dam ci mrocznego cepa w ryj niedzwiedzia zaglady i potepienia +3
nn _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ja mam berserkerski topur nie na wisci i on ma 34k dmg smieciu mam cie na chita hahahaa _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Wklejam tu ścianę tekstu
Reguła łańcuchowa daje się uogólniać na wszystkie interesujące przypadki. Na przykład, analogiczne twierdzenie można wypowiedzieć dla funkcji określonych między przestrzeniami unormowanymi. W szczególności, gdy funkcje działają między przestrzeniami i dla pewnych n,m naturalnych, to reguła łańcuchowa sprowadza się do mnożenia odpowiednich macierzy Jacobiego. W pełnej ogólności twierdzenie o różniczkowaniu złożenia można sformułować w następujący sposób:
Niech będą przestrzeniami unormowanymi, będą niepustymi, otwartymi podzbiorami oraz dane będą funkcje , że . Jeśli f jest różniczkowalna w punkcie , to złożenie jest różniczkowalne w punkcie f(x0) oraz _____________________
[img][img]C:\Documents and Settings\MamaFilipa\MójFolderDiablo\zdjeciezwojuw.flac[/img][/img][GVideo][img]C:\Documents and Settings\MamaFilipa\MójFolderDiablo\zdjeciezwojuw.flac[/img][/GVideo][url=[img]C:\Documents and Settings\MamaFilipa\MójFolderDiablo\zdjeciezwojuw.flac[/img]]Web Page Name[/url]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum