|
| Author |
Message |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#21 Posted: 24 Mar 2010 10:10 am Post subject: |
|
|
czekam na wpierdol za ten haniebny czyn _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#22 Posted: 24 Mar 2010 10:12 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Bywa wrote: | | Scream wrote: | | murzyn wrote: |
bedziemy sie bili za to, ze wkleilem foto jego kobiety, pieta achillesowa jak widac
obecnie nie mam laski wiec pf  |
nie pierdol, że to prawda
jeśli tak to nie mam więcej pytań.... |
ja pierdole podbródek to ma jakby ja chujem za duzo napierdalali |
| Michald13 wrote: | | Co nie zmienia faktu, że Radosław zajebał faila. Jak puściłem fejka że byłem na psach, to pół forum na mnie napierdalało, nawet nie próbując przemyśleć czy to prawda. Jak on dzwoni do murzyna z zastrzeżonego numeru i mu grozi, to "czarna kurwa robi płacz" itp. Ogarnijcie się. |
Skoro porównujesz ze sobą te dwie sytuacje to znaczy, że jesteś skończonym kretynem. |
Jaki ty jesteś spierdolony. Murzyn wrzucił zdjęcie jego baby. Co jej się stanie? Pośmieją się itp. Tamta pizda wrzuciła moje nk. To znacznie gorsza rzecz, bo chyba jesteś wybitnie tępym skurwysynem, jeśli nie wiesz co potrafi polska sekcja. Ja ją zbeształem na forum, a później puściłem tego fejka. Bo chyba nie jesteś aż tak spierdolony, żeby wierzyć, że serio byłem na psach. Jeśli w to wierzysz, to nie mamy o czym gadać. Clubbase wydzwania do murzyna z pogróżkami. Trochę fail. Weź wypierdalaj bo jebie od ciebie hipokryzją na pół Polski.
| chaos_n wrote: | | Ja tam nie płaczę, to jest po prostu żałosne i tyle. Gdyby ktoś wrzucił twoja dziewczynę na jsp, to tak samo cisnąłbym po tej osobie. |
Cisnąć, a dzwonić z pogróżkami to troszkę różnica. Nie sądzisz tępaku?
Last edited by Michald13 on 24 Mar 2010 10:14 am; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#23 Posted: 24 Mar 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
przypominam - czekam na wpierdol
ladna dziewojka, jak ursus c 360
dokladnie michal - cisnac a dzwonic z pogrozkami "niedlugo inaczej bedziesz gadal"
hahahahhahahaah
Last edited by murzyn on 24 Mar 2010 10:14 am; edited 1 time in total _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#24 Posted: 24 Mar 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | przypominam - czekam na wpierdol
ladna dziewojka, jak ursus c 360 |
Masz przejebane. W końcu internet to poważny biznes ; DD _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#25 Posted: 24 Mar 2010 10:16 am Post subject: |
|
|
ja tu tylko na chwile po hajs, spierdalam dalej w teren ELO
na bp promocja - 2 harnasie za 4 zlote! _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#26 Posted: 24 Mar 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | ja tu tylko na chwile po hajs, spierdalam dalej w teren ELO
na bp promocja - 2 harnasie za 4 zlote! |
Piękna pogoda. Też byłem na browarku, teraz tylko wpadłem na obiad i za chwilę dajel w plener  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#27 Posted: 24 Mar 2010 10:22 am Post subject: |
|
|
chuj mnie to obchodzi k
Last edited by Sysio on 24 Mar 2010 10:22 am; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#28 Posted: 24 Mar 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
Cze co tam _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#29 Posted: 24 Mar 2010 10:27 am Post subject: |
|
|
jesteś miszczem k _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#30 Posted: 24 Mar 2010 10:28 am Post subject: |
|
|
murzyn komu jak komu, ale tobie przydałby się solidny wpierdol, może byś się ogarnął. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#31 Posted: 24 Mar 2010 10:28 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: |
jesteś miszczem k |
|
 |
Sysio

|
#32 Posted: 24 Mar 2010 10:29 am Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Sysio wrote: |
jesteś miszczem k |
 |
ną dopiero teraz się dowiedziałem jednej rzeczy o Tobie
edit: cze michad1212i49319234
gramy w golfa?
Last edited by Sysio on 24 Mar 2010 10:31 am; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#33 Posted: 24 Mar 2010 10:50 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Bywa wrote: | | Scream wrote: | | murzyn wrote: |
bedziemy sie bili za to, ze wkleilem foto jego kobiety, pieta achillesowa jak widac
| Michald13 wrote: | | Co nie zmienia faktu, że Radosław zajebał faila. Jak puściłem fejka że byłem na psach, to pół forum na mnie napierdalało, nawet nie próbując przemyśleć czy to prawda. Jak on dzwoni do murzyna z zastrzeżonego numeru i mu grozi, to "czarna kurwa robi płacz" itp. Ogarnijcie się. |
Skoro porównujesz ze sobą te dwie sytuacje to znaczy, że jesteś skończonym kretynem. |
Jaki ty jesteś spierdolony. Murzyn wrzucił zdjęcie jego baby. Co jej się stanie? Pośmieją się itp. Tamta pizda wrzuciła moje nk. To znacznie gorsza rzecz, bo chyba jesteś wybitnie tępym skurwysynem, jeśli nie wiesz co potrafi polska sekcja. Ja ją zbeształem na forum, a później puściłem tego fejka. Bo chyba nie jesteś aż tak spierdolony, żeby wierzyć, że serio byłem na psach. Jeśli w to wierzysz, to nie mamy o czym gadać. Clubbase wydzwania do murzyna z pogróżkami. Trochę fail. Weź wypierdalaj bo jebie od ciebie hipokryzją na pół Polski.
| chaos_n wrote: | | Ja tam nie płaczę, to jest po prostu żałosne i tyle. Gdyby ktoś wrzucił twoja dziewczynę na jsp, to tak samo cisnąłbym po tej osobie. |
Cisnąć, a dzwonić z pogróżkami to troszkę różnica. Nie sądzisz tępaku? |
no tak, bo nikt inny nie widzial wczesniej ciebie, nie wiedzial skad jestes i jak sie nazywasz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#34 Posted: 24 Mar 2010 11:01 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | murzyn wrote: | przypominam - czekam na wpierdol
ladna dziewojka, jak ursus c 360 |
Masz przejebane. W końcu internet to poważny biznes ; DD |
OHO _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Classic
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Donor:  Posts: 871 Gold: 0.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#35 Posted: 24 Mar 2010 11:14 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | murzyn wrote: |
najpiekniejsza seksowna krulewna |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#36 Posted: 24 Mar 2010 11:20 am Post subject: |
|
|
Hi _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#37 Posted: 24 Mar 2010 11:39 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Bywa wrote: | | Scream wrote: | | murzyn wrote: |
Cisnąć, a dzwonić z pogróżkami to troszkę różnica. Nie sądzisz tępaku? |
Rozumiesz termin "OSOBY TRZECIE", jebana tępa kurwo? Jak już chcesz bronić swojego e-przyjaciela to spróbuj się przy tym nie kompromitowac, chyba że chcesz rozłożyć równomiernie ciężar klęski na dwie osoby, zaiste, postawa godna podziwu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#38 Posted: 24 Mar 2010 11:47 am Post subject: |
|
|
Jak to na jsp, nic nie może się obyć bez hate'u. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#39 Posted: 24 Mar 2010 11:48 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | ja tu tylko na chwile po hajs, spierdalam dalej w teren ELO
na bp promocja - 2 harnasie za 4 zlote! |
L0w.
Na Dekerta Carlsbergi po 2 złote, a Okocimy 1,50 zł. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#40 Posted: 24 Mar 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
AHAHAHA, pamiętam jak pisałeś że jedziesz ruchać panienkę a ja że zaraz twojej lasce na last.fm to napiszę, to zadzwoniłeś żebym edytował posta, a teraz tak e-kozaczysz. :DDDDDDDDDDDDD _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|