ZARAZ POSLUCHAM
DOBRA BEKA BEDZIE JAK OKAZE SIE ZE ZAPPA WYJDZIE NA LUDZI I POMIMO SWOJEJ SCHIZOFRENII ZARUCHA WCZESNIEJ NIZ BOMBI I SRUBOKRET HEHE _____________________ NEWER BIEDAKU
ZARAZ POSLUCHAM
DOBRA BEKA BEDZIE JAK OKAZE SIE ZE ZAPPA WYJDZIE NA LUDZI I POMIMO SWOJEJ SCHIZOFRENII ZARUCHA WCZESNIEJ NIZ BOMBI I SRUBOKRET HEHE
Zajebioza in absentia polecam cale. A co do ruchania to po ostatnich doswiadczeniach mam obawy, ze mi kutas nie stanie, Bo nie bedzie czym sie podniecic xd. Serio jestem prawikiem, kiedys poszedlem Na dziwke jak mialem kompa i rente i mi nie stanal. W wiedziminie czytalem jak to gwalca Laski nie wiem jak tak Na zalowanie moze stawac XD. Janigdy nie ruchalem, Bo kiedys mialem z garem, ale generalnie jak zacznie sie kapela, to jakas dupe przelize, Bo ja nie wiem gdzie spotkac dupe do przelizania XD. Siedze w domu, czytam fantasy, planuje kapele z joinmyband.co.uk i zobaczymy co dalej XD. Ogolnie to die roxpisalem Bo jestem najebany bimbrem XD
DALEJ TWIERDZE, ZE PRZYDALBY IM SIE JAKIS KONKRETNIEJSZY WOKAL
JA TYLKO PO WÓDZIE MAM PROBLEM, ZRESZTA JAK CHYBA KAZDY HEHE, OSTATNIO MI SIE ZDARZYLO, TROCHE WSTYD, ALE LASKA STWIERDZILA, ZE SPOKO I ZE ZERZNE JA RANO I ELO
Last edited by Nens on 11 Jul 2014 04:08 pm; edited 2 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
ZARAZ POSLUCHAM
DOBRA BEKA BEDZIE JAK OKAZE SIE ZE ZAPPA WYJDZIE NA LUDZI I POMIMO SWOJEJ SCHIZOFRENII ZARUCHA WCZESNIEJ NIZ BOMBI I SRUBOKRET HEHE
I pisze to student kierunku technicznego. Otwórz okno i sztachnij się świeżym powietrzem, co?;D
Beka z ciebie, lamusie, bo tak nieudolnie próbujesz mi cisnąć.
JESTEM CO DO TEGO ABSOLUTNIE PRZEKONANY, PO PIERWSZE - PO JEGO POSTACH WIDAĆ, ŻE JEST TYPOWYM NOŁLAJFEREM BEZ SOCIAL SKILLA, PO DRUGIE - ZAPRZECZYŁBY WPROST PO PIERWSZYM TAKIM ZARZUCIE, HEHE
Last edited by Nens on 12 Jul 2014 05:12 am; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
Kurwa, "Magik" (bo też miał jednom pierdolonom schizofrenie XD) dla mnie niepojęte jest jak można być tak skurwionym. Jak można przez ~20 lat (bo chyba tyle masz) być prawidłem i bać się kobiet. Nie rozumiem tego jak bardzo można się wpierdolić w swoje prawictwo żeby dojść do takiego stanu. Chuj, ludzie mają jakieś downy, brak nerek (lub muzgu XD) ale kurwa teoretycznie 'zdrowy' facet żeby bał się zagadać do kobiety to jest niepojęte, przecież poderwanie jakiejś panny (nie mówię tu kurwa o jakichś super-extra chuj wie co) to żadne jebane wyzwanie i nie wymaga wielkiego wysiłku.
Nie wiem czy te zdjęcia co wklejali to serio twoje, ale choć trudno mi oceniać typów to jednak nie jesteś jakimś ostatnim odpadem, ale zwykłą mentalną pizdą. Jeżeli nie potrafisz się oderwać od spódnicy matki to w końcu ją wyruchasz a za tobą zrobi to połowa tego forum więc to ostatni dzwonek na obudzenie się.
INB4: Ktoś pisze, że już dawno wyruchał matkę Franka XDDD
HEHE WUJEK DOBRA RADA
NIBY MOWISZ, ZE NIE JEST ODPADEM, FIZYCZNIE MOZE RZECZYWIŚCIE NIE BYĆ SPIERDOLINĄ, ALE NIE WIEM CZEGO SPODZIEWASZ SIE PO PSYCHICE GOSCIA, KTORY ODPIERDALA COS TAKIEGO:
Quote:
wiec siedzialem sobie w ośrodku i jeszcze czekalo mnie dwa tygodnie pobytu, wiec mowie napisze sobie do laski na fb z ktora kiedyś pisalem. Te dwa tygodnie pobytu nie powinny byc, oczywiscie mojej lekarki przez pierwsze dwa tyg nie bylo, i nie mialem z kim pogadać i zamiast siedziec 4 tygodnie to siedzialem 6 :/. I napisalem do niej na tym fb gadaliśmy ze sobą aż sobie zaczalem walic na sama myśl o niej xd. Napisalem jej o tym i przestaliśmy gadac, tzn ja nie chcialem z nią gadac, bo ona mi sie nieodpowiednia wydawala juz od razu jak do niej napisalem. Usunalem fb a ta do mojej matki napisala prosbe o mój nr Tel i sie zaczela drama
;DDDDDDD
Last edited by Nens on 12 Jul 2014 05:30 am; edited 2 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
JESTEM CO DO TEGO ABSOLUTNIE PRZEKONANY, PO PIERWSZE - PO JEGO POSTACH WIDAĆ, ŻE JEST TYPOWYM NOŁLAJFEREM BEZ SOCIAL SKILLA, PO DRUGIE - ZAPRZECZYŁBY WPROST PO PIERWSZYM TAKIM ZARZUCIE, HEHE
Social skill? Że niby co? Nie mam kumpli, znajomych etc? Tak mam to rozumieć? Ty, kurwa, jebany baranie ;DDD
Wytłuszczone;
Widać, że z logiką masz na bakier.
Niby po chuj mam czemuś w chuj zaprzeczać, coś udowadniać w internecie? Dla mnie, studenciku, jesteś jebanym pikselem na matrycy lapka, kawałkiem tekstu, który może, acz nie musi mnie rozśmieszyć.
Nawet wieść o twoim zgonie byłaby z mojej perspektywy wydarzeniem na miarę codziennego wypuszczenia stolca z dupy. Nie istniejesz jako taki dla mnie, hehe.
Last edited by srubokret on 12 Jul 2014 08:43 am; edited 2 times in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum