jak mozna byc spierdolonym i prezentowac buty na forum o grze diablo 3 ? Poza tym mareg jest tak zachlysniety swoja "zajebistoscia", ze wpierdala te zdjecia wszedzie gdzie sie da, kurwa wez zaloz sobie konto na fotce.pl i wrzucaj te smiecie a stad wypierdalaj jebany wrzodzie na dupie meskosci _________________ This user's signature has been disabled
ojej znalazles mnie na FB czas spierdalac zza granice, bo mnie lewactwo dosiegnie przez internet _________________ This user's signature has been disabled
ale wpierw zanim uciekne spale NOWY WSPANIALY SWIAT nie bedzie kurwa przesiadywania z pedalstwem _________________ This user's signature has been disabled
prosci ludzie lewicy siedza w pubie uniwer, bo tam mozna palic i piwo jest za 5 zlotych, lokal o ktorym mowisz, to lewacko-metroseksualny lokal dla lansiarzy i szpiegujacych ich narodowcow _____________________ praktykujący katolik
jak mozna byc spierdolonym i prezentowac buty na forum o grze diablo 3 ? Poza tym mareg jest tak zachlysniety swoja "zajebistoscia", ze wpierdala te zdjecia wszedzie gdzie sie da, kurwa wez zaloz sobie konto na fotce.pl i wrzucaj te smiecie a stad wypierdalaj jebany wrzodzie na dupie meskosci
prosci ludzie lewicy siedza w pubie uniwer, bo tam mozna palic i piwo jest za 5 zlotych, lokal o ktorym mowisz, to lewacko-metroseksualny lokal dla lansiarzy i szpiegujacych ich narodowcow
nie wiedziałem, że pije piwo w lewackim pubie _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
prosci ludzie lewicy siedza w pubie uniwer, bo tam mozna palic i piwo jest za 5 zlotych, lokal o ktorym mowisz, to lewacko-metroseksualny lokal dla lansiarzy i szpiegujacych ich narodowcow
nie wiedziałem, że pije piwo w lewackim pubie
o ty kurwa zginiesz nieswiadom _________________ This user's signature has been disabled
jak mozna byc spierdolonym i prezentowac buty na forum o grze diablo 3 ? Poza tym mareg jest tak zachlysniety swoja "zajebistoscia", ze wpierdala te zdjecia wszedzie gdzie sie da, kurwa wez zaloz sobie konto na fotce.pl i wrzucaj te smiecie a stad wypierdalaj jebany wrzodzie na dupie meskosci
UMYSL BIEDAKA ZAWSZE BEDZIE BIEDNY _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum