|
|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#1 Posted: 17 Nov 2010 07:43 pm Post subject: Dużo info o Guild Wars 2 |
|
|
Guild Wars oferuje graczom dwa tryby gry: PvP (ang. Player versus Player) oraz PvE (ang. Player versus Environment). W trybie PvP gracze formują 4-, 8- osobowe drużyny, składające się z ludzkich przeciwników i stają naprzeciwko siebie w jednym z trybów walki. Z kolei w trybie PvE gracze biorą udział w trybie fabularnym (walczą z potworami, wykonują misje, itp.), w którym stawiają czoło komputerowym przeciwnikom. W tym trybie również mogą tworzyć drużyny składające się z ludzkich graczy, jednak możliwe jest wykorzystanie komputerowych pomocników: NPCów oraz wprowadzonych od kampanii Nightfall bohaterów. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 17 Nov 2010 07:45 pm Post subject: |
|
|
Chodzi chyba o to, że - jakkolwiek laicko pod względem technicznym by to nie brzmiało - przy 'chwilowym' dc (takim, w którym postać ma szansę jeszcze wrócić, ba, wręcz stoi gdzieś sobie) drugiej osoby nie odeśle do kapliczki, natomiast przy dc totalnym (postaci już nie ma na mapie) odeśle, ale wtedy już druga osoba nie ma szansy na powrót.
Am I right? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#3 Posted: 17 Nov 2010 07:48 pm Post subject: |
|
|
W tym trybie również mogą tworzyć drużyny składające się z ludzkich graczy, jednak możliwe jest wykorzystanie komputerowych pomocników: NPCów??? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

|
#4 Posted: 17 Nov 2010 07:49 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | W tym trybie również mogą tworzyć drużyny składające się z ludzkich graczy, jednak możliwe jest wykorzystanie komputerowych pomocników: NPCów??? |
Chodzi mi o ten gdzie pisze "Watch Sanctum Cay cutscene to uncover this area" . Wykonałem tą misje jako leader i jako nie leader ... już 3 razy . I nie wiem jak to odblokować. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#5 Posted: 17 Nov 2010 07:50 pm Post subject: |
|
|
| grzejnik wrote: | | Shapiro wrote: | | W tym trybie również mogą tworzyć drużyny składające się z ludzkich graczy, jednak możliwe jest wykorzystanie komputerowych pomocników: NPCów??? |
Chodzi mi o ten gdzie pisze "Watch Sanctum Cay cutscene to uncover this area" . Wykonałem tą misje jako leader i jako nie leader ... już 3 razy . I nie wiem jak to odblokować. |
Jeżeli chodzi tobie o to, że nie będziesz miał z kimś grać - śpij spokojnie, ludu jest sporo(zasługa HoM Calculator? ) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Krejzi
Group: Members Joined: 05 May 2010 Posts: 2231 Gold: 0.00
|
#6 Posted: 18 Nov 2010 02:38 am Post subject: |
|
|
| cze fajna gra? |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#8 Posted: 18 Nov 2010 03:05 am Post subject: |
|
|
| ja gram, zajebista z niczym sie nie rowna |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |