|
| CZY PAN JEZUS JEST TĘPYM ŚMIECIEM? |
| Tak |
|
83% |
[ 15 ] |
| Tak |
|
16% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 18 |
|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#61 Posted: 09 May 2011 04:32 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | an srubokrecie an do samoglosek a do spolglosek |
zamknij pysk biedacki smieciu _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#62 Posted: 09 May 2011 05:12 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | an srubokrecie an do samoglosek a do spolglosek |
zamknij pysk biedacki smieciu | zamknij kurwa morde, jak smiesz mowic tak do mojego czlowieka gildyjnego?  |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#63 Posted: 09 May 2011 06:25 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | an srubokrecie an do samoglosek a do spolglosek |
zamknij pysk biedacki smieciu | zamknij kurwa morde, jak smiesz mowic tak do mojego czlowieka gildyjnego?  | jest smieciem jak wiecej twojej gildii _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#64 Posted: 09 May 2011 06:31 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | | Monia89 wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | an srubokrecie an do samoglosek a do spolglosek |
zamknij pysk biedacki smieciu | zamknij kurwa morde, jak smiesz mowic tak do mojego czlowieka gildyjnego?  | jest smieciem jak wiecej twojej gildii | milcz. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#65 Posted: 09 May 2011 06:34 am Post subject: |
|
|
mialo byc wiekszosc moniq czemu tak brzydko do mnie mowisz?  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |

|
#66 Posted: 09 May 2011 06:34 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | mialo byc wiekszosc moniq czemu tak brzydko do mnie mowisz?  | w mojej gildii nie ma smieci, bo obrazasz moich ludzi, elo . nie bedzie wiecej usmeichow. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#67 Posted: 09 May 2011 06:40 am Post subject: |
|
|
masz cala mase smieci dziwie sie ze gildia nie nazywa sie "wysypisko"  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |

|
#68 Posted: 09 May 2011 07:01 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | masz cala mase smieci dziwie sie ze gildia nie nazywa sie "wysypisko"  | zaraz usune cie z fb, zablokuje na fb i wyzwe na d3  |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#69 Posted: 09 May 2011 07:02 am Post subject: |
|
|
za to ze obrazam twoja gildie na forum o diablo?  _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |

|
#70 Posted: 09 May 2011 07:04 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | za to ze obrazam twoja gildie na forum o diablo?  | tak, mialo byc zablokuje na gg, ale na fb tez moge ;d hehe
przeciez to zarciki |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#71 Posted: 09 May 2011 07:04 am Post subject: |
|
|
czy tepy to nie wiem, pewnie troche
ale na pewno zgimbusialy, glupi i nie majacy pojecia o niczym _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#72 Posted: 09 May 2011 07:05 am Post subject: |
|
|
WIDZE MONIU ZE SLONECZKO SPRZYJA TWOJEMU POCZUCIU HUMORU
dobrze ze napisalas iz zartujesz bo juz mialem relanium w kieliszeczku nalane :/ _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
|
#73 Posted: 09 May 2011 07:09 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | czy tepy to nie wiem, pewnie troche
ale na pewno zgimbusialy, glupi i nie majacy pojecia o niczym |
dziekuje, moge prosic o wiecej? _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |

|
#74 Posted: 09 May 2011 07:14 am Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | WIDZE MONIU ZE SLONECZKO SPRZYJA TWOJEMU POCZUCIU HUMORU
dobrze ze napisalas iz zartujesz bo juz mialem relanium w kieliszeczku nalane :/ | hue hue nie jestem taka okrutna ;D ale pamietaj na przyszlosc ze mna nie przelewki |
|
| Back to top |
|
 |
mail2adobe1
Group: Members Joined: 26 Aug 2012 Posts: 2 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#75 Posted: 26 Aug 2012 01:47 pm Post subject: Czy Pan Jezus jest tempym śmieciem |
|
|
Wiele osób wierzy że on jest ty co pomoże i doprowadzi do szczęścia. Po jakiego h. mamy czekać na łaskę jakiegoś Jezusa. Chcesz cokolwiek mieć w życiu to jak jesteś w stanie to mieć to tylko się staraj o to jak nie jesteś w stanie osiągnąć celu swojego życia , lub nawet uzyskac pomocy w krytycznej, tragicznej sytuacji to niestety nic z tego nie będzie i musisz się pogodzić z realiami życia że tej pomocy nie uzyskasz.
Biedny Jezus co nigdy praktycznie nie pracował , żył na łasce ludzi jak żebrak z 12 mężczyznami których tak zauroczył że zostawili dla niego dzieci, żony i kochanki. Nie akceptował tylko Judasza
który się mu tyle razy oświadczał. Wolał Piotra od niego. Jego powalający urok i zapach wody po goleniu.
Kochani jedno tylko słówko. Nigdy nie wierzcie w żadne opowieści o Jezusie. Spójżcie na problemy ludzi którzy przeżyli raka, są samotni, stracili rodzinę, są starzy samotni chorzy i biedni bez wyjścia. leżą gdzieś na ulicy błagając o okruszek chleba. Jednak ten Jezus się nad nimi nie lituje, ich nie błogosławi. To nie jest jakiś jezu cierpiący którego głupi kościół ucy widzieć w ludziach powodując totalną paranoję i obsesje u tych co tak szczerze uwierzą.
To są prawdziwi ludzie na tym za*jechanym świecie , teraz jeden raz i nigdy więcej, jak inne zwierzątka boże co im się głowy odcina i przerabia na płaszcze i paski do spodni.
Wniosek, Jezus był człowiekiem który lubiał obracać się w towarzystwie mężczyzn. Nie akceptował tylko judasza który był bi nie homo. Jezus uczy że pieniądze są nie potrzebne w zyciu. Tylko trzeba sie modlić i nie pracować. Ludzie ci dadzą - ci co muszą pracować - dzadzą jeść, pić, sprzedadzą ziemie na tzw. jałmużnę. rozdadzą wszystko i potem pójdą na zasiłek.
Mieszkam w Irlandii. Spotkałem tu kilka osób fanatycznych którym nigdy nie będzie można udowodnić w rozmowie , logicznym rozumowaniem że żaden Jezus nikomu nie pomaga w życiu.
Niestety te osoby to są Polacy. Jedna nawet myła nogi ludziom w kościele. --Co???
Wiecie co, jak kiedyś będziecie głodni i nie będziecie mieli na jedzenie z jakiegoś powodu, albo umrze wam dziecko czy ojciec, może staniecie się kalekami na wozku lub pod aparatura na całe życie - ciesząc się widokiem sufitu, drzwi, delektując się samotnością i opusczeniem. Zacznijcie powoli zastanawiać się - co wy -my - wogole znaczymy w życiu na świecie i dla jakiegoś boga ojca co - sczerze gdyby jakaś żona miała takiego męża i mieli by oni dzieci a ten ojciec by dbał o nich wszystkich jak ten ku*to by naprawdę i ona i i te dzieci zostawiły go zupełnie
, o nim zapomniały i nigdy by go nie chciały znać za tę podłość jaką im dał za cierpienie i nic pozatym.
Zycie może być wspaniałe i niesamowite. Ale tylko wtedy gdy zrealizujecie swoje marzenia i zostawicie to co namieszali w głowach ci co wżyciu nigdy nie uszestniczyli, nigdy nie pracowali , nie troszczyli się o nikogo i nie mieli obowiązków. Tępi nauczyciele ja Jezus co ja w tym filmie forest gump wyprowadził wszystkich zakochanych w nim na pustynie. by potem ich zostawić w tej samej sytuacji lub nieraz gorszej niż przedtem. Błogosławieni ubodzy i głupi, ślepi i głusi bo oni prawdy nie znają.
Fanatycy nigdy nie przyznają racji że tak Jezus jest śmieciem bo widziałem ludzi których dotknęło życie naprawdę a on im w żaden sposób nie pomógł - wszechmogący wytwór pragnień ludzkich. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#76 Posted: 26 Aug 2012 03:30 pm Post subject: Re: Czy Pan Jezus jest tempym śmieciem |
|
|
| mail2adobe1 wrote: | Wiele osób wierzy że on jest ty co pomoże i doprowadzi do szczęścia. Po jakiego h. mamy czekać na łaskę jakiegoś Jezusa. Chcesz cokolwiek mieć w życiu to jak jesteś w stanie to mieć to tylko się staraj o to jak nie jesteś w stanie osiągnąć celu swojego życia , lub nawet uzyskac pomocy w krytycznej, tragicznej sytuacji to niestety nic z tego nie będzie i musisz się pogodzić z realiami życia że tej pomocy nie uzyskasz.
Biedny Jezus co nigdy praktycznie nie pracował , żył na łasce ludzi jak żebrak z 12 mężczyznami których tak zauroczył że zostawili dla niego dzieci, żony i kochanki. Nie akceptował tylko Judasza
który się mu tyle razy oświadczał. Wolał Piotra od niego. Jego powalający urok i zapach wody po goleniu.
Kochani jedno tylko słówko. Nigdy nie wierzcie w żadne opowieści o Jezusie. Spójżcie na problemy ludzi którzy przeżyli raka, są samotni, stracili rodzinę, są starzy samotni chorzy i biedni bez wyjścia. leżą gdzieś na ulicy błagając o okruszek chleba. Jednak ten Jezus się nad nimi nie lituje, ich nie błogosławi. To nie jest jakiś jezu cierpiący którego głupi kościół ucy widzieć w ludziach powodując totalną paranoję i obsesje u tych co tak szczerze uwierzą.
To są prawdziwi ludzie na tym za*jechanym świecie , teraz jeden raz i nigdy więcej, jak inne zwierzątka boże co im się głowy odcina i przerabia na płaszcze i paski do spodni.
Wniosek, Jezus był człowiekiem który lubiał obracać się w towarzystwie mężczyzn. Nie akceptował tylko judasza który był bi nie homo. Jezus uczy że pieniądze są nie potrzebne w zyciu. Tylko trzeba sie modlić i nie pracować. Ludzie ci dadzą - ci co muszą pracować - dzadzą jeść, pić, sprzedadzą ziemie na tzw. jałmużnę. rozdadzą wszystko i potem pójdą na zasiłek.
Mieszkam w Irlandii. Spotkałem tu kilka osób fanatycznych którym nigdy nie będzie można udowodnić w rozmowie , logicznym rozumowaniem że żaden Jezus nikomu nie pomaga w życiu.
Niestety te osoby to są Polacy. Jedna nawet myła nogi ludziom w kościele. --Co???
Wiecie co, jak kiedyś będziecie głodni i nie będziecie mieli na jedzenie z jakiegoś powodu, albo umrze wam dziecko czy ojciec, może staniecie się kalekami na wozku lub pod aparatura na całe życie - ciesząc się widokiem sufitu, drzwi, delektując się samotnością i opusczeniem. Zacznijcie powoli zastanawiać się - co wy -my - wogole znaczymy w życiu na świecie i dla jakiegoś boga ojca co - sczerze gdyby jakaś żona miała takiego męża i mieli by oni dzieci a ten ojciec by dbał o nich wszystkich jak ten ku*to by naprawdę i ona i i te dzieci zostawiły go zupełnie
, o nim zapomniały i nigdy by go nie chciały znać za tę podłość jaką im dał za cierpienie i nic pozatym.
Zycie może być wspaniałe i niesamowite. Ale tylko wtedy gdy zrealizujecie swoje marzenia i zostawicie to co namieszali w głowach ci co wżyciu nigdy nie uszestniczyli, nigdy nie pracowali , nie troszczyli się o nikogo i nie mieli obowiązków. Tępi nauczyciele ja Jezus co ja w tym filmie forest gump wyprowadził wszystkich zakochanych w nim na pustynie. by potem ich zostawić w tej samej sytuacji lub nieraz gorszej niż przedtem. Błogosławieni ubodzy i głupi, ślepi i głusi bo oni prawdy nie znają.
Fanatycy nigdy nie przyznają racji że tak Jezus jest śmieciem bo widziałem ludzi których dotknęło życie naprawdę a on im w żaden sposób nie pomógł - wszechmogący wytwór pragnień ludzkich. |
aaaa zamknij morde _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|