|
| Author |
Message |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#1 Posted: 02 Dec 2010 09:47 am Post subject: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Oczywiscie piszac to wlasnie odpalam portale mieszkaniowe i zaczynam szukac pokoju |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#2 Posted: 02 Dec 2010 09:50 am Post subject: |
|
|
Wyczuwam niezliczone pokłady atencji.
nie. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 02 Dec 2010 09:50 am Post subject: |
|
|
| oczywko zrobiles zdjecia zeby pokazac wlascicielce? |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#4 Posted: 02 Dec 2010 09:51 am Post subject: |
|
|
a za te 200zł to ile by to kabanosuw było ;/ _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#5 Posted: 02 Dec 2010 09:56 am Post subject: |
|
|
Dzieki za pomysl Cez, tak wlasnie zrobie. Wszedlem wlasnie do kuchni, 90% podlogi jest pokryte woda siegajaca kostek, od chuja kartonow i innego scierwa lezy na podlodze, dzieki Bogu do lodowki nie musialem "plynac" i moglem schowac zarcie. No ale to juz jest przesada. Najgorsze jest to, ze wlasnie przegladam portale i nie ma nic dla mnie w przystepnych cenach, szukam czegos do ok. ~500zl bo wiecej nn.
@Cukrzyk: Skurwiaj ograniczony gimbusie, w chuju mam atencje |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#6 Posted: 02 Dec 2010 09:59 am Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Oczywiscie piszac to wlasnie odpalam portale mieszkaniowe i zaczynam szukac pokoju | aha ;D _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#7 Posted: 02 Dec 2010 10:00 am Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Oczywiscie piszac to wlasnie odpalam portale mieszkaniowe i zaczynam szukac pokoju | aha ;D |
AHAHHAHAHAHAHHA |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#8 Posted: 02 Dec 2010 10:01 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Dzieki za pomysl Cez, tak wlasnie zrobie. Wszedlem wlasnie do kuchni, 90% podlogi jest pokryte woda siegajaca kostek, od chuja kartonow i innego scierwa lezy na podlodze, dzieki Bogu do lodowki nie musialem "plynac" i moglem schowac zarcie. No ale to juz jest przesada. Najgorsze jest to, ze wlasnie przegladam portale i nie ma nic dla mnie w przystepnych cenach, szukam czegos do ok. ~500zl bo wiecej nn.
@Cukrzyk: Skurwiaj ograniczony gimbusie, w chuju mam atencje |
sadze ze w internecie gowno znajdziesz, bo kazdy gimbus ktory cos szuka na pewno odrazu sprawdza w necie i gdy tylko cos sie pojawi odrazu dzwoni, musisz raczej poszukac w gazetach ogloszeniach, przejsc sie po akademikach, miasteczkach studenckich itp |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#9 Posted: 02 Dec 2010 10:01 am Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Oczywiscie piszac to wlasnie odpalam portale mieszkaniowe i zaczynam szukac pokoju | aha ;D |
Jak panowie rozmawiaja to spierdolency nie szczekaja wiec nie masz prawa glosu tutaj.
Last edited by Kolba on 02 Dec 2010 10:02 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#10 Posted: 02 Dec 2010 10:03 am Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Jak panowie rozmawiaja to spierdolency nie szczekaja wiec nie masz prawa glosu tutaj. | ;d nie jestem panem _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#11 Posted: 02 Dec 2010 10:17 am Post subject: |
|
|
zajeb im kurwa po mordzie karzdemu po kolei cep na pysk i pizdy w parterze _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#12 Posted: 02 Dec 2010 01:18 pm Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Jak panowie rozmawiaja to spierdolency nie szczekaja wiec nie masz prawa glosu tutaj. | ;d nie jestem panem |
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o kurwa _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#13 Posted: 02 Dec 2010 01:22 pm Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Jak panowie rozmawiaja to spierdolency nie szczekaja wiec nie masz prawa glosu tutaj. | ;d nie jestem panem |
WIĘC ZAMKNIJ KURWA PIZDE SZMATO _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#14 Posted: 02 Dec 2010 01:33 pm Post subject: |
|
|
chillout _____________________
|
| Back to top |
|
 |
NoCze Mały skurwysyn
 Group: Members Joined: 24 Nov 2010 Posts: 10326 Gold: -0.10

Status: Warn:  Reputation: 23
|
#15 Posted: 02 Dec 2010 01:41 pm Post subject: Re: No kurwa to przeszlo moje wszystkie oczekiwania |
|
|
| Kolba wrote: | Przyjechalem wlasnie na stancje, zastalem tam brod, smrod i ubostwo. Wspollokatorzy spia, wszedzie brudno, masa butelek i innego syfu, zauwazylem tez, ze ktos siedzial na mojej kanapie bo lezy sobie komputer i jakies okruchy sa. Miarka sie przebrala, jak wstana to maja wszystko sprzatnac bo jak nie to kurwa trudno, bede wrednym skurwysynem i pierdolona konfitura ale zrobie wszystko zeby sie chujow pozbyc, pojde do wlascicielki i powiem, ze albo obniza mi o 200zl czynsz za ten zaniedbany syf albo oni wylatuja bo dalej tak nie bedzie.
Oczywiscie piszac to wlasnie odpalam portale mieszkaniowe i zaczynam szukac pokoju |
BRÓD |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#16 Posted: 02 Dec 2010 01:46 pm Post subject: |
|
|
BRUD SMRUD I UBUSTWO _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
|
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#17 Posted: 02 Dec 2010 01:46 pm Post subject: |
|
|
| iście plebejski problem |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#18 Posted: 02 Dec 2010 01:47 pm Post subject: |
|
|
kerancja _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality

|
#19 Posted: 02 Dec 2010 01:47 pm Post subject: |
|
|
skaczoncy skokobryku ostatnio na forum zrobiles sie bardzo niemily _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|