|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 29 May 2010 03:32 pm Post subject: |
|
|
ja mam za darmo w pebie. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#22 Posted: 29 May 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
Krk, więc mam 2 o których wiem. Jutro idę, bo dziś robota. O ile w niedziele to gówno będzie otwarte. |
ja tez jutro ide bo dzisiaj mi kac nie pozwolil. napierdalamy sie w media markt?
bedzie otwarte |
Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo iż się spotkamy. Ja raczej nie nazwąłbym tego napierdalaniem się  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#23 Posted: 29 May 2010 03:35 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
Krk, więc mam 2 o których wiem. Jutro idę, bo dziś robota. O ile w niedziele to gówno będzie otwarte. |
ja tez jutro ide bo dzisiaj mi kac nie pozwolil. napierdalamy sie w media markt?
bedzie otwarte |
Istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo iż się spotkamy. Ja raczej nie nazwąłbym tego napierdalaniem się  |
napierdolisz mareczkowi? _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#24 Posted: 29 May 2010 03:39 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
bedzie otwarte |
napierdolisz mareczkowi? | zaprosi go do siebie zeby mareczeg mogl zobaczyc dzien z zycia gota i mu zazdroscic _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#25 Posted: 29 May 2010 03:40 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
bedzie otwarte |
napierdolisz mareczkowi? |
Jeśli w realu by robił to samo co w necie to nie miałbym wyjścia. Natomiast uznajmy, że w internecie, każdy pojeb chce się wyszaleć tak jakby w realu nie mógł, więc gówno mnie obchodzi co się tu dzieje. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#26 Posted: 29 May 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | rotto wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
bedzie otwarte |
napierdolisz mareczkowi? | zaprosi go do siebie zeby mareczeg mogl zobaczyc dzien z zycia gota i mu zazdroscic |
Nie zazdrościć kretynie a wywalić szczenę, jak pisałem w dupie mam zdanie innych, ale lubię się patrzeć na zaskoczone gęby gości. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#27 Posted: 29 May 2010 04:13 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | rotto wrote: | | Scream wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | olaboga wrote: | | Zależy też gdzie mieszkasz. W częstochowskim MM przez parę lat leżały ostatnie płyty Forsberga (tych pierwszych nigdy nie widziałem, co mi nigdy nie było na rękę), w żydelkejsie i właśnie w cenach ok. 50 zł. Wyłapałem tam też kiedyś w znośnych cenach "Deathcrush", "Altars of madness" czy "Pleasure to kill" ... generalnie można tam się czasem przejść, szczególnie, że często mają jakieś promocje. |
bedzie otwarte |
napierdolisz mareczkowi? | zaprosi go do siebie zeby mareczeg mogl zobaczyc dzien z zycia gota i mu zazdroscic |
Nie zazdrościć kretynie a wywalić szczenę, jak pisałem w dupie mam zdanie innych, ale lubię się patrzeć na zaskoczone gęby gości. | Ciekawe co mówią jak juz po wszystkim, nagle okazuje sie ze jestes facetem  _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|