|
|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#21 Posted: 17 Nov 2010 07:30 pm Post subject: |
|
|
JEM GUWNO ASSASSIN PVP _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#22 Posted: 17 Nov 2010 07:31 pm Post subject: |
|
|
| du føler dig nede, mand |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#23 Posted: 17 Nov 2010 07:31 pm Post subject: |
|
|
Anonde katuk 2mar nd 2mades shokoler... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#24 Posted: 17 Nov 2010 07:36 pm Post subject: |
|
|
Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik
 Group: Members Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2121 Gold: 0.01 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#25 Posted: 17 Nov 2010 07:43 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Shapiro wrote: | | Meet me at Top Shops at 8ish, outside Wilkos? | ju jeni ndjenjë poshtë, njeriu |
Pisz po polsku kurwo.
Ja nie jestem pewien, można by go chyba zdobyć ale to by wykorzystywało bug gry więc i tak dali by ci bana.
Mianowicie gdy wyjdziemy z gry alt+F4 wyrzuca nas z drużyny i przez to nasz kolega może umierać i być wskrzeszanym przy kapliczce. Jednak trzeba wrócić do gry chyba przed upływem 5 minut bo wtedy możemy przywrócić połączenie i znowu się wyrzucamy na te 5 minut. Nie wiem czy to zadziała i mam nadzieje, że każdy mnie zrozumiał, tyle że jest jeden minus tej metody gracz który wychodzi z gry musi być obecny podczas całego death-levelingu.
Edit: e... tam odrazy głupoty gadam, próbował ktoś?
Edit 2: to do Szydola, czytaj ze zrozumieniem "NASZ KOLEGA" rozum to jako 2 osoba w drużynie. Przydało by się stworzyć w Prophecies oddzielny, przyklejony temat "Dyskusje i pytania odnośnie Pre-Searingu" _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik

|
#26 Posted: 17 Nov 2010 07:44 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac |
dlaczego masz flage szwecyji? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#27 Posted: 17 Nov 2010 07:46 pm Post subject: |
|
|
| grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac |
dlaczego masz flage szwecyji? |
Bo Carbon Based Lifeforms <3 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#28 Posted: 17 Nov 2010 07:47 pm Post subject: |
|
|
luk jest w kuwsze _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#29 Posted: 17 Nov 2010 07:48 pm Post subject: |
|
|
W kufsze, Xunlai, malo miejsca na Fellblade dedicated _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik

|
#30 Posted: 17 Nov 2010 07:48 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac |
Bo Carbon Based Lifeforms <3 |
lubię sobie czasem w domu zapuścić, ale jak patrzyłem na ten filmik z koncertu na którym byliście, to chyba na trzeźwo nie dałoby rady. PVP rulez _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#31 Posted: 17 Nov 2010 07:49 pm Post subject: |
|
|
ogólnie polacy w gw to w 40% spamerzy, 50% noł lajfy, 10% ogarniający i w miare porządni gracze, ale dość trudno trafić na te 10% _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik

|
#32 Posted: 17 Nov 2010 07:51 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | ogólnie polacy w gw to w 40% spamerzy, 50% noł lajfy, 10% ogarniający i w miare porządni gracze, ale dość trudno trafić na te 10% |
Pierdzę papryczkami Odblokował ktoś ten teren ? Nadal nie dochodzę do skutku z odblokowaniem tego fragmentu.. Farmiliście tam kiedykolwiek solo? Znacie jakieś dobre buildy? (nie, nie mówicie mi teraz o pvx bo tam znalazłem tylko 1 build z czego najwyżej taki sobie) _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#33 Posted: 17 Nov 2010 07:52 pm Post subject: |
|
|
40/40 -to % szansa na odnowienie i skrocony czas rzucania czarow z atrybutu. 40/40 to wand i offhand (czyli rozdzka i fokus) z specjalnymi modami
40/20/20 - odnawianie,czas rzucania i 20% dluzsze ench - to staff(czyli kostur  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#34 Posted: 17 Nov 2010 07:54 pm Post subject: |
|
|
| grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac |
lubię sobie czasem w domu zapuścić, ale jak patrzyłem na ten filmik z koncertu na którym byliście, to chyba na trzeźwo nie dałoby rady. PVP rulez |
Enter Riven Earth from Rata Sum and get the blessing"
Wyjdź z Rata Sum do Rozdartych Ziem i zdobądź błogosławieństwo (chodzi o asurańskiego strażnika przy kapliczce).
"This build is used to quickly farm raptors in hard mode. "
Ten build jest używany do szybkiego farmienia raptorów w hard mode.
Myślę, że wszystko jest zrozumiałe...
Nie byliśmy trzeźwi _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#35 Posted: 17 Nov 2010 07:55 pm Post subject: |
|
|
Wczesny observe pokazuje tryumfalny powrot dwoch parasow (ktorzy chyba zostali lekko zapomnieni przy update'cie) oraz defenso-spike'ow na dwoch elemach (blinder+water). Jest to w sumie kontynuacja polityki "nie mamy czasu, nerfimy to o co jest najglosnieszy placz".
Idac powyzszym tropem bawi mnie, ze wciaz nieruszony jest PoD(zwlaszcza na me/n), a i Strip ma sie dobrze; chociaz przy elemach na aura of restoration ten drugi jest mocno przydatny, tyle ze przewaznie uzywa sie go do spike'u... jak to w GW - do nerfu zabraklo kolejnej spike'owej mety/MT, chociaz w przeszlosci skille, ktore sciagaly wiecej niz jeden ench dostawaly przynajmniej te 2 sekundy castu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#36 Posted: 17 Nov 2010 07:56 pm Post subject: |
|
|
This game kicks ass! _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#37 Posted: 17 Nov 2010 08:01 pm Post subject: |
|
|
Witam.
Mam pytanie do osób grających elementalistami posiadającymi długie włosy/kucyka. Czy w czasie gry występują jakieś przenikania z armorem czy też jakoś źle to wygląda (w inny sposób)? Chodzi mi głównie o Ancienta.
Z góry dziękuje za odpowiedź. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
grzejnik

|
#38 Posted: 17 Nov 2010 08:02 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | grzejnik wrote: | | Azure wrote: | | Ja to pierdole zdejmuje kominiare zakladam ja wtedy gdy ide spamowac |
lubię sobie czasem w domu zapuścić, ale jak patrzyłem na ten filmik z koncertu na którym byliście, to chyba na trzeźwo nie dałoby rady. PVP rulez |
Enter Riven Earth from Rata Sum and get the blessing"
Wyjdź z Rata Sum do Rozdartych Ziem i zdobądź błogosławieństwo (chodzi o asurańskiego strażnika przy kapliczce).
"This build is used to quickly farm raptors in hard mode. "
Ten build jest używany do szybkiego farmienia raptorów w hard mode.
Myślę, że wszystko jest zrozumiałe...
Nie byliśmy trzeźwi |
no to raczej pewne.) ogólnie napisałem, że na trzeźwo tak sobie. PoD(zwlaszcza na me/n), a i Strip ma sie dobrze; _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut

|
#39 Posted: 17 Nov 2010 08:04 pm Post subject: |
|
|
może mi ktoś podać jaką wybrać drugą profe dla elemntalisty i jakiś 1, 2 buildy do pve mam tylko kampanie NightFall. Wpisywałem w wyszukiwarce elemntalista druga profa/profesja/ specjalizacja i nic. Z góry dziękuje za odpowiedzi. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Minutka
 Group: Members Joined: 08 Apr 2010 Posts: 2756 Gold: 1.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
|
| Back to top |
|