nie wiem ostatnio jak sie umowilem z panna na pukanko na gadu to potem twoja stara mi sajgon zrobila jebana suka wiec nie wiem ale moze no bo skad by wiedziala? na to wyglada ze mozna podsluchiwac gg _________________ This user's signature has been disabled
POSLUHUJO KURWY POLICYJNE, POZDRO DLA PRAWILNYCH _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
CZWURECZKA KURWY _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
PANSTWO POLICYJNE, NIC NIE MOZESZ ZROBIC BEZ WIEDZY GLINIARZY, ROZMOWY TELEFONICZNE TEZ SA NAGRYWANE I MOZNA JE ODSLUCHIWAC U OPERATORA SIECI _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
;'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
nie maja chyba takiej możliwości.
dopiero wtedy kiedy jesteś jakoś w chuj podejrzany to mogą coś odpierdalać.
z podsluchami na telefon tez tak jest chociaż jeżdżą nieoznakowanymi i próbują chwytać fale. ja nie wiem na jakiej to zasadzaie dziala ale zdalne podsłuchy na telefon np to jest ciezka dla nich sprawa i nie jest im tak łatwo.
wiem że pyrczenie glosnikopw gdy nie ma telefponu twojego blisko oznacza ze ktos wysyla fale prosto w to miejsce - podsłuchuje.
na gg musiliby zalatwiac miliard pozwolen na to. _____________________
nie maja chyba takiej możliwości.
dopiero wtedy kiedy jesteś jakoś w chuj podejrzany to mogą coś odpierdalać.
z podsluchami na telefon tez tak jest chociaż jeżdżą nieoznakowanymi i próbują chwytać fale. ja nie wiem na jakiej to zasadzaie dziala ale zdalne podsłuchy na telefon np to jest ciezka dla nich sprawa i nie jest im tak łatwo.
wiem że pyrczenie glosnikopw gdy nie ma telefponu twojego blisko oznacza ze ktos wysyla fale prosto w to miejsce - podsłuchuje.
na gg musiliby zalatwiac miliard pozwolen na to.
co _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
pierdolicie jak potluczeni.
jako ze moj stary pies to mam info s pirszej renki.
tak pały moga w ez sposob miec dostep do twoje archiwum.
anegdota aka proof?
kiedys wyjebalem z jakimis typiarami na wypad, niezanosilo sie na dlugie posiedzenie wiec powiedzialemstarym ze kolo 24 bede,
a ze impra rozkrecila sie nie nazarty, wjebalismy do jednej z typiar na hawirke (ja sam i piec lasek = muczo maczo )
i okolo 23 padla mi koma... kurwa pohulalismy i o 5 rano budzi moja kumpele telefon, a ona odbiera i zdziwko bo dzwoni moj stary, a nigdy w zyciu typiary
na oczy nie widzial:D Wracam n chate, skurw nieziemski,starzy mysleli ze mnie cos zajebao, ale kurwa pytam starego jak mnie namierzyl! A on mowi kurwa
"ty chyba nie pamietasz gdzie ja pracuje... w godzine mialem ustalone z kim rozmawiales przed wyjsciem na gadu i o czym. Zalozylem swoje konto i napisalem do
jednej z dziewczyn ktora byla dostepna. Ona podała mi numer do tej kolezanki do ktorej poszliscie i tak oto w niecale poltorej godziny po 2 wykonanych telefonach
widzialem gdzie jestes"
serious shit, bylem przerazony:D
kurwa moj stary to jebany komando... wiedzial o mnie kurwa wszystko:D
Last edited by Mysz15 on 08 Feb 2012 03:55 pm; edited 1 time in total
pierdolicie jak potluczeni.
jako ze moj stary pies to mam info s pirszej renki.
tak pały moga w ez sposob miec dostep do twoje archiwum.
anegdota aka proof?
kiedys wyjebalem z jakimis typiarami na wypad, niezanosilo sie na dlugie posiedzenie wiec powiedzialemstarym ze kolo 24 bede,
a ze impra rozkrecila sie nie nazarty, wjebalismy do jednej z typiar na hawirke (ja sam i piec lasek = muczo maczo )
i okolo 23 padla mi koma... kurwa pohulalismy i o 5 rano budzi moja kumpele telefon, a ona odbiera i zdziwko bo dzwoni moj stary, a nigdy w zyciu typiary
na oczy nie widzial:D Wracam n chate, skurw nieziemski,starzy mysleli ze mnie cos zajebao, ale kurwa pytam starego jak mnie namierzyl! A on mowi kurwa
"ty chyba nie pamietasz gdzie ja pracuje... w godzine mialem ustalone z kim rozmawiales przed wyjsciem na gadu i o czym. Zalozylem swoje konto i napisalem do
jednej z dziewczyn ktora byla dostepna. Ona podała mi numer do tej kolezanki do ktorej poszliscie i tak oto w niecale poltorej godziny po 2 wykonanych telefonach
widzialem gdzie jestes"
serious shit, bylem przerazony:D
kurwa moj stary to jebany komando... wiedzial o mnie kurwa wszystko:D
ze tez chcialo ci sie tyle pierdol wymyslac i jeszcze to pisac... _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum