|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#1 Posted: 09 Sep 2010 01:10 pm Post subject: Tak sie zastanawiam, malo tu ludzi powaznych, ale jak temat |
|
|
Tam wiem, ze malo tu ludzi powaznych i normalnych, ale chcialabym o cos zapytac, poruszyc temat na temat roznic pomiedzy chlopakami, a dziewczynami.
Oczywiscie nie fizycznych, wizualnych itd itp, a raczej tego czym sie roznia.
I czy cieszycie sie ze swojej plci czy chcielibyscie urodzic sie przeciwna, jesli tak dlaczego?
I czy uwazacie, ze ktoras z płci ma latwiej, albo lepiej?
Pytania są poważne ! |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#2 Posted: 09 Sep 2010 01:11 pm Post subject: |
|
|
Facet najpierw myśli, później robi, a kobieta w ogóle nie myśli _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 09 Sep 2010 01:12 pm Post subject: Re: Tak sie zastanawiam, malo tu ludzi powaznych, ale jak te |
|
|
| Monia89 wrote: | Tam wiem, ze malo tu ludzi powaznych i normalnych, ale chcialabym o cos zapytac, poruszyc temat na temat roznic pomiedzy chlopakami, a dziewczynami.
I czy cieszycie sie ze swojej plci czy chcielibyscie urodzic sie przeciwna, jesli tak dlaczego?
Pytania są poważne ! |
gdyby kobiety myslaly jak faceci, swiat bylby idealny
a co do tematu
owszem ciesze sie byciem zajebistym mezczyzna, ale sa wsrod nas ludzie ktorzy chyba chcieliby troche poeksperymentowac ^^
obie tak samo mniej wiecej
Last edited by cez on 09 Sep 2010 01:13 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#4 Posted: 09 Sep 2010 01:13 pm Post subject: |
|
|
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#5 Posted: 09 Sep 2010 01:13 pm Post subject: |
|
|
o kurwa ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#6 Posted: 09 Sep 2010 01:13 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Facet najpierw myśli, później robi, a kobieta w ogóle nie myśli |
czyli lubisz swoja plec
ok.
ale skoro taka odpowiedz to moze Ty nie jestes facetem ? |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#7 Posted: 09 Sep 2010 01:15 pm Post subject: |
|
|
Napisałbym coś na poważnie ale i tak mi nie wyjdzie i zostanę wyśmiany.
HEHE _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#8 Posted: 09 Sep 2010 01:16 pm Post subject: |
|
|
Kobiety mają mniejsze możliwości intelektualne, niż faceci. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |

|
#9 Posted: 09 Sep 2010 01:17 pm Post subject: Re: Tak sie zastanawiam, malo tu ludzi powaznych, ale jak te |
|
|
| cez wrote: | | Monia89 wrote: | Tam wiem, ze malo tu ludzi powaznych i normalnych, ale chcialabym o cos zapytac, poruszyc temat na temat roznic pomiedzy chlopakami, a dziewczynami.
Pytania są poważne ! |
gdyby kobiety myslaly jak faceci, swiat bylby idealny
a co do tematu
owszem ciesze sie byciem zajebistym mezczyzna, ale sa wsrod nas ludzie ktorzy chyba chcieliby troche poeksperymentowac ^^
obie tak samo mniej wiecej |
no nie wiem, ty nie bedziesz chodzil 9 miesiecy z brzuchem, nie masz okresu co miesiac i nie bedziesz rodzil;]
Ty jak sobie bzykasz to jestes zajebisty, a dziewczyna od razu kur.. szmata itd... (nie pochwalam tego akurat, ale jestem ZLA, ze nie jestesmy na rowni traktowane z wami, kazdemu sie chce) napsialam to w imieniu KOBIET hehehe
od marga sie odwal, a pekin to ciota jebana jakich malo nie stwierdzam tego tylko na podstwie ich wygladu, a postow i zachowania na forum
Last edited by Monia89 on 09 Sep 2010 01:20 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#10 Posted: 09 Sep 2010 01:18 pm Post subject: |
|
|
-Są bardziej uczuciowe
-W chuj ciężko je zrozumieć (chyba , że jesteś margiem)
-Jak kobieta jest ładna (nie musi grzeszyć rozumem) to ma w chuj łatwiej. Zaświeci cyckami i już ma : dobrą pracę/bogatego męża
| Monia89 wrote: | | Michald13 wrote: | | Kobiety mają mniejsze możliwości intelektualne, niż faceci. |
nie bede mowila, ze nie, nie mi to stwierdzać, ale czy Ty doprawdy masz siusiaka ?
I co do tych facetów: nie kazdy posiada ten intelekt ;] |
Również nie każda kobieta posiada intelekt, Ty jesteś żywym dowodem.
Last edited by Bombel on 09 Sep 2010 01:20 pm; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |

|
#11 Posted: 09 Sep 2010 01:19 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kobiety mają mniejsze możliwości intelektualne, niż faceci. |
nie bede mowila, ze nie, nie mi to stwierdzać, ale czy Ty doprawdy masz siusiaka ?
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#12 Posted: 09 Sep 2010 01:21 pm Post subject: Re: Tak sie zastanawiam, malo tu ludzi powaznych, ale jak te |
|
|
| Monia89 wrote: |
Ty jak sobie bzykasz to jestes zajebisty, a dziewczyna od razu kur.. szmata itd... (nie pochwalam tego akurat, ale jestem ZLA, ze nie jestesmy na rowni traktowane z wami, kazdemu sie chce) napsialam to w imieniu KOBIET hehehe
od marga sie odwal, a pekin to ciota jebana jakich malon nie stwierdzam tego tylko na podstwie ich wygladu, a postow i zachowania na forum |
ale to sa tylko takie 'przyczepiane' okreslenia
kobiety generalnie maja latwiej w zyciu, bo facet niby silny to sie od niego wiecej wymaga itp itd
ok mareg fajny mish, a pekin nie  |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#13 Posted: 09 Sep 2010 01:24 pm Post subject: |
|
|
zawsze chcialem miec cycki i bawic sie nimi przed lustrem 24 godziny na dobę. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#14 Posted: 09 Sep 2010 01:27 pm Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | -Są bardziej uczuciowe
-Jak kobieta jest ładna (nie musi grzeszyć rozumem) to ma w chuj łatwiej. Zaświeci cyckami i już ma : dobrą pracę/bogatego męża
| Monia89 wrote: | | Michald13 wrote: | | Kobiety mają mniejsze możliwości intelektualne, niż faceci. |
Również nie każda kobieta posiada intelekt, Ty jesteś żywym dowodem. |
dziekuje za szczerosc co do intelektu, juz pisalam ze blyskotliwoscia nie grzesze, ale nie jestem glupia
czemu margiem ? ma jakies specialne zdolnosci czy jak, na jakiej podstawie to stwierdzasz ?
hm: po 1 nie każda umie swoje atuty wykorzystać, po 2 nie każda chce w taki sposob zdobyc swoj cel ( malo tego czasem przez to ze jest ladna jest przez otoczenia posadzona o cos czego nie zrobila), po 3 gdybym dupa czy cyckami zdobyla w chuj bogatego typa, ktory nie byłby w moim typie, ale mial hajs myslisz, ze bylaby szczesliwa ?Moze niektore: te puste i materialne, tak, ale nie kazdy sie kieruje tylko takimi wartosciami, piszesz tak jak gdyby kazda ladna/zgrabna dziewczyna byla ZLA, zawsze oceniasz z gory, albo na podstawie wygladu?
a co do 1 czyli uczuciowości... mam w chuj wrazliwych kolegow i w chuj twarde kolezanki wiec kłóciłabym sie 
Last edited by Monia89 on 09 Sep 2010 01:32 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |

|
#15 Posted: 09 Sep 2010 01:29 pm Post subject: Re: Tak sie zastanawiam, malo tu ludzi powaznych, ale jak te |
|
|
| cez wrote: | | Monia89 wrote: |
od marga sie odwal, a pekin to ciota jebana jakich malon nie stwierdzam tego tylko na podstwie ich wygladu, a postow i zachowania na forum |
ale to sa tylko takie 'przyczepiane' okreslenia
kobiety generalnie maja latwiej w zyciu, bo facet niby silny to sie od niego wiecej wymaga itp itd
ok mareg fajny mish, a pekin nie  |
zgadzam sie co do ostatniego stwierdzenia, a co do tematu:
zalezy jak sobie facet wychowa babe, albo odwrotnie, jak facet zawsze narzeka nie moge nie umiem, to baba za niego to zrobi, zamiast na niego czekac i prosic i to dziala w 2 strone na zasadzie wyreczenia, tu mowie akurat o zwiazkach..
a ze w domu mama prosi o pomoc, bo jest kobieta to zrozumiale, facet jest silniejszy fizycznie wiadomka |
|
| Back to top |
|
 |

|
#16 Posted: 09 Sep 2010 01:31 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | zawsze chcialem miec cycki i bawic sie nimi przed lustrem 24 godziny na dobę. |
hehe ;D fajnie jest tylko przez pierwsze 3 minuty, potem nuda nuda nuda ;P nie wiesz co mowisz, serio hehehe majac je na codzien nie sa niczym niezwykłym ;p |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#17 Posted: 09 Sep 2010 01:32 pm Post subject: |
|
|
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
Last edited by Sysio on 09 Sep 2010 01:36 pm; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#18 Posted: 09 Sep 2010 01:38 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Bombel wrote: | -Są bardziej uczuciowe
dziekuje za szczerosc co do intelektu, juz pisalam ze blyskotliwoscia nie grzesze, ale nie jestem glupia
czemu margiem ? ma jakies specialne zdolnosci czy jak, na jakiej podstawie to stwierdzasz ?
hm: po 1 nie każda umie swoje atuty wykorzystać, po 2 nie każda chce w taki sposob zdobyc swoj cel ( malo tego czasem przez to ze jest ladna jest przez otoczenia posadzona o cos czego nie zrobila), po 3 gdybym dupa czy cyckami zdobyla w chuj bogatego typa, ktory nie byłby w moim typie, ale mial hajs myslisz, ze bylaby szczesliwa ?Moze niektore: te puste i materialne, tak, ale nie kazdy sie kieruje tylko takimi wartosciami, piszesz tak jak gdyby kazda ladna/zgrabna dziewczyna byla ZLA, zawsze oceniasz z gory, albo na podstawie wygladu?
a co do 1 czyli uczuciowości... mam w chuj wrazliwych kolegow i w chuj twarde kolezanki wiec kłóciłabym sie  |
Z intelektem żartowałem, nie znam Cię. Z Margiem żartowałem również, jego też nie znam . Nie mogę się o was wypowiadać szczerze, jeżeli was nie znam. Z tym , że kobietom jest łatwiej : nie mówię, że każda ładna chce cyckami zawojować świat, ale bądźmy szczerzy, w tych czasach spotkanie ładnej i inteligentnej dziewczyny zarazem jest niemalże cudem. A z uczuciowością to mówiłem zgodnie ze stereotypami, ostatnimi czasy ludzie zaczęli przechodzić gwałtowne przemiany, faceci stają się płaczkami a kobiety żołnierzami  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
nSybastian
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 578 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#19 Posted: 09 Sep 2010 01:38 pm Post subject: |
|
|
monia ty kurwo _____________________ Rest in peace Sebastian, you will always be with us in our hearts and minds.
November 1st 2005 - June 16th 2009
:'DD |
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 09 Sep 2010 01:42 pm Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Monia89 wrote: | | Bombel wrote: | -Są bardziej uczuciowe
a co do 1 czyli uczuciowości... mam w chuj wrazliwych kolegow i w chuj twarde kolezanki wiec kłóciłabym sie  |
Z intelektem żartowałem, nie znam Cię. Z Margiem żartowałem również, jego też nie znam . Nie mogę się o was wypowiadać szczerze, jeżeli was nie znam. Z tym , że kobietom jest łatwiej : nie mówię, że każda ładna chce cyckami zawojować świat, ale bądźmy szczerzy, w tych czasach spotkanie ładnej i inteligentnej dziewczyny zarazem jest niemalże cudem. A z uczuciowością to mówiłem zgodnie ze stereotypami, ostatnimi czasy ludzie zaczęli przechodzić gwałtowne przemiany, faceci stają się płaczkami a kobiety żołnierzami  |
hehe w polowie sie zgodze, i milo, ze nie oceniasz na powaznie na postawie forum, postow itd...
a co do typu kobit, nie wiem jaki jest twoj, ale gdybym byla w Twoim typie i poznalbys mnie to chcialbys zebym zostala Twoja żonką ;D hahaaha
a tak poważnie to pewnie połowa, albo nawet wieksza polowa ludzi z forum polubiłaby mnie bardzo po zapoznaniu i pewnie najbardziej Ci agresywnie i anty nastawieni  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|