|
| Author |
Message |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10117 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#21 Posted: 24 Dec 2023 11:35 am Post subject: |
|
|
Ja czuje, ze predzej zdechne niz sobie powacham stopki, juz prawie przed 30 jestem i nie zanosi sie, zebym mial w niedalekiej przyszlosci pomasowac sobie stopki
kiedys jak w gimbazie bylem na imprezie to sie lizalismy z dwiema dziewczynami, i jedna mi dala sobie swoje stopki pomasowac, sciagnalem skarpetki, szkoda ze nie wyssalem jej paluszkow, a w ogole potem na noc mnie zaprosila do siebie, a ja nie poszedlem, takiej okazji juz nie bede mial nigdy, mielismy po 15 lat
ale fajne miala xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#22 Posted: 24 Dec 2023 11:37 am Post subject: |
|
|
dobre stópki nie są złe. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#23 Posted: 24 Dec 2023 11:38 am Post subject: |
|
|
| nom, fajnie bylo, chcialbym miec znowu 15 lat i lizanie sie na imprezach z dziewczynami, a ona sama sie do mnie przyssala, gdy tanczylismy, i caly wieczor zesmy sie lizali i dotykali na kanapie, juz tego nigdy nie bede mial tak, nie przyssie sie juz zadna dziewczyna do mnie raczej, nie mam gdzie poznac kolezanek a po drugie one wola innych, tak sie juz przyzwyczailem.... |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#24 Posted: 24 Dec 2023 11:40 am Post subject: |
|
|
| a jakbyś zaczął chodzić na siłownię i rozwinął się, zbudował, może wtedy któraś sama zagada do Ciebie? piszesz, że niektóre się same uśmiechają w Twoim kierunku, nie jesteś na straconej pozycji. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#25 Posted: 24 Dec 2023 11:43 am Post subject: |
|
|
Nie lubie silowni, wole triatlony
chociaz popodnosilbym sobie sztange czasem, ale nie mam
po prostu mam wyjebane juz, w Anglii predzej kogos poznam niz w Polsce
tam z dwa miechy temu spotkalem jedna kolezanke angielke, i do niej macham hello, a ta mnie od razu za ramie i mnie porwala, poszlismy gdzies, gdzie nie ma ludzi i zesmy sie calowali i przytulali chyba z godzine
mowila mi, ze jak mnie pierwszy raz spotkala, to miala na mnie taka ochote...
.ale tez mowila, ze ona nie jest dziewczyna dla mnie, i taka smutna sobie poszla  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|