ty na bank wiesz najlepiej biorac pod uwage ze jezeli chcesz zjesc dobry posilek to smarujesz chleb masłem - chcesz posiłek dietetyczny - nie smarujesz chleba masłem
rozpisałem twoją diete jakoś z ostatnich 20 lat
ty jebany troglodyto bez szkoly, mam w tym kierunku wyksztalcenie, wiec zamknij kurwo pysk i sie nie odzywaj
O JAPIERDOLE ;DDDDDD
PAWLE, NAPRAWDE MYSLISZ ZE JESTES DIETETYKIEM XD???
CO MASZ DZISIAJ NA OBIAD? POMPKI Z MAJONEZEM? CZY MOZE SZPAGATY Z PRAŻONĄ CEBULKĄ ;DDDDDDDDDDDD
"MAM W TYM KIERUNKU WYKSZTAŁCENIE" XDDDDDDDDDD
e. byłbym kurwa zapomniał
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
czemu się naśmiewasz ze studiów pawła? przecież gdyby nie on to ludzie by źle jedli i czuli się na pewno gorzej, więc można powiedzieć, że paweł jest prawie takim lekarzem ratującym życia!
oh wait.
Last edited by zuozuo on 25 Nov 2012 09:35 am; edited 1 time in total _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
ty na bank wiesz najlepiej biorac pod uwage ze jezeli chcesz zjesc dobry posilek to smarujesz chleb masłem - chcesz posiłek dietetyczny - nie smarujesz chleba masłem
rozpisałem twoją diete jakoś z ostatnich 20 lat
ty jebany troglodyto bez szkoly, mam w tym kierunku wyksztalcenie, wiec zamknij kurwo pysk i sie nie odzywaj
O JAPIERDOLE ;DDDDDD
PAWLE, NAPRAWDE MYSLISZ ZE JESTES DIETETYKIEM XD???
CO MASZ DZISIAJ NA OBIAD? POMPKI Z MAJONEZEM? CZY MOZE SZPAGATY Z PRAŻONĄ CEBULKĄ ;DDDDDDDDDDDD
"MAM W TYM KIERUNKU WYKSZTAŁCENIE" XDDDDDDDDDD
e. byłbym kurwa zapomniał
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
wtf ? zamknij morde kurwa kretynie nie jestes smieszny _________________ This user's signature has been disabled
jesli never ma magistra, to ja pierdole takich magistrow, ktorzy nie potrafia zbudowac poprawnie zdania pod wzgledem gramatycznym
czas sie wieszac
ty kurwa jebany kretynie, to nie jest miejsce gdzie pisze oficjalne podania, wiec w chuju mam poprawna polszczyzne lewacki bekarcie. Wazniejsze jest to by pojazdami po twojej matce doprowadzic cie do frustracji i zastanowienia sie jakim jestes spierdolonym typem _________________ This user's signature has been disabled
jesli never ma magistra, to ja pierdole takich magistrow, ktorzy nie potrafia zbudowac poprawnie zdania pod wzgledem gramatycznym
czas sie wieszac
ty kurwa jebany kretynie, to nie jest miejsce gdzie pisze oficjalne podania, wiec w chuju mam poprawna polszczyzne lewacki bekarcie. Wazniejsze jest to by pojazdami po twojej matce doprowadzic cie do frustracji i zastanowienia sie jakim jestes spierdolonym typem
i ty siebie kurwo nazywasz polakiem, smieszne w chuj
i ty siebie kurwo nazywasz polakiem, smieszne w chuj
oho lewak mowi cos o polskosci, zamknij morde smieciu czerwony
przynajmniej on umie po polsku się wyrażać, ty niestety ni chuja pomimo tego, że masz się za większego patriotę niż ktokolwiek na tym forum. _____________________
Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum