#1Posted: 29 May 2012 11:47 am Post subject: poszukuję słuchawek oraz głośników do kompa
no, tylko takie kurwa NAJLEPSZE
teraz mam creative aurvana guwno ale mi sie rozjebaly i nie chce mi sie robic recablingu, wiec jako bogacz przepierdalam kase i kupuje nowe
no i glosniki do kompa bo te maja juz miesiac a musze na cos wyjebac kase
jak sluchawki moga byc gimbusiarskie, ty kurwo jebana _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
jak sluchawki moga byc gimbusiarskie, ty kurwo jebana
no dobra, ale hd202 szajsheisera akurwat wygladaja normalnie, jebac adama siodmego _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
haha majkel dzekzon najleprzy _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
#18Posted: 29 May 2012 05:49 pm Post subject: Re: poszukuję słuchawek oraz głośników do kompa
Hastner wrote:
no, tylko takie kurwa NAJLEPSZE
teraz mam creative aurvana guwno ale mi sie rozjebaly i nie chce mi sie robic recablingu, wiec jako bogacz przepierdalam kase i kupuje nowe
no i glosniki do kompa bo te maja juz miesiac a musze na cos wyjebac kase
RECABLING TO TWOJA MATKA MI ODPIERDALA CO NOC XDDDDD _____________________
jak sluchawki moga byc gimbusiarskie, ty kurwo jebana
no dobra, ale hd202 szajsheisera akurwat wygladaja normalnie, jebac adama siodmego
Jest jak mówisz. Sam takie posiadam. Fajnie grają. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum