Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl _____________________
Nie pracujesz szmaciarzu, bo starzy Ci daja do łapska, jakbys musial to bys zapierdalal w macu czy w odziezowce na kasie, bo wiekszosc ludzi z prowincji tak zyje i ciula zeby miec na akademik i na jedno piwo na impreze, gdzie do klubu jest wejscie za free. Z pewnoscia nie zaznales biedy i glodu, masz szczescie kurwo, tylko zastanawiam sie nad jednym ty sie spuszczasz na te buty czy jak ? Dymasz je przez otwory do sznurowek ? Chuj z ta muzyka, kazdy moze ja posluchac, ale zarob cos patalachu na siebie, oplac zarcie, stancje i zobaczymy, gdzie, za ile i kiedy kupisz swoje pierwsze snickersy czy inne smiecie. A wtedy zrozumiesz, jakim trudem sie kupuje buty za 300 zl
NIE MAM BUTUW :< NIE STAC MNIE Ja nie mongol rzeby wersacze bylo dla mnie chlebem powszednim
/e fail , nie mongol tylko spioch , sry
Last edited by Bombel on 12 May 2010 02:33 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
nauczyles sie lamusie 3 tekstow i teraz tylko je bedziesz wklejal hahaha co za nerd jeszcze pewnie w pamietnik je se wpisales nerdzie jebany...
to moze cos nowego
twa stara ma tak rozjebana dupe ze jak ktos sie jej w nia sposci to jak balon meteorologiczny sie napelnia i w atmosfere leci pogode przepowiedziec
co pedale jebany nawet niemam 13 to co konfisz jak widac cwelem jestes i niewidzis co rzart a co real kurwo jebana _________________ This user's signature has been disabled
Romek fajny miś oczywko.
Mój ulubiony kawałek to NOCE SZATANA.
Eee, dziwak z niego straszny.
Teksty dość szokujące, nieraz szczeniackie wg mnie.
Kilka kawałków z "Ballad" ujdzie - reszta to nudy.
Generalnie metalu nie słucham to może się nie znam....
Last edited by srubokret on 12 May 2010 03:10 pm; edited 1 time in total
Romek fajny miś oczywko.
Romek fajny miś oczywko.
No nieźle mu odpierdoliło.
Szczególnie na starość.
Muzę jednak ma przednią.
Muszę Ci przyznać 100% racji , jak to ujął Wojewódzki Romek gadał jak potłuczony, chyba sam do końca nie wiedział co . Co do muzyki również się zgodzę , tu się chyba rozpisywać nie muszę, ktoś kto gustuje w tego typu muzyce wie o co chodzi _________________ This user's signature has been disabled
@Rogal
Haha, widziałem ten reportaż - mam wrażenie jakby Kostrzewski był lekko wcięty.
Dobre było jak Tytus z Acid Drinkers proponował Wojewodzkiemu na antenie jabola (albo na odwrót). Beka
Odnośnie muzyki;
Jak zawsze jest to kwestia gustu.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum