|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 03 Feb 2025 02:44 am Post subject: Fifi |
|
|
| Jak się masz ogólnie? Ja napisałem w poprzednim temacie, gdy Ci odpisywałem, że alkoholu nie ruszam już ponad tydzień i czuję się dzięki temu lepiej. Oprócz tego chodzę na basen, tak jak Ty, tylko wybieram rączek saunę, coś nie chcę mi się pływać ostatnio. Szlugi w tym roku (tj. trochę w tamtym, trochę w tym, na przełomie 2024/2025) na 9 dni rzuciłem dosłownie, potem jak nie paliłem elektryka, to zachciało mi się wrócić od razu do tego sportu w trybie natychmiastowym. Szkoda, bo 9 dni to już całkiem sporo, ale rwało dalej.. szkoda, że mam suspa na dwójce, jak w maju wrócę, to przetestuję nową gwiazdkę. Nie wiem, co Ci mogę jeszcze napisać od siebie, mam nadzieję, że jesteś gdzieś tutaj dalej, bo nie wiem, gdzie w internecie na chwilę obecną mogę się spuszczać gdzieś postami, a do siebie samego gadać nie chcę. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10116 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#2 Posted: 13 Feb 2025 06:05 pm Post subject: |
|
|
jestem xD
dzisiaj ze 3 godziny spedzilem w basenie i plywam caly czas jest moc
do tego mam pro mass gainer z kreatyna, bialkiem, witaminy i mineraly + weglodowany zaplacilem 37 funtow za kubel 2.4kg i jeden serving ma 1200kcal no i duzo mam po tym powera wlasnie zeby plywac ale niedlugo silownia jeszcze wjezdza
sauna to u mnie finska i parowa  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#3 Posted: 13 Feb 2025 10:27 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | jestem xD
dzisiaj ze 3 godziny spedzilem w basenie i plywam caly czas jest moc
do tego mam pro mass gainer z kreatyna, bialkiem, witaminy i mineraly + weglodowany zaplacilem 37 funtow za kubel 2.4kg i jeden serving ma 1200kcal no i duzo mam po tym powera wlasnie zeby plywac ale niedlugo silownia jeszcze wjezdza
sauna to u mnie finska i parowa  |
no fajnie, że jesteś :~) ja od kilku dni na basen chodzę, nie uczęszczam już na saunę, wolę się trochę poruszać jednak. do siłowni to mi jak na razie daleko. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#4 Posted: 14 Feb 2025 06:32 am Post subject: |
|
|
no mam karnet na caly rok a tam od 6 do 22 basen/silownia i sauna finska i parowa i moge codziennie korzystac ile wlezie xD
no jestem bo nie mam z kim popisac, na dwujke ze 3 razy probowalem sie zarejestrowac to za kazdym razem to samo, jako nowy user nie moge pisac postow dopoki nie zapoznam sie z regulaminem wtf chyba juz tam mnie AI rozpoznaje na wstepie i nie moge pisac xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 14 Feb 2025 06:44 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no mam karnet na caly rok a tam od 6 do 22 basen/silownia i sauna finska i parowa i moge codziennie korzystac ile wlezie xD
no jestem bo nie mam z kim popisac, na dwujke ze 3 razy probowalem sie zarejestrowac to za kazdym razem to samo, jako nowy user nie moge pisac postow dopoki nie zapoznam sie z regulaminem wtf chyba juz tam mnie AI rozpoznaje na wstepie i nie moge pisac xD |
Czyli jesteś skazany na trójkę :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#6 Posted: 14 Feb 2025 06:46 am Post subject: |
|
|
| no tak pisalem na jakichs kafeteriach z babami ale przez nie mam tylko lzy i placz, na moim forum jedna kolezanka Elcia tylko zaglada, kiedys ta dziewczyna z gor no a tak to na irc pisze z ludzmi z calego swiata, ale to tyle, nigdzie wiecej juz nie szukam przyjaciol w necie nie korzystam z social mediowxD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 14 Feb 2025 06:53 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | no tak pisalem na jakichs kafeteriach z babami ale przez nie mam tylko lzy i placz, na moim forum jedna kolezanka Elcia tylko zaglada, kiedys ta dziewczyna z gor no a tak to na irc pisze z ludzmi z calego swiata, ale to tyle, nigdzie wiecej juz nie szukam przyjaciol w necie nie korzystam z social mediowxD |
Ja Facebooka usunąłem kilka lat temu i zainstalowałem tylko messengera, bo tam ścigam kogoś o siano :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#8 Posted: 14 Feb 2025 07:07 am Post subject: |
|
|
| a ja telefon wylaczylem bo mnie mecza juz te rodziny przyjaaciele jak pisza albo dzwonia masakra i cos chca ciagle a ja lubie spokoj |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#9 Posted: 14 Feb 2025 07:46 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | a ja telefon wylaczylem bo mnie mecza juz te rodziny przyjaaciele jak pisza albo dzwonia masakra i cos chca ciagle a ja lubie spokoj |
Ja teraz też mam tak, że się odseparowałem od wszystkich, z wyjątkiem jednego kumpla. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#10 Posted: 14 Feb 2025 07:47 am Post subject: |
|
|
spoko xD to fajnie
a jak tam w Polsce leci? xD troche tesknie za Polska |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#11 Posted: 14 Feb 2025 08:37 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | spoko xD to fajnie
a jak tam w Polsce leci? xD troche tesknie za Polska |
Leci kabarecik :~) nie no, jest spoko, ja to bym się nigdzie nie chciał przeprowadzać. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#12 Posted: 14 Feb 2025 09:21 am Post subject: |
|
|
| ja teraz tez nie na razie ciezko by mi bylo |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#13 Posted: 15 Feb 2025 12:35 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | ja teraz tez nie na razie ciezko by mi bylo |
Ewentualnie mógłbym się przeprowadzić z wioski do miasta, żebym miał wszędzie bliżej, bo się muszę tłuc nonstop tymi busami do centrum. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 15 Feb 2025 02:00 pm Post subject: |
|
|
| mnie ta dziewczyna chciala w gory do zakopanego sprowadzic, ona tam mieszkala sobie i w gorach bym mieszkal masakra ale jakos nie wypalilo no, jakbym nie to ze kilka razy przycpalem i wypilem to by wypalilo i bysmy byli razem, ale no widzisz jak to jest, przyjaciele ktorych znam od lat mnie poczestowali dragami inny przyjaciel ktorego znam 10 lat mnie wzial na puby i wypilem 6 piw i ja skasowalem u mnie na forum wtedy bo wypilem, i tak przez przyjaciol ciagle jestem singlem i przez swoje a czemu nie xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#15 Posted: 15 Feb 2025 03:21 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | mnie ta dziewczyna chciala w gory do zakopanego sprowadzic, ona tam mieszkala sobie i w gorach bym mieszkal masakra ale jakos nie wypalilo no, jakbym nie to ze kilka razy przycpalem i wypilem to by wypalilo i bysmy byli razem, ale no widzisz jak to jest, przyjaciele ktorych znam od lat mnie poczestowali dragami inny przyjaciel ktorego znam 10 lat mnie wzial na puby i wypilem 6 piw i ja skasowalem u mnie na forum wtedy bo wypilem, i tak przez przyjaciol ciagle jestem singlem i przez swoje a czemu nie xD |
Wolałeś wybrać przyjaciół :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#16 Posted: 15 Feb 2025 05:39 pm Post subject: |
|
|
no tak bo fajnych mam przyjaciol anglikow w Polsce takich nie znajde  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#17 Posted: 15 Feb 2025 08:15 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no tak bo fajnych mam przyjaciol anglikow w Polsce takich nie znajde  |
Ja mam niektórych takich, na których nie mogę polegać, ale są też i tacy, którzy potrafią zrobić to, o co ich się poprosi i nie polecą gdzieś na temacie nie dopełniając obowiązków względem mnie. A czasami czegoś wymagam, nie zawsze tak jest, ale pół roku temu się zdarzyło, że o coś kumpla poprosiłem, to zamiast spełnić moją prośbę i załatwić mi szlugi do szpitala, gdzie nie wolno palić i mieliśmy zrobić przerzut, to on się za nieswoje pieniądze naćpał i poleciał w balet. Powinienem takie osoby omijać szerokim łukiem. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#18 Posted: 16 Feb 2025 02:32 pm Post subject: |
|
|
| no racja jebac takich ludzi w Polsce to ciezko o fajnych ziomkow tutaj w uk mam wiecej szczescia z angolami xd |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#19 Posted: 16 Feb 2025 04:34 pm Post subject: |
|
|
to moje postacie xD
 |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#20 Posted: 16 Feb 2025 04:46 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | to moje postacie xD
 |
Ja bym pograł w coś innego niż brawl stars, ale w sumie na telefon zbyt dużego wyboru nie ma. |
|
| Back to top |
|
 |
|