|
| Author |
Message |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#21 Posted: 26 Mar 2010 08:02 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Hastner wrote: | jedyny czarnuszy kawalek, ktorego moglem jakos sluchac zostal wyjebany z yt, zajebiscie
@krzyk: wykurwiaj |
toc dalem ci do sciagniecia link. jak cos to jest na myspace, wpisz talib kweli w wyszukiwarce albo reflection eternal i bedzie on tam ok.
scream jestes kretynem, myslisz ze rusza mnie to ze cos tam mamroczesz pod nosem? a kim ty kurwa jestes? ;D |
właśnie widzę, że cie nie rusza
kimś kim ty nigdy nie będziesz
| Macioch wrote: | | Scream wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | Scream wrote: | | Kolba wrote: | | Scream wrote: | | zaiste przewspaniałe, kapitalna "muzyka" dla upośledzonych. |
Slyszalem, ze jechanie po gustach muzycznych jest jeszcze wieksza oznaka uposledzenia.
INB4: Nie slucham rapu. |
dokładnie muzycznych, a rap muzyką nie jest |
potwierdzasz tylko slowa kolby, jestes ograniczonym skurwysynem, eot. |
jestem świadom iż dotknąłem czułych punktów, ale niestety taka jest prawda co wynika z definicji muzyki. |
no to wracaj do prawdziwej muzyki w postaci dja tiesto |
wasz problem polega na tym, że próbujecie teraz na siłę strzelać w moje gusta muzyczne, żeby mnie obrazić i jak do tej pory wam się nie udaje, można to zachowanie odnieść do wielu innych dziedzin życia, jesteście skończonymi matołami |
owszem, nigd nie bede tak spierdolon jak twoja persona. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#22 Posted: 26 Mar 2010 08:40 am Post subject: |
|
|
niestety nie wlacz cuz slucham Offspring k _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#23 Posted: 26 Mar 2010 11:55 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: |
owszem, nigd nie bede tak spierdolon jak twoja persona. |
moja persona hehe nie wyszło |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|