|
| Author |
Message |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#1 Posted: 02 Dec 2010 08:20 pm Post subject: śpioch rzułta mento |
|
|
idziemy na browara? (tylko nie ma puszczania muzyki z twojego telefonu) _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
seba
Group: Banned Joined: 28 Nov 2010 Posts: 116 Gold: 0.50
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#2 Posted: 02 Dec 2010 08:21 pm Post subject: |
|
|
Zadajesz się z tym rzułtkiem? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#3 Posted: 02 Dec 2010 08:23 pm Post subject: |
|
|
jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#4 Posted: 02 Dec 2010 08:23 pm Post subject: |
|
|
| seba wrote: | | Zadajesz się z tym rzułtkiem? |
klepanke mu robie regularnie za korzenie _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#5 Posted: 02 Dec 2010 08:24 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mam znajomych w koninie, kurwa, wybieram sie do nich od roku. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
seba
Group: Banned Joined: 28 Nov 2010 Posts: 116 Gold: 0.50
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#6 Posted: 02 Dec 2010 08:24 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | seba wrote: | | Zadajesz się z tym rzułtkiem? |
klepanke mu robie regularnie za korzenie |
<5> _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 02 Dec 2010 08:27 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
mam znajomych w koninie, kurwa, wybieram sie do nich od roku. | a jest tam cos ciekawego zebys mi polecił? btw. za 3godziny mam pobudke ;p _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#8 Posted: 02 Dec 2010 09:02 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
mam znajomych w koninie, kurwa, wybieram sie do nich od roku. | a jest tam cos ciekawego zebys mi polecił? btw. za 3godziny mam pobudke ;p |
konin to dziura w chuj. do poznania najblizej z wiekszych ciekawych miast _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#9 Posted: 02 Dec 2010 09:03 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
mam znajomych w koninie, kurwa, wybieram sie do nich od roku. | a jest tam cos ciekawego zebys mi polecił? btw. za 3godziny mam pobudke ;p |
konin to dziura w chuj. do poznania najblizej z wiekszych ciekawych miast | No to może do Riviery do Kaczorowa chociaż wstąpimy w drodze powrotnej ;/ _____________________
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#10 Posted: 03 Dec 2010 02:33 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
ja uwielbiam zawierac nowe znajomosci bo zawsze jest milion tematow do pogadania, zdychaj kurwo rzulta _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#11 Posted: 03 Dec 2010 04:30 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | jutro jadę do Konina to raz, a dwa - jakoś nie przepadam za nawiązywaniem zupełnie nowych znajomości ; / Po prostu nie lubię, bo nie ma o czym gadać ... ; / |
ja uwielbiam zawierac nowe znajomosci bo zawsze jest milion tematow do pogadania, zdychaj kurwo rzulta |
| Pekin wrote: | | idziemy na browara? (tylko nie ma puszczania muzyki z twojego telefonu) | ze tak pozwolę sobie sie zapytać Skąd ten pomysł ?
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Dec 2010 04:40 am; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|