|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 27 May 2010 05:22 pm Post subject: kto kurwa zamknal moj topik? vitan? |
|
|
masz przejebane, jesli to ty vitanie  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#2 Posted: 27 May 2010 05:31 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | ta, do tego dochodza te wszystkie gagi, i inne kurwa wybryki i potem bezmózgie dzieciaczki chca byc jak swoi idole, niedlugo chyba trzeba bedzie spierdalac na ksiezyc albo na marsa gdyz glupota siegnie zenitu o ile juz nie siegnela, a jak wiadomo na to nie ma lekarstwa :< juz sie boje kurwa co bedzie za te 5-10 lat jak mlodziez dorosnie, ja pierdole |
Jakie GAGi? Chodzi Ci o Ga-Gę? O ten anarchopunkowy zespół? "Pokojowy" anarchizm przechodzi wraz z wiekiem. Zresztą, nawet lider Ga-Gi - Smalec - odstąpilł od idei anarchizmu na rzecz rastafarianizmu.
Nigdzie nie trzeba uciekać - wystarczyłoby tak +/- 80% tego narodu zaorać, ale tego nikt się nie podejmie, bo to czysty totalitaryzm.
/e: Tak teraz sobie myślę i doszedłem do wniosku, że bardziej humanitarnym rozwiązaniem byłaby gruntowna reedukacja Polaków. Tylko kto za nią zapłaciłby ... ?
Last edited by srubokret on 27 May 2010 05:37 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#3 Posted: 27 May 2010 05:36 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | cez wrote: | | ta, do tego dochodza te wszystkie gagi, i inne kurwa wybryki i potem bezmózgie dzieciaczki chca byc jak swoi idole, niedlugo chyba trzeba bedzie spierdalac na ksiezyc albo na marsa gdyz glupota siegnie zenitu o ile juz nie siegnela, a jak wiadomo na to nie ma lekarstwa :< juz sie boje kurwa co bedzie za te 5-10 lat jak mlodziez dorosnie, ja pierdole |
Jakie GAGi? Chodzi Ci o Ga-Gę? O ten anarchopunkowy zespół? "Pokojowy" anarchizm przechodzi wraz z wiekiem. Zresztą, nawet lider Ga-Gi - Smalec - odstąpilł od idei anarchizmu na rzecz rastafarianizmu.
Nigdzie nie trzeba uciekać - wystarczyłoby tak +/- 80% tego narodu zaorać, ale tego nikt się nie podejmie, bo to czysty totalitaryzm. |
niee, chodzilo mi o Lady Gage, i te jej przerozne kreacje ktore ostatnio nieskutecznie proboja nasladowac doda i ten frajer piruk.
niestety ale pozostaje sie przyzwyczaic i ignorowac debilizm |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#4 Posted: 27 May 2010 05:41 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | niee, chodzilo mi o Lady Gage, i te jej przerozne kreacje ktore ostatnio nieskutecznie proboja nasladowac doda i ten frajer piruk.
Aaa, to są jedynie chwilowe "gwiazdeczki" - za parę lat nikt o nich nie będzie pamiętać. Ale pojawią się zapewne nowe, niestety...
Ciężko jest ignorować debilizm, który zwyczajnie zaczyna przytłaczać człowieka. |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#5 Posted: 27 May 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | cez wrote: | niee, chodzilo mi o Lady Gage, i te jej przerozne kreacje ktore ostatnio nieskutecznie proboja nasladowac doda i ten frajer piruk.
Aaa, to są jedynie chwilowe "gwiazdeczki" - za parę lat nikt o nich nie będzie pamiętać. Ale pojawią się zapewne nowe, niestety...
Ciężko jest ignorować debilizm, który zwyczajnie zaczyna przytłaczać człowieka. |
najgorsze jest to ze co nowsze gwiazdeczki to jeszcze kurwa glupsze wynalazki i kolo sie kreci i chyba jedynie wojna atomowa albo jakis globalny kataklizm moglby moze to jakos wyczyscic
taa, wejdziesz miedzy wrony zaczniesz krakac jak i one |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#6 Posted: 27 May 2010 05:47 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | najgorsze jest to ze co nowsze gwiazdeczki to jeszcze kurwa glupsze wynalazki i kolo sie kreci i chyba jedynie wojna atomowa albo jakis globalny kataklizm moglby moze to jakos wyczyscic
taa, wejdziesz miedzy wrony zaczniesz krakac jak i one |
Kurwa, kula do karabinu maszynowego jest jednak tańsza niż dobra książka do historii ... 
Last edited by srubokret on 27 May 2010 05:48 pm; edited 3 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#7 Posted: 27 May 2010 05:47 pm Post subject: |
|
|
Dzieci moje kochane, śmierć białego nastała 2k lat temu, teraz nie ma zbyt wielu dróg naprawy, właściwie jest tylko 1.
Więcej radykalizmu. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#8 Posted: 27 May 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Dzieci moje kochane, śmierć białego nastała 2k lat temu, teraz nie ma zbyt wielu dróg naprawy, właściwie jest tylko 1.
Więcej radykalizmu. |
I znowu pijesz do chrześcijaństwa ;DDD |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#9 Posted: 27 May 2010 05:51 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | Dzieci moje kochane, śmierć białego nastała 2k lat temu, teraz nie ma zbyt wielu dróg naprawy, właściwie jest tylko 1.
Więcej radykalizmu. |
I znowu pijesz do chrześcijaństwa ;DDD |
Azjatycka niewolnicza religia nie pasuje do białego człowieka. To jakbyś chciał na kompie z i7, ddr3, instalować win 95/98. |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#10 Posted: 27 May 2010 05:52 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | Dzieci moje kochane, śmierć białego nastała 2k lat temu, teraz nie ma zbyt wielu dróg naprawy, właściwie jest tylko 1.
Więcej radykalizmu. |
ale i tak tego nikt nie wprowadzi, czy to w Polsce czy gdzie indziej, bo maja to w dupie ze ludzie sa idiotami i byloby to zbyt kosztowne, a i tak jak ktos chce byc kims, normalnym czlowiekiem to sie nauczy, tylko margines i pokurwienie mozgowe bylo jest i bedzie gownem |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#11 Posted: 27 May 2010 05:57 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Azjatycka niewolnicza religia nie pasuje do białego człowieka. To jakbyś chciał na kompie z i7, ddr3, instalować win 95/98. |
Ja bym uściślił pisząc, że judeochrześcijaństwo nie pasuje do Słowian, ale skoro już je przyjęliśmy, siłą bo siłą ale jednak ...
Last edited by srubokret on 27 May 2010 05:58 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#12 Posted: 27 May 2010 06:10 pm Post subject: |
|
|
| dobra wyszliscie poza moje dziedziny zainteresowania, wiec juz nic sie nie wypowiem na ten temat a przypierdole sobie plus jedę |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#13 Posted: 27 May 2010 06:14 pm Post subject: |
|
|
Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#14 Posted: 27 May 2010 06:20 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna |
cze, rowniez owszem oddau bym za niom rzycie |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#15 Posted: 27 May 2010 06:22 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shapiro wrote: | | Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna |
Znaczy to nie ja mowie ze Gaga jest fajna. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#16 Posted: 27 May 2010 06:26 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna |
Znaczy to nie ja mowie ze Gaga jest fajna. |
niewazne, lejdi gaga jest fajna  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#17 Posted: 27 May 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna |
Mam dozywotni nakaz mowienia ze Lady Gaga jest fajna wiec tak. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#18 Posted: 27 May 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | cez wrote: | | Shapiro wrote: | | Siema. Lady Gaga jest ponoc fajna |
Mam dozywotni nakaz mowienia ze Lady Gaga jest fajna wiec tak. |
nie mow ze Twoja ciapata Ci kazala?  |
|
| Back to top |
|
 |
|