|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
|
| Back to top |
|
 |
h3_h3
Group: Banned Joined: 03 Jul 2010 Posts: 388 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#2 Posted: 30 Aug 2010 12:08 pm Post subject: |
|
|
Jacek Gmoch _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#4 Posted: 30 Aug 2010 12:09 pm Post subject: |
|
|
mam certyfikat z cipkoznastwa a ty moniu masz twarz jacka gmocha _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#5 Posted: 30 Aug 2010 12:09 pm Post subject: |
|
|
| pokaż swoją |
|
| Back to top |
|
 |

|
#6 Posted: 30 Aug 2010 12:11 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | mam certyfikat z cipkoznastwa a ty moniu masz twarz jacka gmocha |
masz chujum na munium
Last edited by Monia89 on 30 Aug 2010 12:11 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#7 Posted: 30 Aug 2010 12:12 pm Post subject: |
|
|
monia ma cipke poziomą _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#8 Posted: 30 Aug 2010 12:16 pm Post subject: |
|
|
#1.
W przeszłości głęboko wierzono, że kobieta obnażając srom, zapobiega nieszczęściom i kataklizmom - może uspokoić sztorm, odstraszyć dzikie zwierzęta, odegnać diabły, przerazić bogów, ochronić przed wrogiem. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#9 Posted: 30 Aug 2010 12:18 pm Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | #1.
W przeszłości głęboko wierzono, że kobieta obnażając srom, zapobiega nieszczęściom i kataklizmom - może uspokoić sztorm, odstraszyć dzikie zwierzęta, odegnać diabły, przerazić bogów, ochronić przed wrogiem. |
MOnia swojo mordo nie tylko zwierzeta odstrasza ^ ^ |
|
| Back to top |
|
 |

|
#10 Posted: 30 Aug 2010 12:21 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Studnia06 wrote: | #1.
MOnia swojo mordo nie tylko zwierzeta odstrasza ^ ^ | pokaz swoja ;D |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#11 Posted: 30 Aug 2010 12:23 pm Post subject: |
|
|
NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Krzywa Bagieta
Group: Members Joined: 30 Aug 2010 Posts: 68 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#12 Posted: 30 Aug 2010 12:26 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | Studnia06 wrote: | #1.
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#13 Posted: 30 Aug 2010 12:26 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
A TO CO piszesz misiek splywa po mnie jak woda po kaczce |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla
Group: Banned Joined: 30 Aug 2010 Posts: 229 Gold: 0.00
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#14 Posted: 30 Aug 2010 12:27 pm Post subject: |
|
|
więcej emotek plax _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Krzywa Bagieta
|
#15 Posted: 30 Aug 2010 12:28 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
Czy aby na pewno woda?
Patrz post wyżej. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#16 Posted: 30 Aug 2010 12:29 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
JEBIE MNIE TO. PRZYPOMINASZ TYPOWA DZIWKE "ZAROBIŁAM KASE, MALO WAZNE JAK" EZ KURWO. DO HISTORII TEZ PRZESZLAS JAKO DZIWKA ZE SPERMO NA MORDZIE |
|
| Back to top |
|
 |

|
#17 Posted: 30 Aug 2010 12:30 pm Post subject: |
|
|
| Krzywa Bagieta wrote: | | Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | Studnia06 wrote: | #1.
 |
glupi chuju
cos dla oka;]
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#18 Posted: 30 Aug 2010 12:33 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
JEBIE MNIE TO. PRZYPOMINASZ TYPOWA DZIWKE "ZAROBIŁAM KASE, MALO WAZNE JAK" EZ KURWO. DO HISTORII TEZ PRZESZLAS JAKO DZIWKA ZE SPERMO NA MORDZIE |
sperme na mordzie ma Twoja stara jak Twoj stary sie jej zleje;]
edit. szkoda ze przed laty zalal forme, mogl zrobic to na twarz jak zwykle
Last edited by Monia89 on 30 Aug 2010 12:33 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Krzywa Bagieta
|
#19 Posted: 30 Aug 2010 12:34 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
edit. szkoda ze przed laty zalal forme, mogl zrobic to na twarz jak zwykle |
Widocznie Twoj Cie z Twoja stara pomylil :>
btw,
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 30 Aug 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
| Krzywa Bagieta wrote: | | Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | Monia89 wrote: | | kozakpl wrote: | | NIE SZUKAM ATENCJI TAK JAK TY WIEC NIE WIDZE POWODU WRZUCAC DO INTERNETU SWOJE ZDJECIE A ZE TY JESTES TEMPO ZDZIRA CO UPIERDOLILA KLASE COZ... | jestes nic nieznaczącym smieciuchem ;* Kazdy wie kto to jest Monia przynajmniej;D a jak zaslynelam, to juz malo wazne, liczy sie to ze przeszlam do historii ;D
edit. szkoda ze przed laty zalal forme, mogl zrobic to na twarz jak zwykle |
Widocznie Twoj Cie z Twoja stara pomylil :>
btw,
patrze, ze zgromadziles biblioteczke z moimi słiiit przerobionymi w Photoshopie fociami;D byly juz milion razy, ale widocznie wrazenie robia tylko na Tobie.. mam oryginaly wiec marne te twoje proby sprowokowania mnie, jestes gorzej niz przykry.. | patrze, ze zgromadziles biblioteczke z moimi słiiit przerobionymi w Photoshopie fociami;D byly juz milion razy, ale widocznie wrazenie robia tylko na Tobie.. mam oryginaly wiec marne te twoje proby sprowokowania mnie, jestes gorzej niz przykry..
Last edited by Monia89 on 30 Aug 2010 12:38 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|