|
| Author |
Message |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#21 Posted: 10 Mar 2010 11:32 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Wiekszosc to imbecyle bez szkoly, lub Ci ktorzy uciekaja przed Polskim wymiarem sprawiedliwosci. W sumie na jedno wychodzi, nie ma sie co dziwic tym opiniom, wiem jacy Polacy tam mieszkaja i jaki jest ich poziom
INB4: Nie mowie o WSZYSTKICH oczywiscie. |
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. |
Wlasnie o to chodzi tutaj ze nie wiesz z jakiej przyczyny znajduje sie w uk a pierdolisz jakbys wszystkie rozumy pozjadal. |
tyle ze dnb nie mowil o tobie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#22 Posted: 10 Mar 2010 11:32 am Post subject: |
|
|
Ja się nie wpierdalam w dyskusje, tylko wale +1. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#23 Posted: 10 Mar 2010 11:33 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Wiekszosc to imbecyle bez szkoly, lub Ci ktorzy uciekaja przed Polskim wymiarem sprawiedliwosci. W sumie na jedno wychodzi, nie ma sie co dziwic tym opiniom, wiem jacy Polacy tam mieszkaja i jaki jest ich poziom
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. |
Wlasnie o to chodzi tutaj ze nie wiesz z jakiej przyczyny znajduje sie w uk a pierdolisz jakbys wszystkie rozumy pozjadal. Nie wiesz czym sie zajmuja moi rodzice wiec skazujesz ich na zmywak.. |
Przytoczyłem opinię jakiejś tam profesorki. Nie należy ona do mnie, ale się z nią w 100% zgadzam. Z jakiej przyczyny byś się tam nie znalazł, twój pogardliwy stosunek do Polski jest śmieszny. |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#24 Posted: 10 Mar 2010 11:33 am Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Wlasnie o to chodzi tutaj ze nie wiesz z jakiej przyczyny znajduje sie w uk a pierdolisz jakbys wszystkie rozumy pozjadal. |
tyle ze dnb nie mowil o tobie |
mialem na mysli ze nie wszyscy polacy na wyspach sa tacy sami
| Michald13 wrote: |
Przytoczyłem opinię jakiejś tam profesorki. Nie należy ona do mnie, ale się z nią w 100% zgadzam. Z jakiej przyczyny byś się tam nie znalazł, twój pogardliwy stosunek do Polski jest śmieszny. |
Ale ja lubie Polske 
Last edited by Shapiro on 10 Mar 2010 11:34 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#25 Posted: 10 Mar 2010 11:34 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
mialem na mysli ze nie wszyscy polacy na wyspach sa tacy sami  |
a to spoko. skad masz tyle talaruw? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#26 Posted: 10 Mar 2010 11:36 am Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
a to spoko. skad masz tyle talaruw? |
Pokera odpalili na d3jsp.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#27 Posted: 10 Mar 2010 11:38 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
a to spoko. skad masz tyle talaruw? |
Pokera odpalili na d3jsp.  | pozycz troche na pokera |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#28 Posted: 10 Mar 2010 11:39 am Post subject: |
|
|
niecodzienna historia  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#29 Posted: 10 Mar 2010 11:39 am Post subject: |
|
|
| Swartor wrote: |
Pokera odpalili na d3jsp.  | pozycz troche na pokera[/quote]
Kup sobie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#30 Posted: 10 Mar 2010 11:45 am Post subject: |
|
|
Odnośnie szeroko pojętej emigracji;
"Być obywatelem swojego państwa, nawet jeśli jest się tylko zamiataczem ulic, musi być uważane za większy honor niż bycie królem w obcym kraju".
A teraz szerlokujcie czyje to słowa i wieszajcie na mnie psy 
Last edited by srubokret on 10 Mar 2010 11:46 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#31 Posted: 10 Mar 2010 11:46 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Odnośnie szeroko pojętej emigracji;
"Być obywatelem swojego państwa, nawet jeśli jest się tylko zamiataczem ulic, musi być uważane za większy honor niż bycie królem w obcym kraju".
A teraz szerlokujcie czyje to słowa i wieszajcie na mnie psy  |
Łukaszu te ziemniaki to mi spokoju nie dają ; d |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
|
#32 Posted: 10 Mar 2010 11:53 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Swartor wrote: |
Pokera odpalili na d3jsp.  | pozycz troche na pokera |
Kup sobie.[/quote]
qwa cos sie jebie to forum ;d
na d2jsp Ci dawalem 
Last edited by Swartor on 10 Mar 2010 11:54 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#33 Posted: 10 Mar 2010 11:55 am Post subject: |
|
|
e tam
pierdolicie
ja pojechalem do uk siedzialem poltora roku i fajnie sie zyło
nie pojechalem do pracy
tylko sie zabawic mlody itd
cala kasa przepierdalalem w weekendy ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#34 Posted: 10 Mar 2010 11:58 am Post subject: |
|
|
| Swartor wrote: |
na d2jsp Ci dawalem  |
Klamiesz :<
Juz mam wiecej fg. Randy leca all in prawie non stop tam : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

|
#35 Posted: 10 Mar 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Macioch wrote: | | jakie buty |
DC Shoe Volcano w kolorach "polack" |
Fajneee! |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#36 Posted: 10 Mar 2010 01:33 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Macioch wrote: | | jakie buty |
DC Shoe Volcano w kolorach "polack" |
DC  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#38 Posted: 10 Mar 2010 01:44 pm Post subject: |
|
|
mi chodzi o to, ze nie lubie tej firmy
wole inne firmy skejtowe, ktore nie sa tak strasznie obnoszone przez galeriowe lanserstwo, ktore z deska wspolnego nie ma nic. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|