Kiedy ty będziesz nie żył Maćku? _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
najpierw zamocze, potem moge spotkac sie ze sw. Piotrem
Chcesz być nieśmiertelny? _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
Aha, myślałem, że to jakiś gość z warsztatów.
Zatem c\_/.
pomyliłeś go pewnie z Ufo (? sam nie wiem czemu), Guru to klasyka, to jest Sid dla pankowców, to nie był raper, który napierdalał o biedzie a sam jeździł mercem, zresztą zobacz sobie to, on mieszał jazz z rapem (dlatego wydał 4 płyty z cyklu Jazzmatazz):
Link _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
Ten typ z warsztatów, gdy oglądałem filmiki, zdawał mi się być w sile wieku i trochę przy tuszy.
A co do Sida;
Aż taką gwiazdeczką znowu nie był. Był skandalistą i ćpunem, w którym kochały się wszystkie laski z dobrych domów.
Media zrobiły z niego gwiazdę, a rzekome zamordowanie Nancy (jego laski) tylko jeszcze bardziej go rozsławiło.
I to by było na tyle.
Last edited by srubokret on 20 Apr 2010 07:56 am; edited 1 time in total
Ten typ z warsztatów, gdy oglądałem filmiki, zdawał mi się być w sile wieku i trochę przy tuszy.
A co do Sida;
Aż taką gwiazdeczką znowu nie był. Był skandalistą i ćpunem, w którym kochały się wszystkie laski z dobrych domów.
Media zrobiły z niego gwiazdę, a rzekome zamordowanie Nancy (jego laski) tylko jeszcze bardziej go rozsławiło.
I to by było na tyle.
chuj on mnie boli, po prostu staram Ci sie przekazac, ze Guru byl znaczaca postacia w hip-hopie i wywarl OGROMNY wplyw na dzisiejsza muzyke - NIE TYLKO hip-hopowa ale tez np na jazz _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
chuj on mnie boli, po prostu staram Ci sie przekazac, ze Guru byl znaczaca postacia w hip-hopie i wywarl OGROMNY wplyw na dzisiejsza muzyke - NIE TYLKO hip-hopowa ale tez np na jazz
gaba kulka>guru _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
chuj on mnie boli, po prostu staram Ci sie przekazac, ze Guru byl znaczaca postacia w hip-hopie i wywarl OGROMNY wplyw na dzisiejsza muzyke - NIE TYLKO hip-hopowa ale tez np na jazz
Spoko Maciek, ale troski nie ma...
pusc analogsow na winylu _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
Nie, bo słucham piosenek Okudżawy właśnie ...
A Ty załóż jeszcze kilka tematów o nim na forum internetowym o grze diablo 2 pan zniszczenia i ustaw na gadu opis typu "Guru [*]".
Last edited by srubokret on 20 Apr 2010 08:12 am; edited 1 time in total
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
w moje urodziny umar lol :<
chuj mu w dupe i tak skoro nie chcial juz nagrywac z preemo, nie zostawia sie tak kumpla z ktorym sie siedzialo 20 lat w tej grze dla jakiegos solara. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum