|
| Author |
Message |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#21 Posted: 01 Jun 2010 05:36 am Post subject: |
|
|
mieszkalem z kolesiem z sharks z krk jak bylem w uk :O
siedzial za posiadanie broni
jedną łapa by mnie zabil :p
strach bylo z nim pic xD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#22 Posted: 01 Jun 2010 09:33 am Post subject: |
|
|
Widzę, że wywiązała się ciekawa dyskusja, mimo to , przypierdalam +jeden i idę ;( _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#23 Posted: 01 Jun 2010 09:42 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | PmK0207 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Zastanawia mnie po chuj ty się lansujesz tą wisłą, jakbyś zobaczył skinów z bojówki swojego klubu to bys spierdalał gdzie pieprz rośnie, zakładam, że nawet nie dymisz po meczach, bo jesteś cipą. |
nie uwazasz, ze ludzie, ktorzy bija sie za pilke nozna sa ludzmi gorszego gatunku?
ja pierdole...jak mozna sie bic przez pilke, dlaczego np ludzie sie nie napierdalaja za siatkowke albo kajakarstwo? |
Bo te sporty cieszą się zainteresowaniem nobliwych dżentelmenów,gejów,ciot,50 latków a nie młodych ludzi trenujących sporty walki,mających po prostu ochotę się pobić.
Ciebie kręci deska - fajnie,robisz coś,a nie marnujesz życie na telenowele z Ameryki Łacińskiej.
Oni lubią się bić,wjeżdżać na mecze innych klubów celem małej ''niespodzianki'' - to jest jeden chuj Marku. |
maja ochote sie bic a potem sie ustawiaja i napierdalaja siekierami
to sa zwyrodnialcy z patologicznych rodzin, agresywni bezmozgowcy
poki bija sie tylko miedzy soba a nie zaczepiaja osob postronnych to jestem wrecz tego zwolennikiem
ostatnio byla ustawka w krk i zginal jakis 17latek, ktory w tym uczestniczyl i jedyne co moge powiedziec to, ze zaluje, ze tylko 1 osoba zginela. im mniej takiego gowna bedzie chodzic po ziemi tym lepiej dla ludzi normalnych. pilka nozna do sport wzbudzajacy agresje wsrod plebsu i mnie to cale kibicowanie wrecz obrzydza.
i to nie jest jeden chuj.. bo ja nie biore deski i nie napierdalam bmxowcow za to, ze jezdza na bmxie a nie na desce. |
popieram w 100% |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#24 Posted: 01 Jun 2010 09:44 am Post subject: |
|
|
| Bo jesteście cipy i boicie się po piździe dostać hłe hłe hłe |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#25 Posted: 01 Jun 2010 10:42 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |
nie uwazasz, ze ludzie, ktorzy bija sie za pilke nozna sa ludzmi gorszego gatunku?
ja pierdole...jak mozna sie bic przez pilke, dlaczego np ludzie sie nie napierdalaja za siatkowke albo kajakarstwo? |
ty bys sie pobil za glupia deske na kolkach albo czapke ze szmatexu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#26 Posted: 01 Jun 2010 10:56 am Post subject: |
|
|
Wołczuję mareczga. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
|