|
| Author |
Message |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#1 Posted: 25 Oct 2010 09:13 am Post subject: Fatality |
|
|
Słyszałem plotkę, że jesteś gimnazjalnym pomiotem, prawda to? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 25 Oct 2010 09:13 am Post subject: Re: Fatality |
|
|
| Bombel wrote: | | Słyszałem plotkę, że jesteś gimnazjalnym pomiotem, prawda to? |
patrz poprzedni temat |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#3 Posted: 25 Oct 2010 09:13 am Post subject: |
|
|
FATALITY TARDALITY _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#4 Posted: 25 Oct 2010 09:16 am Post subject: Re: Fatality |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Słyszałem plotkę, że jesteś gimnazjalnym pomiotem, prawda to? |
patrz poprzedni temat |
Nie chce mi się szukać  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#5 Posted: 25 Oct 2010 09:19 am Post subject: |
|
|
Znalazłem, ale nie ma tam odpowiedzi na moje pytanie. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#6 Posted: 25 Oct 2010 09:20 am Post subject: |
|
|
A TY SLYSZALEM JESTES POWIERNIKIEM PIERSCIENIA _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#7 Posted: 25 Oct 2010 09:27 am Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | A TY SLYSZALEM JESTES POWIERNIKIEM PIERSCIENIA |
Jestem ale nie zmieniaj tematu . Jesteś pomiotem z gimnazjum? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#8 Posted: 25 Oct 2010 09:28 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Fatality wrote: | | A TY SLYSZALEM JESTES POWIERNIKIEM PIERSCIENIA |
Jestem ale nie zmieniaj tematu . Jesteś pomiotem z gimnazjum? |
Wykluczam, napisal mi ze ma prace licencjacka na temat:
"Opisz swoje wymarzone wakacje, praca od 25 do 50 slow" |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#9 Posted: 25 Oct 2010 09:29 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Fatality wrote: | | A TY SLYSZALEM JESTES POWIERNIKIEM PIERSCIENIA |
"Opisz swoje wymarzone wakacje, praca od 25 do 50 slow" |
Aha, w takim razie jestem pełen szacunku i uznania.
GIMNAZJUM>FATALITY
Last edited by Bombel on 25 Oct 2010 09:29 am; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#10 Posted: 25 Oct 2010 09:29 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Fatality wrote: | | A TY SLYSZALEM JESTES POWIERNIKIEM PIERSCIENIA |
"Opisz swoje wymarzone wakacje, praca od 25 do 50 slow" | ; DDD _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#11 Posted: 25 Oct 2010 09:31 am Post subject: |
|
|
Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#12 Posted: 25 Oct 2010 09:34 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Powiem tak, z Fatalitym da sie na powazne tematy pogadac poza forum cuz zachowuje dystans do internetu i tutaj tylko robi z siebie kretyna jak kazdy normalny, zdrowo podchodzacy do internetu uzytkownik.
Eot w sumie. |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#13 Posted: 25 Oct 2010 09:38 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Powiem tak, z Fatalitym da sie na powazne tematy pogadac poza forum cuz zachowuje dystans do internetu i tutaj tylko robi z siebie kretyna jak kazdy normalny, zdrowo podchodzacy do internetu uzytkownik.
Eot w sumie. |
Nie wiem , ze mno nie chce rozmawiac. Najczesciej rozmowa zaczyna sie od mojego czesc a konczy na jego wypierdalaj , ktorym odpowiada na moje czesc  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#14 Posted: 25 Oct 2010 09:41 am Post subject: |
|
|
ale kuwry spamujecie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#15 Posted: 25 Oct 2010 09:43 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Eot w sumie. |
Nie wiem , ze mno nie chce rozmawiac. Najczesciej rozmowa zaczyna sie od mojego czesc a konczy na jego wypierdalaj , ktorym odpowiada na moje czesc  |
Cuz rowiesnicy pewnie |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#16 Posted: 25 Oct 2010 09:47 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Eot w sumie. |
Nie wiem , ze mno nie chce rozmawiac. Najczesciej rozmowa zaczyna sie od mojego czesc a konczy na jego wypierdalaj , ktorym odpowiada na moje czesc  |
Cuz rowiesnicy pewnie |
 _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#17 Posted: 25 Oct 2010 09:49 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Eot w sumie. |
Cuz rowiesnicy pewnie |
 |
Wyczul rywalizacje |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź

|
#18 Posted: 25 Oct 2010 09:53 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Eot w sumie. |
Cuz rowiesnicy pewnie |
 |
Wyczul rywalizacje |
Pierw wiadomość, że lubisz szerszenie, teraz to?! Już nie jesteśmy e-kolegami  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#19 Posted: 25 Oct 2010 09:57 am Post subject: |
|
|
| Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | | Kolba wrote: | | Bombel wrote: | Tak na prawdę to gówno mnie to interesuje, wiek o niczym nie świadczy, poza tym co to za różnica 14 czy 18 lat, mongoł ma 21 chyba a nadal jest żółty  |
Eot w sumie. |
Cuz rowiesnicy pewnie |
 |
Wyczul rywalizacje |
Pierw wiadomość, że lubisz szerszenie, teraz to?! Już nie jesteśmy e-kolegami  |
NIeereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  |
|
| Back to top |
|
 |
|