zrób zdjęcie przed i po kuracji tym  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#25 Posted: 26 May 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Drogo i mało.
To połączenie zawsze mnie niesamowicie wkurwia. |
pewnie zawiera pewien magiczny kremik i stąd ta cena |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#26 Posted: 26 May 2010 07:26 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Gumisiowy wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
majac tak wielki leb to nie moglo byc trudne.
jestem sklonny zaryzykowac wrecz stwierdzenie, ze bylo to nieuchronne. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|